Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Sex je pro mě vždy tou nejlepší a tou nejvyšší odměnou vždy za krásný trvale vzájemně vždy uspokojivý, za vzájemně vždy spokojený a štastný vztah v životě, za všechnu emoční péči, kterou mu věnujeme, za trvalou hlubokou oddanost a věrnost v parnerském vztahu, podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu zdravá a silná osobní lidská sebeucta se pozná i podle toho že člověk nikdy rád nevyhledává a nikdy rád neprožívá nezávazný sex bez lásky pro zábavu, ale naopak vždy chápe fyzickou intimitu, právě sex jako tu nejlepší a nejvyšší vždy odměnu a jako už právě i nakonec jako vždy vděčnost za krásný a vzájemně vždy už trvale uspokojující a trvale vždy plně spokojený a štastný partnerský vztah v životě, jako odměnu za všechnu emoční péči, kterou vztahu věnujeme a musíme vždy v životě věnovat, jako melancholik to vidím sám uplně stejně, protože melancholici nemají rádi a z celého svého srdce vždy nenávidí nezávazný sex bez lásky pro zábavu a není pro ně už nikdy většího svého osobního sebeponížení a není pro ně už nikdy většího svého osobního ponížení než už prožít či než už prožívat nezávazný sex bez lásky pro zábavu, to člověka, který má vždy zdravou a silnou vždy osobní lidskou sebeuctu jen hluboce vždy nakonec ponižuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho životě, jen hluboce pokořuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho životě a sám to dnes jako melancholik vidím vždy nakonec už uplně stejně." Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Beru svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec
    nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu
    psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak
    jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o
    RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál
    problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam
    jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se
    i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde
    není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak
    mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za
    nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než
    domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy
    vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích
    nenávistných komentářích o nich tolik psal." MD.

• MartinDyntar

,,Ten kdo se pro druhé netrápí nikdy skutečně už druhé lidi sám nemiluje." MD.

• MartinDyntar

,,Skutečná láska znamená trápit se rád pro druhé a trpět vždy pro druhé, ale dát tomu všemu ve vztahu vždy hranice aby to mělo celé skutečně nakonec teprve až pak už i skutečně nějaký smysl, skutečná láska znamená tolerovat, rozumět a vždy odpouštět." MD.

• MartinDyntar

,,Forenzní znalci se hlubinnou psychoanalýzou ke své forenzní přesné
    policejní metodice při vytváření nejen nakonec vždy i osobnostního
    profilu pachatele sami rádi inspirují." MD.

• MartinDyntar

,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem,
    vidím to sám dnes více vždy z toho forenzně více psychologického i
    hlubinně dnes psychoanalitického hlediska." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Každý má mít ke křestanské Bibli svuj svobodný přístup, to jediné je teprve pak často nakonec i skutečně humánní, lidštější, církev znamená jen zbytečnou liturgii a ustavní normy pravidel, a ustavní přístup k pravidlum, a to není nikdy humánní, a to být proto ve společnosti nikdy nesmí! Sama liturgie a modlení a tradice ještě z nikoho dnes správného křestana v životě dnes nikdy neudělají!" MD.

• MartinDyntar

,,Campino ví o lásce a o skutečném přátelství dnes nejvíce! Mnohem více než dnes sami katolíci, taky k nim sám cítím hluboké nesympatie pro jejich církevně dnes povrchní a falešnou a špatnou morální jejich tolik dnes zbytečně už ortodoxní, zbytečně dnes už tolik dogmaticky ortodoxní a tolik zbytečně už konzervativní církevní interpretaci nejen samotné křestanské Bible. To být dnes nesmí!" MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ze všech zvířat mám dnes nejraději psy, jsou hodný a poslušný, v životě hluboce oddaný a celoživotně i věrný, agresivně zuřivě rádi štěkají, ale nekoušou či rádi nekoušou či zbytečně nekoušou, jsem povahově uplně stejný jako "Punkoví Kristus" Campino, taky rád agresivně zuřivě štěká, ale nikdy nekouše, jen to vše společensky dnes špatné potřebuje v životě ze sebe vždy nekonpromisně, nesmlouvavě vždy dostat a nebere často na špatné ustavní normy pravidel, autorit ve společnosti a na ustavní přístup k autoritám, k pravidlum vždy ve společnosti a na špatné konvence a na náboženské římskokatolicky dnes náboženské křestanské tradice ve společnosti už žádné ohledy, je to také melancholik hluboce oddaný a celoživotně vždy věrný v lásce se smutně romantickou duší a volnomyšlenkář a altruista s altruistickým hluboce dobrým a s hluboce vždy laskavým srdcem a právě to se mě dnes na něm vždy nejvíce líbý, když s německými DIE ROTEN ROSEN! roku 1998 nahrál punk rockovou i hard rockovou ironickou a sarkastickou i sarkasticky i sebeironicky dnes recesistickou předělávku tradičních křestanských štědrovečerních adventních písní, tradičních křestanských koled na hudebním albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten Auf Christkind" tak ortodoxní a konzervativní římskokatolická sešlost a dogmaticky ortodoxní či ortodoxně dogmatická (oboje dvoje je v názvu vždy správně) římskokatolická církev ve Vatikánu mohla sama nejlíp zuřit tak už to co se roku 1998 děje s německými DIE ROTEN ROSEN! tolik zajímavého v německém Duesseldorfu raději myslím si nijak nekomentovala, ale mohla se také k tomu, k hudebnímu albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten Auf Christkind" sama nejlíp vyjádřit, protože i tradiční dnes ortodoxní a konzervativní římskokatolická církev si dnes "Punkového Krista" Campina hluboce sama dnes váží za jeho podmanivě dnes lyricky křestansky dnes nejlepší za hluboce krásný a sugestivně, podmanivě dnes lyricky křestansky dnes (dojímavý a) nejlepší text písně právě v jeho písni "Was Zahlt" (mými slovy "Co kromě lásky ještě v životě má vubec smysl ještě dnes počítat") dnes z hudebního albu německých DIE TOTEN HOSEN! "Auswartsspiel" z roku 2002." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ale pokud mě Dari(na) nebude chtít už sama v životě mě dnes už nikdy více chtít vidět hodně rád bych poznal i jinou ženu." MD.

• MartinDyntar

,,Dari si zaslouží aby byla v životě spokojená a štastná se svým životem, je to dnes krásná a vyjímečná holka v Trutnově, v České Republice dnes jediná Trutnovská Shakira." MD.

• MartinDyntar

,,Ano podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu tyto lidé s touto zkušeností s tímto duševním onemocněním dnes nejlíp sami mají hodně vždy citlivou a správnou intuici." MD.

• MartinDyntar

,,Ted budu hodně nenávistný rád ke společnosti která často sama ráda hluboce očernuje, ráda hluboce stigmatizuje a ráda démonizuje lidi s paranoidní schizofrenií neprávem jako tzv. špatné "paranoiky", tohle samotné společenské rádobyškatulkování a tohle společenské označení hluboce sám nenávidím, je hluboce stigmatizující a často také i bohužel tolik stigmatizující a tolik dnes i démonizující pro lidi s touto zkušeností s tímto duševním onemocněním ve společnosti, které je prostě přirozenou vývojovou hlubokou a těžkou psychospirituální krizí lidské osobnosti, která přijde a sama v životě vždy i odezní a člověk si ji se schizofrenií často vždy celou projít a vytrpět musí a z hlediska moderní neurovědy se dnes veřejně už ví že i po samotné vždy psychotické atace má dnes mozek vždy největší schopnost svého znovuuzdravení, svého znovuzotavení, své obrovské seberegenerace, proto zdaleka už dnes není vubec nutné užívat dnes v léčbě schizofrenie právě samotná antipsychotika už dnes nikdy trvale celoživotně, ale náš špatný a velice nehumánní systém naši psychiatrické péče bohužel na to dnes nikdy ve společnosti už neslyší a proto by také poslední slovo u soudu k ochranné ustavní léčbě na uzavřeném psychiatrickém oddělení nikdy neměli mít jen pouze už samotní psychiatři, ale měli by se u soudu a u znaleckých posudku k soudu častěji už dostat ke slovu vždy i forenzní znalci, vždy i forenzní psychologové a nejlepší odborníci z oblasti dnes moderní neurovědy, i podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu by jsme se sami nejlíp měli všichni podívat vždy zpět líp do naší hystorie do vysoké politiky v Německu a v Rusku, co byli samotní lidé Adolf Hitler v Rakousku a v Německu a Vladimír Putin dnes v Rusku než sami dnes špatný paranoici i bez už officiální psychiatrické diagnozy. Špatný paranoici i přímo častěji už bez nějaké už dnes officiální psychiatrické diagnozy skutečně ve společnosti sami byli." Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Emoce v hudbě dnes hluboce intuitivně správně a intuitivně vždy nejlíp vysoce senzitivně dnes emočně vnímám a nejlíp intuitivně správně emočně senzitivně dnes odrážím, jsem sám právě humanitně dnes zaměřený více na druhý lidi, kterým sám vždy skrze sebe hluboce lidsky, hluboce humánně i prosociálně humánně vždy dnes nejlíp rozumím a jsem zaměřený vždy už jen na humanitní studijní obory, asi za tím vším náhodou nejsou také zrcadlové neurony a mé těžké hluboce introvertní a tolik dnes mé těžce melancholické rysi v mé osobnosti." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Nebudu sem sám do budoucna už vubec dlouho psát, 31.12. tu se svým psaním svých komentářu právě tady v diskuzi na osobnostech.cz uplně pak definitivně už bohužel sám končím! Trochu mi to vše co jsem tu tolik osobně duvěryhodně soukromě a upřímně psal a tolik vše veřejně i sdílel pak nakonec mi přece jen bude hodně v životě chybět, chtěl jsem se tu skutečně občansky aktivně angažovat ve společnosti svým psaním a začlenit se prostě dnes líp občansky plně aktivně sám do společnosti právě svým psaním. Až teprve i projdete všechny mé předešlé komentáře k 2 německým osobnostem z německého Duesseldorfu a to Andreas Frege (zvaný Campino) a Wim Wenders pak možná vše nakonec i teprve líp pochopíte proč jsem se tu sám nakonec snažil ve společnosti tolik svým občansky aktivním psaním dnes něco ve společnosti konečně vždy už občansky aktivně levicově humanisticky se svým osobním altruismem a volnomyšlenkářstvím i volnomyšlenkářským a hluboce dnes už altruistickým svým srdcem často už právě dnes ve společnosti dnes už i mnohem více dnes i prostě vše radkálně tolik změnit." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ke klasické hudbě je dnes velký problém se vubec dostat a kde legálně ji vubec v MP3 či v MP4 stahovat, právě na You-Tube to je dnes vždy takové vše co se týče dnes právě klasické hudby hodně vždy omezené, pro mě je pro to dnes největší problém se vubec ke klasické hudbě kupř. právě Fredericka Chopina nebo Johanna Sebastiana Bacha dnes vubec dostat, proto se v ní ani nijak blíže sám vubec už správně dnes neorientuju a už vubec dnes pořádně ani nevyznám, bohužel nakonec vždy jen minimálně a vždy jen bohužel už částečně, proto dnes rád více poslouchám rád německé DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinské VEREMIY! či Ukrajinské OKEAN ELZY! i občas ještě stále vyjímečně i kanadana a folkaře LEONARDA COHENA!, a především ruštinu s ruskou melodickou populární, resp. melodickou ruskou pop rockovou hudbu, kterou mám dnes téměř už detailně, téměř i podrobně hudebně dnes nejlíp celou zmapovanou od jejich samotných hudebních začátku od 80. let v samotném Rusku už i dnes nejlíp po rok 2012, dnes současnou ruskou populární, resp. pop rockovou hudební scénu sleduji už jen zcela vyjímečně a zcela dnes vždy už i minimálně." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Co při hudbě dnes prožívám?: - hlubokou a vždy krásnou náladově vždy smutněradostnou euforii či hluboké a krásné smutněradostné emoční rozpoložení v sobě, hluboké emoční vytržení ze sebe a z okolní reality, hluboké a krásné své emoční porozumění druhým lidem skrze sebe, větší melodicky vždy vyšší frekvence, vnímám vždy melodicky vyšší akordy a skutečně mnohem větší melodickou hloubku zvuku v hudbě, a především vnímám radost a svou vděčnost a naplnění i kladných pozitívních emocí vždy v sobě, ale především to jsou právě často intimní slzy dojetím se u hudby velice silnou či nejsilnější vždy radostí a silným nadšením svým intenzivním hlubokým steskem i největším svým smutkem vždy v sobě už vždy v sobě jako hluboce duvěryhodný a intimní vždy prožitek hudby, ke kterému vždy patří i slzy, které nejsou nikdy slabostí a za které se dnes člověk nemá v sobě nikdy stydět aby své emoce v sobě vždy nakonec teprve správně vždy celistvě už v sobě vnímal a prožíval je vždy v sobě empaticky zdravě a empaticky vždy přiměřeně právě i protože dnes i samotné už emoce a samotná už empatie k větší humanitě a k větší vždy i prosocialitě ve společnosti a právě tak i naše amygdalu v mozku (kdy prošel jsem sám těžkou emoční deprivací v raném dětství a těžkou depresí a těžkými depresivními stavy ve svém dospívání, to má na amygdalu v mozku vždy velký vliv) se dnes dají v sobě vždy správně posilovat a silně trénovat a nehodnotit ani neodsuzovat v sobě své emoce už nakonec nikdy logicky chladně jen svým racionálním usudkem už v sobě atd., právě o to v životě nejvíce jde." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Uvědomil jsem si že mám správnou a velice dobrou emoční inteligenci a že s tím muj absolutní hudební sluch dnes už uzce nějak souvisí s tím proč v hudbě německých DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinských VEREMIY! a Ukrajinských OKEAN ELZY! a v ruské melodické populární, resp. melodické pop rockové hudbě od 80 let v Rusku téměř až po dnešek proč nejlíp rozeznávám a nejlíp čtu melodické toniny a melodické akordy v hudbě a s tím čtu i své emoce v sobě, nedokážu už dnes racionálně nijak sám vysvětlit." MD.

• MartinDyntar

,,Nelituju se, jen se snažím vysvětlit proč jsem se svým životem nespokojený a proč jsem občas zlí, měl jsem v životě jen samou smulu a ne vždy svoji vinou, rodinu si člověk nikdy nevybere, ale své přátelé ano, omlouvám se moc za to že tu tím druhé tolik zatěžuju a obtěžuju, psát jsem nic takového už vubec nechtěl, ale došel jsem sám spontánně v komentářích bohužel k tomu nějak sem to psát, i když si stejně myslím že to nikoho stejně nezajímá." MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší