Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    not fachüng! *9*
    • zdeeneek
      Tak nejsem sam komu se stahne jen 345b velkej soubor *7*
      • 404 - Not Found
      • smejki
        soubor nenalezen
        to ti spíš prohlížeč generuje report, ni?
      • Nee, je nás víc....
  • mirekdusinojc
    Tak sem vás konečně našel kluci moji zlatí. Já už se bál, že jste všichni umřeli při nějaké hromadné havárií a oni zatím přešli jinam :P
  • Black_Hand
    tak martine...todle uz ani neni vtipny :D. ty urcite vis o cem mluvim :P. a todle mi taky nejak chybi: "Každý měsíc budeme losovat z vašich adres jednoho šťastlivce, kterému pošleme nějakou novou herní pecku." bylo to opravdu kazdy mesic?
    • blixa
      hehe :)) Ten clanek je hotovej a pripravenej dneska k vydani v 17.58 - nechtel jsem aby se to ztratilo mezi dennima novinkama.. Co se tyce her, vylosovali jsme zatim dva, ted v tom clanku budou dalsi dva. Takze to bude sedet kazdej mesic na jednoho.
      • Black_Hand
        super :).
  • Amylee.Anderson

Tričko

Tak se po dlouhé době ptam zase. Budete to supertričko AC dávat potom i k PC verzi Assassin's Creed Revelations? :)
    • blixa
      Ne, bude jenom u konzolovek. U PC by mel byt jiny bonus, ale zatim se nevi co to bude :( Konzolovy a PC verze v CR delaj ruzni distributori a kazdej ma svoji strategii na predobjednavky - to je duvod..
      • Amylee.Anderson
        Achjo :( Je fakt boží a já si to chci koupit u vás :(
    • ne, protože jeho "cena" jsou ony dvě stovky, o který se lišej konzolový verze .-)
  • Viktor_H

Star Wars

Ha, Petře, neříkal jsem to? A tady to máme! http://www.rockpapershotgun.com/2013/05/08/obsidian-hoping-to-work-with-eabioware-on-star-wars/
    • sleepless
      To že chtějí (to ještě hovořili o spolupráci s LucasArts), už říkali dříve, což jsem zmiňoval. Jestli to tak dopadne, tak fajn, budu rád. Moc tomu ale nevěřím. Rád budu vedle, jak ta jedle.
      • Viktor_H
        Z těch mínusů usuzuji, že byl můj příspěvek špatně pochopen... Vůbec to nemělo vyznít jako nějaké machrování ve stylu "já to říkal". Jen jsem měl z té zprávy radost...

Snad to vyjde, nejen pro Obsidian, ale pro více studií. SW má potenciál.
    • Ferdis2

re Star Wars

To že Obsidian chce robiť Star Wars RPG a dúfa, že sa dohodne s EA/BioWare je pekné, ale rozhodnutie nie je na nich...
      Pre EA by to malo zmysel asi len vtedy, ak by to stihli dokončiť ešte pred tým, ako začnú vychádzať ich interné SW hry, teda behom budúceho roku. To by nebola pre Obsidianov žiadna novinka, na šibeničné termíny sú zvyknutí. Ale nie som si istý, či majú dostatočné kapacity na súčasný vývoj troch titulov (okrem SW RPG je tu ešte Project Eternity a další neohlásený next gen titul). No uvidíme ako sa to nakoniec vyvrbí...
      • Viktor_H
        O to tu nejde. Nejasnost byla v tom, zda jde pouze o exkluzivitu pro tři jmenovaná studia (Dice, Bioware, Visceral), nebo je možnost licencování otevřená...

Když trochu zavěštím (a to si cucám z prstu), pak bych řekl, že maximálně koncem roku budou všechny záležitosti ohledně příběhu, narace, postav, mechanik a konceptů pro Eternity hotové, takže začne ta pravá "dělničina". Tzn., že scénáristi a spol. by se mohli přesunout na další projekt, pre-produkce nového SW by tudíž při troše štěstí mohla začít ještě koncem 2013... Takže release hry někdy v polovině roku 2015 není úplně nereálný.

Ale má to následující háček: Pokud vím, Obsidian má dva týmy. Jeden dodělává South Park a předpokládám, že právě ten se přesune na novou IP. To by pak znamenalo, že na novém SW by dělal tým pracující v současnosti na Eternity... Jenže Avellone, Sawyer i Urquhart se nechali slyšet, že by rádi dělali na pokračování Eternity (2,3...). Jasně, že v praxi lidé migrují mezi různými projekty, ale víc než dvě hry najednou Obsidian nikdy nedělal... Na druhou stranu i New Vegas, Alpha Protocol a Dungeon Siege byli vzájemně vydány v hodně krátkých rozestupech + Kdyby si Urquhart nebyl jistý, že to zvládnou, nešel by do toho...
        • Ferdis2
          V minulých dňoch tu prebleskla novinka, že Bioware už pred nejakým časom (teda ešte pred podpisom zmluvy s Disney) začalo pracovať na SW RPG. Dajme tomu, že by to stihli za 2 roky. Pre EA by teda mal zmysel zadať Obsidianu hru, len v prípade rýchleho vývoja, teda budúci rok.
          Na toto nemá Obsidian kapacity, takže v týchto súvislostiach bohužiaľ vidím momentálnu spoluprácu EA a Obsiadianu ako nereálnu. *9*
          • Viktor_H
            "V minulých dňoch tu prebleskla novinka, že Bioware už pred nejakým časom (teda ešte pred podpisom zmluvy s Disney) začalo pracovať na SW RPG." - *8* O tom nic nevím... Pokud vím, BW na žádné SW hře nedělá (mimo TOR).
            • Viktor_H
              Ferdis: To není tvoje chyba. To je chyba novináře, který má platit za autoritu, ale v praxi není obeznámen ani se základními fakty...
            • Ferdis2
              No vypadá to naozaj, že sa jd nechal prekladom uniesť, a ja už som túto informáciu spatne z originálu neoveroval. Moja chyba ...
              Tým budúcim rokom pre Obsidian som vychádzal s predpokladu, že Bioware naozaj pracujú na SW RPG. Ale osobne budem len rád, ak sa B. budú venovať svojim značkám. Univerzum Mass Effectu je Star Wars v bledomodrom a ťahať tieto dve série súčastne by nerobilo dobrotu...
            • smejki
              v tom článku se píše i to, že EA za licence na zbraně platila, což, pokud se nemýlím, není pravda. Takže bůhví, co tam je ještě nepřesně.
            • Viktor_H
              Nemyslí pan Doskočil náhodou tuto pasáž?: "DICE and Visceral will produce new games, joining BioWare
              which is already developing for the Star Wars franchise. The new games may borrow from
              films, but will be entirely new stories and gameplay. " - Nechci zpochybňovat jeho novinářské (a překladatelské) schopnosti, ale jsem si celkem jistý, že je v případě Bioware řeč o SWTORu... Bioware dělá na 1) Dragon Age 3 2) Mass Effectu 4 3) dosud neohlášené hře, kterou Casey Hudson popsal jako "a whole new fictional universe" (takže to těžko bude Star Wars) 4) Old Republic. Více týmů Bioware nemá... Rád se tedy nechám vyvrátit, ale myslím, že Bioware na žádném novém SW nedělá a dlouho dělat nebude.

A pořád nechápu, proč by Obsidiani měli stíhat rok 2014...
            • Ferdis2
              Ale je to pravda.
              I keď sorry, nečítal som to tu, ale u konkurencie na Eurogamer. Pre istotu Ctrl+C, Ctrl+V:

"Žádná z těch Star Wars her od EA nevyjde dříve než v dubnu 2014. BioWare ale už na své hře z Hvězdných válek delší dobu pracují (a to není narážka na Mass Effect :)"

A je to z oficiálnej konferencie EA, takže si to jd z prsta nevycucal...
  • frag.ment
    Proč už není upozorňování na live podcast na hlavní straně? Nebo se žádne podcasty už netočí?
    • Warriosparky
      ????????? Vždyť to tam vždycky je. *8*
  • Trol.diskuzni
    Vávra? No more tears, bejbe! *14*
  • Draken69CZ

Delegace z Číny

Nechystá se po roce na návštěvu Lukáš „Čočík“ Codr?
    • Mart9
      Čočík > Dalajláma
  • Figh Club hymna

http://www.mashstix.com/tracks/001792.php

Snad se bude líbit.
  • Škoda, že sa z fight clubu stal ďalší re-play/tea club. Pamätám si keď ste tam po sebe kričali. Musíte si tam pozvať Dana Vávru aby vám nastavil znovu atmosféru. Ako keď pilotný diel seriálu režíruje Scorsese.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit