-
,,Křivé
nařčení a křivé obvinění ze strany ředitelky RIAPSu a mé ambulatní
psychiatričky DR. Zuzany Kozákové! Budete nakonec sama nejspíše obviněna
i z mého vydírání!",,Křivé
nařčení a křivé obvinění ze strany ředitelky RIAPSu a mé ambulatní
psychiatričky DR. Zuzany Kozákové! Budete nakonec sama nejspíše obviněna
i z mého vydírání!",,Budete v celé věci obviněna z křivého
obvinění, vše jsem telefonicky ustně předal městské policii v Trutnově a
ještě ji to celé předám dál rád v písemné podobě!",,Budete
sama obviněna z mého křivého obvinění bez jakkýchkoliv už přímých
dukazu, budete obviněna městskou policií v Trutnově a budete to celé
muset sama vysvětlit i městské policii v Trutnově! i mé veřejné městské
opatrovnici paní Gabriele Mačkové! Tyto informace od městské policie
bude mit dnes už sama také, máte se sama skutečně také na co těšit
bezpáteřní a nečestná psychiatrická DR. Zuzano Kozáková! se svými dnes
tolik už nečestnými a špinavými svými bolševickými totalitními
praktikami." Martin Dyntar. -
,,Ještě se mi v RIAPSu rádi smějí se slovy že ted teprve sám nejlíp poznám její tvrdé bolševické praktiky." MD.
-
,,Ještě se mi v RIAPSu rádi smějí se slovy že ted teprve sám nejlíp poznám její bolševické praktiky." MD.
-
,,Bezpáteřní nečestná swině Zuzana Kozáková, semetrika jedna hnusná,
vyhrožuje mi nejen ochrannou ustavní léčbou ale i mím vystěhováním z
Chráněného Bydlení RIAPSu, neprodloužením nájemní smlouvy swině jedna
bezpáteřní a nečestná! U soudu díky mému vysokému náhledu i díky mé
psycholožce a psychoterapeutcev RIAPSu Mgr. Ireně Černé to doufám sama
nebude mít tak jednodduchý, ochrannou ustavní léčbou se nevyřeší vubec
nic, ani howno, ustavně zkurwená ustavní semetrika Zuzana Kozáková za
tím samozřejmě vždy ráda hledá vždy jen tzv. psychiatrické prášky swině
jedna bezpáteřní a nečestná!" MD., Martin Dyntar. -
Komu:martindyntarr@seznam.cz16. 12. 2025, 14:55Přejít na přílohyPodání ze dne 8. 12. 2025 - vyrozumění o zaevidování podání. KRPH-120462/ČJ-2025-050066-KU
Dobrý den,
v příloze zasíláme vyrozumění ve věci Vašeho podání ze dne 8. 12. 2025.
kpt. Bc. Miroslav Kňážekvrchní komisař odboru vnitřní kontrolyTel.: 536200
krph.podatelna@policie.gov.cz -
,,Na DR. mou ambulantní psychiatričku RIAPSu Zuzanu Kozákovou je
vyvýjený silný nátlak ze strany soudu i médií, dala proto podnět k soudu
na mou ochrannou ustavní léčbu! Prosím veřejnost o větší zájem v celé
této kauze i v celé této věci i o větší její už veřejný zájem, vše co
jsem tu totiž psal i sdílel budu muset vše celé vysvětlovat následně už
bohužel i soudu!" MD. -
,,Gotz George byl pro mě nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", chci být trochu osobně jako on a především nejlepší díl "Zločin a Trest" o korupci v policejních řadách si dnes rád i několikrát divacky stále rád ještě připomenu jako vždy nejlepšího vzoru správného policisty! jak má policie dnes nejlíp "Pomáhat a Chránit!", jako charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, a hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře se smyslem pro čest a spravedlnost jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit!", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ale přesto vždy neuplatná! (vždy neuplatná!!!) a v tom vždy i ambiciozní, hodně ctižádostivá a svérázná, ale myslím si skutečně ted už i upřímně že dnes už policii její práce nemuže moc naplnovat a bavit především kvuli uřední, kvuli zbytečně vždy nadměrné a zbytečně dnes velké byrokratické zátěži v její práci." (osobně věnováno GIBS i celému oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje!), MD., Martin Dyntar, Trutnov.
-
Игорь Тальков! Лучшие песни!!! @MEGA_HIT na
You-Tube, Oprava a nové lepší doplnění textu co bylo v předešlém textu už nedopatřením bohužel vynecháno a opomenuto: ,,Igor Talkov měl vyjímečný hudební sluch, protože měl absolutní hudební sluch!, jeho texty písní
jsou vyjímečné stejně jako jeho písně dnes samotné, dnes nejlepší písně:
"Chistye Prudy", "Russia" (politicky protirežijně motivovaná písen!), "Byvschij Pod'esaul" (politicky protirežijně motivovaná písen!) a "Memmory of Viktor Coj" (k uctění památky hudební tvorby ruské hudební skupiny Kino), najde
se jich mnohem více mnohem více dnes známějších písní, které jsou v
Rusku dnes více i oblíbené, mnohem více i populární, ale mě osobně dnes
hudebně oslovily a zaujaly dnes nejvíce právě už tyto 3 jeho dnes
nejlepší písně, jsou to melodicky podmanivé, melodicky vytříbené a
melodicky dnes už skutečně i hodně vyjímečné jeho nejlepší dnes písně v
celé jeho životní a hudební kariéře." MD. -
Игорь Тальков! Лучшие песни!!! @MEGA_HIT na You-Tube, ,,Igor Talkov měl absolutní hudební sluch!, jeho texty písní jsou vyjímečné stejně jako jeho písně dnes samotné, dnes nejlepší písně: "Chistye Prudy", "Byvschij Pod'esaul" a "Memmory of Viktor Coj", najde se jich mnohem více mnohem více dnes známějších písní, které jsou v Rusku dnes více i oblíbené, mnohem více i populární, ale mě osobně dnes hudebně oslovily a zaujaly dnes nejvíce právě už tyto 3 jeho dnes nejlepší písně, jsou to melodicky podmanivé, melodicky vytříbené a melodicky dnes už skutečně i hodně vyjímečné jeho nejlepší dnes písně v celé jeho životní a hudební kariéře." MD.
-
Кто убил Игоря Талькова na You-Tube (skutečný neštastný životní příběh či neštastný životní osud zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova) ,,právě ted sleduju, taky jsem pro tuto českou společnost dnes jaká je se svým jedinečným až fanatickým smyslem pro čest a spravedlnost dnes vysoce nepohodlný a možná mě chce také už dnes někdo skutečně konečně už vidět dnes zavražděného a mrtvého." MD., Martin Dyntar, Trutnov.