-
,,Právě už samotná hudba je dnes jediná už skutečná největší radost v mém už dlouholetém hluboce už dnes tolik neštastném a tragickém životě, měl jsem v životě bohužel jen samou smulu, nikdy jsem nebyl ve svém životě spokojený a štastný a nevím a neznám co to je skutečná radost, proto tolik také i rád poslouchám hudbu a miluju i právě proto tolik v mém životě hudbu, v ní jedinou skutečnou radost v životě alespon ještě najdu, protože mám dnes v životě bohužel jen samou smulu." MD.
-
,,Žádný diabetik, žádný cukrovkář dnes vubec nejsem, ale žiju tak absolutně už dlouhodobě několik bez cukru, uvědomil jsem si že mě nechýbí v krvi jen cukr, mám ve své finanční tísni na sociálních dávkách hmotné nouze, ted tzv. superdávky dlouhodobě sám velice špatné a otřesné jednotvárné, monotonní stravovací návyky, mám s velice vysokou pravděpodobností dnes možná nejen částečný, možná i absolutní hudební sluch, proto tak v životě sám miluju hudbu a hudba ve mě hluboce dnes vnitřně hluboce emočně i duševně rezonuje, jak mě však v poslední době začal odcházet, degenerovat hudební sluch na pravé ucho, začal jsem se hluboce nenávidět a hluboce i nenávidět dnes svuj život a hluboce nenávidět i hudbu samotnou, postahoval jsem si totiž sám z you-tube ve vysoké hudební MP4 video kvalitě na 588 hudebních položek, které v životě díky tomu že mě dnes chudokrevností či leukémií odchází a degeneruje už muj hudební sluch - vnímám v hudbě melodicky vždy vyšší akordy a melodicky i vyšší frekvence a vždy větší hloubku samotného zvuku a hudba mě silně, velice intenzivně vždy opakovaně emočně dojímá k slzám, neumím to prostě vysvětlit, proto i také už teprve stále sám dnes hledám ještě stále proto ty správná slova jak svuj absolutní hudební sluch dnes slovně vyjádřit a slovně vyjádřit dnes už racionálně sám nedokážu -, na 588 hudebních MP4 video položek legálně dnes stažených právě z You-Tube, které dnes i díky tomu všemu o čem ted píšu nakonec už nebudu moci a nebudu už vubec muset ve svém životě už dnes dál poslouchat, proto jsem přemýšlel a přemýšlím dnes i tolik nad svou sebevraždou, protože bez svého absolutního hudebního sluchu a stejně tak už dnes i bez hudby dnes už žít sám vubec nedokážu, proto z toho všeho ted v poslední době sám tolik pláču a intenzivně emočně i nervově se z toho všeho už hroutím a kolabuju dnes téměř i fyzicky a kolabuju dnes i téměř už fyzickým vyčerpáním a v poslední době i nechutenstvím (nemám vubec chut k jídlu!) ve své spánkové deprivaci, ale duvody k tomu byli samozřejmě krom toho i jiné, právě má chudokrevnost nebo také bohužel vysoce pravděpodobně či s největší pravděpodobností dnes skutečně i leukémie a s ní i dlouhodobě už spojené právě všechny mé zdravotní potíže." Martin Dyntar.
-
,,Jsem diabetik, žádný cukr, absolutně se několik let už dlouhodobě sám vyhýbám cukru, mám chudokrevnost a náběh na leukémii, myslím si že už právě ted v poslední době bojuju sám s leukémií, poznal jsem to až teprve ted v poslední době podle toho že mi degeneruje mozek a částečně mi odchází i hudební sluch, a degeneruje mi i hudební sluch, poznal jsem to až teprve ted v poslední době kdy často ted hodně opakovaně dlouho intenzivně pláču a hroutím se už z toho nervově a přemýšlím sám už ted nad sebevraždou v Poříčí na jednom místě, nemužu s tím takhle už dlouhodobě žít dál, nedokážu svou chudokrevnost a už s největší dnes pravděpodobností už i leukémii dál v životě snášet, rád bych ještě osobně naposledy viděl Darinu a přál bych si aby mě v životě vše špatné odpustila, mám ji srdečně rád více než kohokoliv dnes už jiného a více než sebe, ze všech lidí je mi dnes nejbližší, záleží mě nejvíce dnes na ni v životě aby byla už sama dnes se svým životem vždy už spokojená a štastná, a skutečně upřímně hodně moc rád bych ji moc srdečně rád obejmul za vše s ní dobré co jsem měl sám možnost s ní na CHB RIAPSu už osobně zažít. Mám tě rád Dari, jsi skvělá a vyjímečná holka, temperamentní, trochu neduvěřivá, ale za to častěji vždy většinou hodná a milá, slušná, vtipná a zábavná, s hluboce dnes dobrým a s laskavým vždy srdcem, jen tvého zklamání v osobním životě i u mě bylo v minulosti vždy hodně, proto tě mám tak rád, v tom, ve své minulosti máme hodně dnes společného a v mnoha věcech ti proto dnes i nejlíp rozumím, navždy proto se svou hlubokou vděčností za to vše v životě dnes v tobě a s nehasnoucím dnes i obdivem za to vše v tobě, s respektem za to vše v tobě a navždy s láskou k tobě Martin." Martin Dyntar.
-
,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem co se tady v poslední době už na CHB v Poříčí vše špatné odehrávalo a skutečně vše špatné dělo už raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě a neměl jsem to tu celé nijak veřejně už dnes sdílet." MD.
-
,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem
co se tady v poslední době už na CHB v Poříčí vše špatné odehrávalo a skutečně vše špatné dělo už
raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál
nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě a neměl jsem to tu celé nijak veřejně už dnes sdílet."
MD.
-
,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem co se tady v poslední době na CHB v Poříčí odehrávalo a skutečně dělo už raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě." MD.
-
,,Chtěl bych o RIAPSu v Trutnově také napsat i něco pěkného, měl jsem s nima přes celé 2 roky v minulosti častěji vždy i klientsky hodně dobrý a klientský už přátelsky vřelý a celkem i bezproblémový vztah na CHB ve svém životě a hodně moc lidem v životě dnes pomáhají a v minulosti i dnes hodně sami i pomohli, je mě upřímně dnes skutečně proto hluboce líto celého mého osobního konfliktu s touto organizací, ty předešlé mé komentáře k této organizaci tady neměli být vubec veřejně už sdíleny a asi by měli být i smazány, je to má soukromá záležitost, nechci už nijak svým soukromím osobním konfliktem dál dnes sám podněcovat nenávist k této organizaci anebo už ani jakkoliv dnes poškozovat tzv. dobré jméno právě této organizace, vidím dnes i její kladné a vždy i lepší stránky, hledám v tom všem naštěstí spíše už krátkodobě dnes špatném co bylo ted právě v minulosti dnes sám mnohem už větší usmíření právě dnes s touto organizací RIAPS v Trutnově, nemám sám dnes na výběr, nemám kde jinde dnes bydlet, i také už právě proto." MD.
-
,,Už tě nebudu moci asi nikdy vidět, sobě si to neodpustím, odpust mi v životě Dari." Martin.
-
Die Toten Hosen // Nur zu Besuch (Live in Düsseldorf) ,,Ta písen není jen o sebenenávisti, která je z ní hodně cítit, ale je mnohem více o svém hlubokém vnítřním usmíření a odpuštění si, o odpuštění sobě i druhým lidem, které člověka vždy jen hluboce už duševně přesáhne a hodnotově vždy posílí." MD.
-
,,PS. k melancholikum! Melancholici jsou sado-masochisti, ale dokáží "těžký" či pěkný sadismuz už vždy jen obrátit v životě častěji už proti sobě než druhým lidem, melancholici milují stejně oddaně a věrně a vždy stejně silně jako i silně nenávidí, ale ze všech lidí na světě mají sami nakonec vždy hluboce dobré a laskavé vždy srdce, podle forenzních znalcu mají melancholikové pro ně neuvěřitelně a neskutečně čisté srdce, tak čisté že se vždy od všeho morálně a eticky dnes ve společnosti špatného ve svém životě vždy sami nejlíp ve svém srdci v životě očistí." MD.
-
,,Nejlíp cítím a nejlíp i dobře vím že Campino je hluboce někde uvnitř sebe hluboce vyrovnaný člověk a já dnes osobně už taky, zdaleka dnes není pravdou a zdaleka dnes vubec neplatí to že melancholici jsou se sebou vnitřně nevyrovnaný labilní introverti, naopak dokážou své emoce mit pod velice vždy dobrou kontrolou a naopak dokážou své emoce prožívat stabilně, vyrovnaně, tenhle mýtus melancholiku jako vždy labilních introvertu dnes z forenzně psychologického hlediska už neplatí, ale přežívá dnes bohužel stejně." Martin Dyntar.
-
,,Člověk se zapřisáhne že vydrží, když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepší. Člověk slíbí, že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle, každé přaní, které ve mně hoří, všechno to za co jinak tak bojuji, svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života, dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se a stojí tu sám. A zpozorujev tichu, když je k sobě upřímný, že každý osamělý úspěch také chutná hořce.Moje naděje a sny, moje představa štěstí, všechno to po čem jinak prahnu, je bez tebe bezcenné. Všechny křižovatky a cesty, všechno co tak dalekou leží za mnou, člověk by se mě dvakrát nezeptal, vyměnil bych za tebe. Každý
ještě tak krásný zážitek, každý triumf a každé vítězství, moje všechny
nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou
navždy Dari), MD. -
,,text písně německých DIE TOTEN HOSEN! "Tauschen Gegen Dich", nejlepší
písen z jejich hudebního alba "In Aller Stille" z roku 2008." MD -
,,Člověk se zapřisáhne že vydrží když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepší. Člověk slíbí že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle každé přaní, které ve mně hoří všechno to za co jinak tak bojuji svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se
a stojí tu sám.
A zpozoruje
v tichu když je k sobě upřímný že každý osamělý úspěch také chutná hořce.
Moje naděje a sny moje představa štěstí všechno to po čem jinak prahnu je bez tebe bezcenné. Všechny křižovatky a cesty všechno co tak dalekou leží za mnou člověk by se mě dvakrát nezeptal vyměnil bych za tebe. Každý ještě tak krásný zážitek každý triumf a každé vítězství, moje všechny nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou navždy Dari), MD. -
,,Stýská se mě hodně po Darině Dušekové, temperamentní jediné dnes české Trutnovské Shakiře." MD.
-
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! - Byl bych skutečně
moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou
smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro
mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu.
Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
umíráním velice velké a velice neštastné výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v jeho písni "Nur Zu Besuch". Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
,,Přeji Campinovi v německém Duesseldorfu bohatého a štedrého krásného Ježíška v německém Duesseldorfu, at ho klidně v německém Duesseldorfu oslaví s DIE ROTEN ROSEN! s akustickou živou předělávkou jejich písní právě na albu "Wir Warten Auf Christkind." (1998) a celá dnes ortodoxní i konzervativní římskokatolická církev či římskokatolická farnost či římskokatolická sešlost dnes ve Vatikánu zase muže zuřit! :-), MD.
-
,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a
regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp
bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické
kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších
forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně
vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií,
první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie
byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak
bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla
či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má
velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze.
Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo i prostřednictvím
e-mailové komunikace. PS. chýbí mě dnes na CHB v Poříčí v Trutnově
nejvíce v České Republice dnes jediná Trutnovská temperamentní česká
Shakira Darina Dušeková, dnes krásná a vyjímečná holka, která má sama
hluboce dobré a laskavé srdce. Stýská se mě až k slzám dnes nejvíce
osobně už po ní." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov. -
,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií, první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze. Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo iprostřednictvím e-mailové komunikace." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.