Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core

Soutěž s podcastem # 55

Kdo prosím pěkně vyhrál v soutěži s podcastem (dnešní live vysílání)? Díky za info. *3*
    • Slotermeyer
      Nějakej Martin Hájek.
      • Core
        Díky!
    • Xykon
      Nějakej Martin, myslím...
      • jakej jakej :D Jestli to nejsem já :D
  • Jste mě trochu zklamali s tou soutěžní otázkou, já doufal, že bude "rariozita". Už jsem si jí přidal do Wordu.
    • 13_11
      Jestli je to reakce na Dana Vávru, tak bych si to slovo ve Wordu opravil na radiozitu... rariozitu snad ani chudák Word znát nemůže. Se slovíčkem zářivost se dá taky hezky pochodit.
      • oin.odin
        ahhhh ... už som sa tešil že škodoradostne napíšem že aspell tie slová pozná ale pokazil mi radosť
  • Robotron3
    Dneska se mi to nak netento. Nejdriv dlouhe povidani o dvouch filmeccich podle her, ktere si kazdy muze pustit a vidi to a pak povidacky o PSP2, coz jste mohli vedet, ze kdyz teprve pristi den budou oficialni informace, tak budete asi dost mimo. No a nakonec Lukas Grygar neveri Excaliburu...

Nic, pockam, az bude zas Dan Vavra *3*
    • A to zasa podľa mňa najvtipnejší a najzábavnejší podcast (až na tie handheldy), občas som sa až smial nahlas a váľal po zemi smejúc sa.
    • janchor
      Naopak, moje víra je zcela nezdolná!
  • Psychotic
    Reaguji trochu opožděně, ale...
    vám ve Fight Clubu vážně přijde u multiplatformové hry jeden milion prodaných kusů "dost"?
    Vždyť i na jednopatformovou hru je to dost málo.

Vždyť i u Vávrovy Mafie II nám 2K přesná čísla radši ani neřekla, jak to bylo špatné a to odhady hovoří o dvou milionech.

Může mi někdo ukázat Áčkovou hru, která vyšla na všechny tři platformy a prodala méně než milion?

Dodatek: Od vydání Bulletstormu uběhlo 22 týdnů. Takže oprava - Může mi někdo ukázat Áčkovou hru, která vyšla na všechny tři platformy a prodala za 22 týdnů méně než milion?
    • Alpha protocol?
      • smejki
        nesrovnatelné - téměř nulová reklama
  • DSemik

Že si Crysis 2 koupím a podpořím Crytek.
    • Nemáš lepší zábavu jak sbírat mínusy?
      • Hele, mně ty mínusy jsou u prdele, kdo mě osobně zná, tak ví, jaký jsem. *3*
    • DSemik
      Tak je to správně... [poplácání po ramenou a uznalé pokývnutí hlavou]
  • Master MIND8881: "nabíjíme R jako pŘenabít" :D
  • Díl s Tlamiczkou super, jen jsem tam po hlase občas slyšel Rybku - asi mikrofon :)
  • video z podcastu nie je ?
    • keby som vedel ze to bude trvat sto rokov tak to video ripnem ja...:)
    • ..

Taky by me zajimalo, na Ustreamu kam sem byl odkazan tipem mi jede jakasi 30vterinova smycka. Takze bude odkaz na Youtube, nebo ne?
      • blixa
        jojo, youtube bude taky...
  • jesusek
    Co Fight Club? Bude dneska?
    • krytacek

Jasně že jo :)

https://www.youtube.com/watch?v=5KlrALSQ_4Y
  • Robotron3

...

Jo a taky mate v popisku Bacha misto Polacka. Nevim, nevim, pripada mi, to kluci nak flakate, nic ve zlym... (taky soude podle chyb, co jsem v posledni dobe videl v novinkach a tak)
    • FreelancerSVK
      to bude tými koláčikmi z Amsterdamu :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit