Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Slovní hantýrka forenzních znalcu a
    forenzních psychologu pro melancholiky pro ně dnes je ,,těžký sadismuz
    obrácený vždy do sebe hluboko do vnitř." MD.

• MartinDyntar

,,Vytrpěl jsem si pěkný sadismu. (proč cenzura pojmu?) obrácený do sebe do vnitř do svého co nejhlubšího nitra, připomínají mě to dnes nejlíp a dnes i nejvíce fenomenální písně zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova v "Byvschij Pod'esaul" a "Russia", to se mě svírá srdce hlubokým žalem či hlubokým zármutkem a skutečným tragickým lidským osobním životním heroismem v jeho životě, Igor Talkov měl vyjímečný absolutní hudební sluch se kterým se vždy člověk mnohem více vždy rád věnuje více klasické hudbě než populárně folk rockové, Igor Talkov je pro mě dnes osobně skutečným nejlepším životním vzorem skutečného natolik dnes odvážného a natolik dnes statečného lidského neštastného, tragického hrdiny, miluju jeho písně, ani písen "Chistye Prudy" zdaleka není milostně, romanticky dnes sentimentální jak se muže hodně zdát, je v tom vždy více prožitý a vytrpěný skutečně těžký sadismu. (proč cenzura pojmu?) obrácený tolik do sebe do vnitř do svého co nejhlubšího vždy nitra, a málokdo právě k tomu dnes skutečně najde v sobě takovou kuráž a velkou odvahu i svou statečnost tak jako právě sám Igor Talkov, kupř. textař a zpěvák německých DIE TOTEN HOSEN! Andreas Frege známější jako Campino vždy ano stejně jako vždy i zpěvák Ukrajinských VEREMIY či Ukrajinských OKEAN ELZY!, asi sám zdaleka dnes nemusím všechny jeho písně samotného Igora Talkova, ale miluju je skutečně dnes upřímně od srdce hodně moc." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Muži mají v sobě více sadismu a ženy mnohem více masochismu, proto pro muže je vždy přirozená tvrdá muzika, tvrdý rock, nejlépe hard and heavy, aby se občas taky dojmuli k slzám, bez toho to u nich nejde, takže přijmám i hudbu německých RAMMSTEIN!, nejlépe třeba písen "Asche zu Asche" z jejich živého koncertního vystoupení v Berlíně v roce 1999, to už je od německých RAMMSTEIN! skutečně hodně agresivní, ženy v hudbě mají více rádi romantiku a potřebují v ní vnímat a prožívat více své emoční péče, já občas oboje dvoje, pro mě je rocková hudba svým zpusobem taky sado-masochismus, vnímám že masochistické a sadistické rysi osobnosti musí být vždy v člověku nejlíp správně vyrovnané v naprosté rovnováze, aby byl člověk osobnostně vyrovnaný, hudba a písně německých DIE TOTEN HOSEN! jsou pro mě svým určitým tragickým osobním lidským heroismem vždy více masochistické než sadistické, ale časem si uvědomíte že právě hudba německých DIE TOTEN HOSEN! k určitému sado-masochismu v sobě vždy nejvíce a nejlíp směřuje, jak bych mohl psát zdání že to je v jejich hudbě vždy více masochistické a neurotické nakonec i nejvíce klame, tragický osobní lidský heroismus se pro mě dnes nejlíp odráží i v hudbě a v písních Ukrajinských VEREMIY! i Ukrajinských OKEAN ELZY! s velkým smyslem vždy pro romantiku, pro velkou až nostalgicky vždy smutnou romantickou zasněnost, s největším vždy smyslem pro řešení otázky viny i svědomí v sobě, pro svou ctižádost a pro svou osobní čest, ale tohle celé je bohužel pro mě pruměrné, protože nedokážu totiž sám pro to ted najít ty správná slova jak bych chtěl, i proto rád bych se k tomu v budoucnu snad ještě někdy líp vrátil." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Myslím si že lidé dnes chtějí řešit psychické či duševní problémy jinak, více přirozeně a více vždy humánně cestou takových co jim budou a dokážou vždy hluboce lidsky se svou empatií naslouchat a více hlouběji jejich problémum porozumět, mluvím o klinicky odborných vysoce kvalifikovaných vysoce kvalitních psychoterapeutech, kteří dnes ve společnosti často všude chybí a často všude ani nejsou, ale tzv. psychošmejdu je dnes všude bohužel stále hodně." MD.

• MartinDyntar

,,Jednu jedinou věc uvedu na obranu psychiatru a na obranu psychatrie - v akutní fázy duševního onemocnění to často bez antipsychotik nejde, ale na druhou stranu mozek má vždy obrovskou schopnost nesmírné regenerace i po samotné psychotické atace, není skutečně nijak humánní, není skutečně už dnes lidské ani správné užívat samotná antidepresiva či i právě dnes i samotná už antipsychotika nikdy trvale už celoživotně." MD.

• MartinDyntar

,,Velké farmacetické firmy často po pravdě ani neuvádějí co vše obsahují antidepresiva a antipsychotika, jaké je to dnes největší syntetické svinstvo pro tělo i pro mozek, jak antipsychotika zkracují délku dožití o několik hodně let, co vše obsahují častěji velké farmaceutické firmy raději ani neuvádějí, stačí si přečíst příbalový informační léták k antidepresivum i k antipsychotikum jak je to celé nehumánní to dlouhodobě užívat a jaké je to syntetické svinstvo pro tělo i pro mozek a když čtete často příbalový informační leták k antidepresivum či k antipsychotikum celý od začátku vždy až do konce tak je to nejen často otřesné a šokující, ale vždy i nehumánní to dlouhodobě užívat, ale často i odrazující už od toho to nakonec i pak užívat, i deprese je přirozená a depresí, i těžkou depresí si člověk projít v životě musí, a antidepresiva a antipsychotika se nemají nikdy užívat trvale i vždy jen opatrně v nižších dávkách, ale především vždy se mají vysadit, není řešením depresy hned řešit antidepresivy, zkušenost s těžkou depresí člověka duševně přesáhne i hodnotově jen posílí, psychiatři u mě dnes nejsou ani lidi, nemají žádné srdce ani žádné svědomí, cpou to do vás rádi bezhlavě a rádi celoživotně a neřeknou vám nikdy otevřeně a na rovinu nikdy po pravdě že to dělají sami hlavně pro peníze, že je to prostě živí a že jen dělají jen to co musí, že je to často pro ně vždy jen formální rutinna a nic než rutinna a že jsou za to vždy velkými farmaceutickými firmy anebo pojištovnou, nevím ale myslím si vždy velice dobře ohodnoceni a proto to do vás už tolik rádi často bezhlavě vždy formálně a rutinně rádi cpou a sami nejlíp ví že se mnohem líp vždy žije bez toho, sami by to rozhodně nikdy nežrali, sami by to rozhodně nikdy neužívali a ví nejlíp proč co velké farmaceutické firmy o tom zamlčují, že to není a nikdy nebude nijak přirozené pro tělo ani pro mozek, je to syntetické svinstvo a tělo i lidský mozek se vždy proti tomu brání a bránit vždy bude, často i agresivně, ačkoliv jsou dnes přece antidepresiva i antipsychotika relativně bezpečná, nikdy ne přirozená už pro tělo a pro mozek, ani nijak humánní v jejich dlouhodobém užívání, psychiatři pro mě nejsou ani lidi, nemají často žádné srdce a nemají často ani svědomí, už z principu vás pravdivě a objektivně nikdy sami už neinformují o všech dusledkách a o všech rizicích jejich dlouhodobého užívání, od toho vám dají přečíst příbalový informační leták, nelze posílat proto lidi s duševním onemocněním na ochrannou ustavní léčbu na uzavřená psychiatrická oddělení často kvuli jejich neužívání antipsychotik, je to nelidské, je to nehumánní, soudci pak sami nemají žádné srdce ani žádné svědomí, ví se jak soudní znalecké posudky jsou často sami zastaralé, často formální, často formálně jen rutinní a pofidérní z hlediska už dnes moderních a nejnovějších už poznatku moderní dnes neurovědy, psychiatři by už z principu nikdy neměli mit proto poslední své slovo u soudu, který nařizuje ochrannou ustavní léčbu, měli by posudky vždy pro soud vypracovat vždy i nejlepší forenzní znalci a slovo by měli mit vždy i forenzní psychologové, souhlasím s Jindřichem Jašíkem, tradiční psychiatrie dnes potřebuje demokraticky dnes velice dalekosáhlou novou reformu dnes stále špatné a nelidské, stále nehumánní psychiatrické péče, rozhodující v zotavení z duševního onemocnění jsou mnohem více dnes klinicky už dnes odborný psychoterapeuti a klinicky už dnes kvalifikovaný odborný psychologové, tolik závěrem." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Pro každého je dnes plně lidsky vždy
    přirozené jít jak s pozitivními tak vždy i s negativními emocemi v sobě
    ven a netlumit je nikdy zbytečně psychiatrickýma práškama, to už dnes
    není lidsky přirozené, to je dnes nehumánní a společnost jaká je a doba
    jaká je to dnes bohužel nejvíce vyžaduje. Pak si bohužel vždy ubližujem
    navzájem vždy už rádi, jsou špatná pravidla a špatné normy společnosti a
    společnost si dnes bohužel na ně už zvykla." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Nikdy tak jako dnes jsem nikdy tak intenzivně nebrečel, naposledy jsem takhle intenzivně brečel v roce 2008 nevím přibližně na asi 25 minut v kuse když jsem se dozvěděl o smrti mé matky na rakovinu plic, brečel jsem dlouho, protrhla se ve mě hráz a lavina ve mě brala všechno špatné v životě s sebou, byla to největší očista u srdce, velice intenzivní a krásná očista, nikdy jsem tolik psychicky či duševně u srdce netrpěl tak jako dnes (naposledy v roce 2008, to už je skutečně hodně dávno) a uvědomil jsem si konečně i teprve už právě díky tomu že chci konečně ve svém životě nakonec už skutečně upřímně už dnes už poslouchat jinou hudbu než právě německé RAMMSTEIN!, které nemám vubec ve své melancholické povaze, melancholici jsou nesmírně hodní a laskaví lidé s hluboce dobrým a s laskavým srdcem, s čistým srdcem právě díky tomu kolik v sobě prožívají už trápení pro druhé lidi, kolik v sobě nahromadí negativních emocí a kolik si prožívají v sobě psychické či duševní bolesti a silného a vždy hlubokého či nejhlubšího smutku, proto se i také vždy k slzám v sobě radostněsmutně dojímají s přiměřeným pláčem či s přiměřenými slzy o to vždy častěji i déle vždy v sobě nesmírně rádi a právě i tím mají vždy nejvíce správně vytrénované své silné emoce a svou vytrénovanou empatii k druhým lidem a mají vždy i díky tomu v sobě správnou a už hodně správně vyspělou svou emoční inteligenci, právě díky tomu že rozumí v sobě hlubokému smutku, hlubokému zármutku či nejhlubšímu žalu ve svém srdci a proto se i k slzám vždy dojímají nesmírně rádi a nestydí se nikdy v životě za své slzy, takový jsem já, a když se sám už nedokážu právě i u hudby srdečných písní německých DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinských VEREMIY! či Ukrajinských OKEAN ELZY! a také ruské melodické pop rockové hudby dnes hluboce dojmout v sobě k slzám nenávidím se pak vždy nakonec, mám pocity nenávisti i silné sebenenávisti, v dětství jsem si osobně vytrpěl těžkou emoční deprivaci a hluboké emoční otřesy, hluboké emoční traumata ze ztráty rodiny či resp. z dysfunkční rodiny a v dospívání pak těžkou depresy a těžké depresivní stavy, kdy už jsem brečet často nedokázal a ztrácel nejen pocit domova a zázemí, ale i smysl samotných autorit, i smysl samotných pravidel a smysl svého života psal jsem tu o německých RAMMSTEIN! s láskou, je mi to hluboce moc líto, ve společnosti a v dnešní době jaká je když se sama hluboce neupřímná, pokrytecká, chorobně nemocná a nehumánní dnes společnost a v ní vždy většina lidí dnes ráda bezpáteřně agresivně poslušně podřizuje a bezpáteřně se v sobě agresivně poslušně přizpusobuje špatným autoritám, špatným pravidlum ve společnosti, v níž většina lidí z toho bohužel vždy sami čerpají vždy největší výhody nikoliv toho co je dnes už eticky a morálně správné, ale jen toho co je dnes vždy nejvíce pro většinu lidí a nejvíce dnes pro každého vždy výhodné a prospěšné a jen menšina lidí je dnes skutečně hodnotově silná a hodnotově dnes vyspělá, ve společnosti, v chorobně nemocné a v nehumánní společnosti, která ráda sama absurdně i paradoxně vždy ráda trestá dnes za to co je nám dnes nejvíce plně lidsky přirozené nejen to mit v sobě vždy své svědomí a respektovat vždy své svědomí a respektovat vždy jen přirozenou autoritu dnes ve vztahu dnes není nikde už prioritou, už žádnou hodnotou, proto přirozená autorita ve vztahu a ve společnosti je dnes vždy to nejtěžší odporovat rád se svým svědomím vždy špatným normám společnosti a také špatným konvencím ve společnosti, proto jsem pak také nakonec rád psal o německých RAMMSTEIN!, dnešní společnost je už odcizená si své lidské přirozenosti, dnešní společnost je plná největšího vzájemného si dnes lidského odcizení a je nehumánní sama o sobě, je chorobně dnes sama nemocná, konzumní společnost se svým konzumním blahobytem je sama dnes hodnotově slabá a hodnotově povrchní a sama nejvíce neupřímná a falešná plná falešných lidí co do huby si už dnes sami nevidí (Tomáš Ortel "Falešnej Svět"), proto jsem také psal o své oblibě německých RAMMSTEIN!, protože sám vidím že v takové době jaká dnes je a právě v takové společnosti jaká dnes je to dnes bez ubližování si navzájem a bohužel bez ubližování si i vzájemně rádi, právě bez sado-masochismu v sobě to dnes bohužel už nikdy nejde, hodně jsem zažil, jsem realista, proto to dnes celé také píšu." Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu ztrácejí pro peníze veškeré své etické a morální zábrany, dojde na ně přes státní PČR v Trutnově!" MD.

• MartinDyntar

,,Protože ta skutečná kvalifikace je vždy ve více lidském, v humánním a v empatickém rovnocenném partnerském více peerovském přístupu jako i v peerovském doprovodu v plném zotavení, v plném uzdravení svých klientu na CHB RIAPSu, samozřejmě přiznávám že sami nějakou kvalifikaci určitě mají." MD.

• MartinDyntar

,,Individuální plán se na CHB RIAPSu kontroluje, ale model zotavení Care
    už vubec ne, není pro klienty CHB RIAPSu vubec povinný, takže není už
    dnes ze strany RIAPSu už ani největší jejich prioritou a není pak už ani
    duležitý ani nijak už "povinný" se plně uzdravit, se plně zotavit,
    mužou mě vyhodit, větší volnost sice přiznávám že tu asi ke psaní mám,
    ale za jakou cenu, že se všichni ke mě otočí nakonec zády a sami něco
    zamlčují a tají, RIAPS je organizace vysoce nekvalifikovaných a
    neprofesionálních sociálních pracovníku CHB na howno." MD.

• MartinDyntar

,,Občansky se aktivně sám politicky
    levicově humanisticky dnes plně angažuji ve společnosti svým psaním
    přesně tak jak to celé mám právě v plném zotavení v modelu Care." MD.

• MartinDyntar

,,Uspěšně jedu podle modelu plného zotavení Care a v RIAPSu na to neberou ohledy, na to uplně už serou, žádný respekt, žádné uznání, žádný správný rovnocenný správný "peerovský" přístup sociálních pracovníku k modelu zotavení Care ke svým klientum na CHB RIAPsu, ani model zotavení Care nemají na CHB RIAPSu pro klienty povinný, to by se mělo změnit, vždy jen permanentní kontrola a sadisticky vždy dominantní kontrola, ale o tom, o ustavní podřízenosti a o ustavní kontrole a ani o ustavních normách na CHB RIAPSu to vše zdaleka dnes vubec není, ale hnusná povýšená a panovačná přísná semetrika DR. i ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková to dnes ještě stále bohužel tak sama vidí, chýbí dnes větší vzdělání i větší školení i větší profesionalita sociálníc pracovníku CHB RIAPSu, od toho je myslím si i paní Lucie Skalská aby to více kontrolovala, Honza Pfeifer mě zklamal, nikdo z nich si se mnou o celé situaci dnes vubec nepromluví, v RIAPSu už něco tají a v RIAPSu něco hodně zamlčujou." MD., Martin Dyntar, český trochu "investigativní" Jan Kuciak, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Ředitelka RIAPSu a ambulantní psychiatrička DR. Zuzana Kozáková s vysokou s největší pravděpodobností přijde sama o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe, měla by se tím vším na podnět státní PČR v Trutnově zabývat sama Česká Lékařská Komora, vše jsem státní PČR v Trutnově po pravdě vysvětlil její neprofesionalitu a její snahu o nepravdivý zmanipulovaný nepravdivý psychiatrický posudek, s největší s vysokou pravděpodobností si obstará ři obstarala křivou svědeckou výpověd a chce mě za každou cenu už tím jak na mě přitom sama ráda vyvýjela silný nepřijemný psychický nátlak hraničící už s vyhrožováním ,,bud anebo", bud dobrovolné ustavní léčby v Kosmonosech anebo už nedobrovolné velice nehumánní ochranné ustavní léčby na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě a téměř i s vydíráním ,,bud anebo" mi pak neprodloužit už dál nájemní smlouvu na CHB RIAPSu a svým podnětem a návrhem na ochrannou ustavní léčbu na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě mám bydlet tzv. za zdmi psychiatrické léčebny do té doby než si najdu jiné bydlení, je to z její strany neprofesionální a velice nehumánní, velice nelidský, Zuzana Kozáková má své bolševické špinavé praktiky a své bolševické špinavé metody systému psychiatrické léčby které sama typicky pamatuje ještě před rokem 1989 v České Republice, tím vším se zabývá státní PČR v Trutnově." MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ředitelka
    RIAPSu a ambulantní psychiatrička DR. Zuzana Kozáková s vysokou s
    největší pravděpodobností přijde sama o licenci k výkonu své ambulantní
    psychiatrické praxe, měla by se tím vším na podnět státní PČR v Trutnově
    zabývat sama Česká Lékařská Komora, vše jsem státní PČR v Trutnově po
    pravdě vysvětlil její neprofesionalitu a její snahu o nepravdivý
    zmanipulovaný nepravdivý psychiatrický posudek, s největší s vysokou
    pravděpodobností si obstará ři obstarala křivou svědeckou výpověd a chce
    mě za každou cenu už tím jak na mě přitom sama ráda vyvýjela silný
    nepřijemný psychický nátlak hraničící už s vyhrožováním ,,bud anebo",
    bud dobrovolné ustavní léčby v Kosmonosech anebo už nedobrovolné velice
    nehumánní ochranné ustavní léčby na uzavřeném oddělení v Havlíčkově
    Brodě a téměř i s vydíráním ,,bud anebo" mi pak neprodloužit už dál
    nájemní smlouvu na CHB RIAPSu a svým podnětem a návrhem na ochrannou
    ustavní léčbu na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě mám bydlet tzv.
    za zdmi psychiatrické léčebny do té doby než si najdu jiné bydlení, je
    to z její strany neprofesionální a velice nehumánní, velice nelidský,
    Zuzana Kozáková má své bolševické špinavé praktiky a své bolševické
    špinavé metody systému psychiatrické léčby které sama typicky pamatuje
    ještě před rokem 1989 v České Republice, tím vším se zabývá státní PČR v
    Trutnově." MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ale ten náš konzumní blahobyt s válečnou situací Ruska s NATO ekonomicky konečně brzo skončí!" MD.

• MartinDyntar
    ORTEL - FALEŠNEJ SVĚT na You-Tube, ,,jsem rád že dnes alespon trochu potěším českého vlastence, textaře a zpěváka Tomáše Ortela, protože stejně tak i pro mě to je dnes "Falešný Svět", hodně moc falešný, hodně moc konzumně povrchní, pokrytecký, nehumánní, nelidský, chorobně nemocný, tvrdý i nemylosrdný a krutý, kde je dnes skutečně i upřímně dnes už těžké najít své místo dnes ve společnosti a žijeme dnes bohužel už ve světě ve kterém už dnes i zvířata se k sobě dnes chovají tolerantně vždy mnohem líp i tolerantně vždy více než dnes sami lidi či lidé, podívejme se na zločinecké špinavé totalitní praktiky a na zločinecké nelidské, nehumánní zákony dnes v samotném Rusku jak lidé nejen každodenní cenzurou a každodenní politickou perzekucí dnes nejvíce už trpí, u nás máme po vzoru slavné Ameriky, která je dnes s arogantním republikánským diktátorem a s republikánským radikálem Donaldem Trumpem dnes sama hluboko v prdeli, i západní pop kulturně dnes velkou či největší i konzumní totalitu všeho ve společnosti i velkou a největší dnes i byrokratickou totalitu ve státní zprávě i bohužel dnes velkou kybertotalitu o které i zpívá právě sám Tomáš Ortel." MD.

• MartinDyntar

,,Se dobře i nejlíp dnes ví jak jsou dnes zastaralé a pofidérní soudní znalecké posudky soudních znalcu, je to vlastně často i absurdní, je to i paradox, často vám soudní znalci už nedají žádnou naději na plné uzdravení když žerete ty psychiatrické prášky a jste jimi permanentně utlumeni a nemotivováni apatický jen v apatii a v tzv. i "antipsychotické" hluboké depresi,ale hlavně vždy pod sadisticky často vždy co největší permanentní kontrolou ambulantních psychiatru který vám tvrdí že jedině psychiatrické prášky vás jediné jedině uzdraví, je to velice špatný a zkurwený a stále ještě nehumánní, nelidský systém psychiatrické péče nejen dnes v České Republice, který se dnes více eticky i demokraticky dalekosáhle dnes peerovsky i psychoterapeuticky usilovně snaží správně celý posunout a změnit dnes i bývalí dnes nejlepší český peer-konzultant Jindřich Jašík, který sám napsal a vydal už uspěšně 2 knihy a to "Cesta ze Schizofrenie" a "Psychiatrické Maximum" a kterýho si dnes pro jeho ostrou i radikální jeho opozici k tradiční dnes i vědecky pofidérní a zastaralé tradiční psychiatrie, která se dnes uspěšně vždy jen co nejvíce už dnes snaží zredukovat v tradiční psychiatrii absolutně už vše vždy jen na biochemický model chemické dnes nerovnováhy v mozku a sama dnes přehlíží už nezdravou, špatnou a zhoubnou a velice dnes i nebezpečnou společenskou epidemii závyslosti na psychiatrických lékách, práškách dnes ve společnosti na které vždy lukrativně, vysoce vždy výhodně dnes nejvíce vydělávají vždy velké farmaceutické firmy, já respektuji a uznávám vždy více moderní (neuro) vědecké hledisko moderní neurovědy, které často zpochybnuje tradiční špatné stereotypní vědecké hledisko tradiční dnes psychiatrie a hledisko dnes i celého systému dnes špatné a stále ještě nehumánní, nelidské psychiatrické péče, ano protože na moderní neurovědecké hledisko dnešní špatný a stále ještě nehumánní, nelidský systém psychiatrické péče dnes bohužel samotná tradiční psychiatrie vubec neslyší a právě to se dnes celé musí líp moderně demokraticky ve společnosti dnes vždy celé změnit, už se dnes nesmí občansky nečinně a občansky i lhostejně dnes tolik přihlížet to jak do vás ambulantní psychiatři bezhlavě dnes co nejvíce nehumánně, nelidsky cpou své psychiatrické prášky, ty je nutné užívat vždy přiměřeně s velkou mírou a za mě líp se vždy zotavuje a funguje vždy pod vlivem nižších dávek antidepresiv i antipsychotik, to je vždy i humánnější, to je vždy i mnohem více už lidštější, zdravím nejlepšího, dnes už asi i bývalého, dnes už rozhodně nejlepšího našeho českýho peer-konzultanta Jindřicha Jašíka.", s pozdravem Martin Dyntar, MD., prozatím dnes ještě stále Trutnov.

• MartinDyntar

,,Co mě k plnému mému zotavení podle modelu zotavení Care nejvíce
    pomohlo: uvědomění si vysokého smyslu pro čest a spravedlnost angažovat
    se dnes aktivně politicky levicově humanisticky svým psaním ve
    společnosti, odvaha, statečnost a kuráž v sobě nebát se ničeho, muj věk
    41 let (podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu vždy plně
    dozrává v tomto věku vždy lidská osobnost) a zkušenosti s tím dělat
    ctižádostivě, ambiciozně jen to co mě skutečně dnes osobně baví a
    vnitřně i hodnotově naplnuje a jít si tvrdohlavě bez ohledu na vše v
    životě vždy za tím a obětovat tomu v životě už nakonec vše a prožití na
    CHB RIAPSu krásného intenzivního vztahu s českou, v české Republice s
    jedinou dnes trutnovskou Shakirou Darinou Dušekovou, která je hodně
    neduvěřivá, ale má sama hluboce dnes dobré a laskavé srdce, je to milá,
    hodná, temperamentní, slušná a laskavá i vyjímečná krásná holka, a
    dlouhodobý intenzivní prožitek kladných pozitivních emocí opačné vždy
    samotné Paranoii, věřím v lásku, ve větší tolerantní přijetí, v duvěru, v
    respekt a v uznání a samozřejmě dnes už v přirozenou autoritu ve vztahu
    bez jakkýchkoliv už ustavních norem autorit či pravidel ve společnosti a
    ve vztahu, už bez jakkéhokoliv dnes už ustavního přístupu k normám a k
    autoritám, k pravidlum dnes ve společnosti, jsem altruista a
    volnomyšlenkář tělem i duší, mám to v krvi a nikdy se bezpáteřně
    agresivně poslušně špatným normám a špatným autoritám, špatným pravidlum
    ve společnosti nikdy osobně nepodřídím, hluboce a silně dnes nejvíce
    nenávidím to co je ve společnosti dnes tzv. ustavní a vždy ustavní, to
    nikdy plně neuznávám ani v nejmenším už nijak osobně dnes vubec
    nerespektuji, a samozřejmě dnes také vždy i mé kladné kulturní či
    společensky kulturní vzory ve filmu a v hudbě v mém osobním životě -
    viz. kupř. v hudbě německý DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinský VEREMIY! a
    Ukrajinský OKEAN ELZY! a ve filmu především dnes německý režisér i autor
    a vizionář "Německého Nového Filmu." Wim Wenders a právě tzv. dnes už
    kinematograficky dnes vysoce vždy umělecký vysoce vždy čistě nezávislý
    film, tzv. dnes KINOART atd. apod." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Model zotavení Care mám z té větší části uspěšně vyplněný a vše se to realizuje v životě, aktivně občansky se tu společensky nejlíp angažuji ve společnosti svým psaním, slyším i vím český "Campino" z Trutnova z CHB RIAPSu (už do budoucna dlouho nikoliv!!!) Martin Dyntar ten uspěšný a nepohodlný český Jan Kuciak!!!, ale vím také dnes nejlíp jak sám v životě neštastně skončil, jsem stejně tak jako on dnes vysoce nepohodlný a vysoce dnes nepotřebný, málokdo v dnešní době má v sobě a najde v sobě skutečně dnes odvahu a kuráž se proti bezpráví dnes nahlas, hlasitě dnes radikálně ozvat a postavit se ve svém životě za dobrou a správnou věc dnes ve společnosti." MD., Martin Dyntar, ještě prozatím stále Trutnov, ale už do budoucna už dlouha asi nejspíše ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit