-
To je samozřejmě dnes okrajově jen několik velice dnes málo písní od Leonarda Cohena, oprava: "The Letters", PS. zdaleka nejsem hudební fanda kanadana Leonarda Cohena, ale svým zpusobem ve mě některé jeho písně, a není jich nikdy moc, taky hluboce emočně rezonují, nikdy ne kvuli buddhismu, ale kvuli Cohenově vnítřní i duševní hluboké emoční vyrovnanosti! Proto, Andreas Frege známější jako Campino se s každým hudebním albem německých Die Toten Hosen vždy překonával, překonával své limity, posouval své hranice, pracoval vždy neuprosně tvrdě na sobě, v tom má taky disciplínu, i z toho si v něm beru příklad a proto také rád poslouchám dnes občas i Ondreje Ďuricu pro tzv. i "kritický hluboký realismus", nevím jak to prostě líp nazvat nebo občas i Leonarda Cohena, hudbu miluju, je to nejlepší lék na depresi a na duševní bolest, a nejsem bizár, není to vubec bizarní jak se muže zdát, ale občas je to možná trochu i přece jen zvláštní, je stejně tak neuvěřitelné co Campino dnes vše poslouchá, miluje klasickou německou literaturu, německou poezii a miluje také více i klasickou hudbu, myslím si že do klasického punku a klasického punk rocku se svou hlubokou melancholickou duší má skutečně daleko, je to punk i není, nikdo přesně neví, proto i dnes německým Die Toten Hosen sám říkám netypický punk rock.
-
Rád bych blíže rozebral dobrý text písně Die Toten Hosen, německy příliš nerozumím, jsem odkázán na oficiální stránky Die Toten Hosen, kde dohledám snáze pak české překlady textu písní Die Toten Hosen a pak teprve mužu psát o svých pocitech z textu písní Die Toten Hosen, ale jsem plný nenávisti kvuli schizofrenii a promítalo se to do nesmyslných a rozporuplných komentářu na osobnostech, nevracím se k nim a snažím se jít dál a zapomenout jednou pro vždy na tyto mé komentáře, které připomenou hodně neviděné a prožité duševní bolesti, osobní zmatenost i malichernost, unáhlenost atd... špatně se na psaní totiž soustředím, hodně také zapomínám a mám dezorganizované myšlení a skutečně blbý hloupí impulzivní komentář je snáz hned pak na osobnostech, jak těžké je se zbytečně neopakovat a psát detailně promyšleně do hloubky, věty psát logicky uspořádaně, budu se snažit rozebrat psaním své pocity i nadále, ale tak abych se v tom neztratil. Jinými slovy nerad bych byl souzený podle nesmyslných komentářu a asi budu, protože nejsou na osobnostech tyto urážlivé, malicherné, rozporuplné a jinak nesmyslné komentáře dosud smazány. Bohužel, nikdo se v nich stejně nevyzná a ztratí se v nich. Bohužel. Nevím kdo spravuje tyto stránky diskuzního fora, ale je to prosba. Takový nevhodný komentáře by měli být smazány!
-
rozhodně svou životní filozofií je to punk, a někdy i ortodoxní ve svém občansky politicky levicově občansky odmítavém postoji jakkéhokoliv už antisemitismu, rasismu, neonacismu, pravicového radikalismu, xenofobie i konzumní dnes jen společnosti apod., ale Campinovi jde nejvíce hlavně o lidský charakter, o lidské hluboké svědomí, o skutečnou lásku, o skutečné přátelství a odpouštění si, o rovnost, štědrost, solidaritu a společenskou toleranci, o respekt a o uznání lidských hodnot ve společnosti, atd., Ondrej Ďurica mě jako charakterní dobrý voják navzdory svému charakteru žene vždy více jen k silné nenávisti k této společnosti, ve které se dnes vždy jen největším sviním bohužel dnes vždy nejvíce daří, to je realita nejen české společnosti a to je hluboký realismus, jsem realista a nedokážu před tím občansky dnes jen zavírat oči, nevyjdete dnes zdaleka po dobrém dnes vždy s každým byt se jakkoliv už snažíte sebevíce, právě to je realita nejen české společnosti že dobrý a slušný vždy chrakterní a vždy svědomitý lidé dnes tvrdě doplatí ve společnosti na vše vždy bohužel nejvíce a nemají dnes často nikde žádného dovolání, to je realita nejen české společnosti, budte takový a máte dnes ve společnosti problémy vždy s každým a vždy všude, to je dnes realita nejen české společnosti že se dnes všem vždy žije mnohem líp vždy bez svědomí, bohužel! Vidím to dnes často. Martin Dyntar
-
Co dnes nejvíce poslouchám rád z hudebního "mainstreamu" právě i nejen v
anglickém jazyce, co se mě dnes osobně líbý z "mainstreamu" už nejvíce,
moc toho bohužel dnes není (samotné pořadí písní to jak jsou řazeny
není v jejich mé oblíbenosti už nijak dnes duležité ani podstatné ani
rozhodující!), právě ted i teprve nakonec už "mainstreamově" dnes teprve
už nakonec i absolutně dnes hudebně i nejlepší hudební žebříček TOP 63!, po přečtení i posudte už nejlíp sami, dal jsem si absolutně už
uplně nejlíp dnes záležet tak nejlíp a tak nejvíc jak jsem jen už i
mohl! (psáno co nejlíp i stručně přes celé 3 a pul hodiny!) : 1. Chris
Rea "The Road to Hell", 2. U2 "Walk On" a "Love is Blindess" (pro mě
nejlepší dnes písně právě od irských U2), 4. Glen Hansard "Finally"
jedině už fenomenálně jediněčně už nezaměnitelně živě z Prahy z roku
2006 z jeho koncertního vystoupení právě s Markétou Irglovou ve "Stará
Pekárna Klub", právě při této písni, ve které se svým hlasem šel do
extrému, si Glen Hansard mohl vyřvat své hlasivky, 5. Jason Collet "We
All Lose One Another", 6. Leonard Cohen "Boogie Street" a "Happenes to
the Heart", 8. MC Erik a Barbara "Ked Prijdě Láska", 9. Michal Prokop s
Framus 5 "Snad Nám Naše Děti Prominou", 10. Okean Elzy "Ya Yi Du Dodomu"
i "Sonce" a "Vidpusty", 13. TV Smith "Expensive Being Poor", 14. Jon
Bon Jovi "Its My Life", 15. Scorpions "Wind of Change", 16. Todd
Smallwood "American Hands" i "Streets of Thunder", 18. Depeche Mode
"Freelove" pouze a jen originální albová verze, dnes už také i nejlepší
písen právě od Depeche Mode, 19. Daniel Lanois "Lotta Love to Give", 20.
Wolf Hoffmann "The Moldau", 21. Yuta i A.Maklakov "Imya Lyubov", 22.
Smisllovie Gallyucinacii "Zvezdi 3000", 23. Nayk Borzov "Verhom na
Zvezde", 24. BI2 "Padaet Sneg" (duet, dnes velice vzácná písen) i
"Serebro" a "Moj RocknRoll", 27. Nautilus Pompilius "Progulki Po Vodě",
28. Igor Talkov "Byvschij Pod'esaul" (dnes velice vzácná písen) a
"Chistie Prudi", 30. Diana Arbenina "...Krilja (2023)" (už dnes bohužel
necelý přesný název, velice i obtížně tlumočím a překládám sám azbuku),
31. Lumen "Goret" pouze už jen nejlepší akustická hudební verze právě i
téhdy v minulosti k překrásnému k vizuálně i sugestivnímu lyrickému
videu na serveru You-Tube, dnes právě už toto samotné video je bohužel i
ze samotného You-Tube i odstraněno a nahrazeno digitálně přepracovanou
špatnou nekvalitní hudební verzí, 32. Die Toten Hosen "Alles Wird
Vorubergehen" akusticky živě z akustického koncertního MTV Unplugged
vystoupení právě ve Vídni v roce 2005 z tzv. i "Unplugged Im Wiener
Burgtheater" s hudebním podtitulem "Nur Zu Besuch", "Unter den Wolken",
"Kamikaze", "Altes Fieber", "Tauschen Gegen Dich" a "Nur Zu Besuch" i
"Niemals Einer Meinung Sein" akusticky živě z koncertního vystoupení
"Alles Ohne Strom" v roce 2019, "Paradies" a "Alles ist Eins", a
poslední i 41. Metallica "Nothing Else Matters" a "Unforgiven", 43. Bravo "Lyubov ne Gorit", 44. Umaturman "Prostitsia", 45. EMIN a Vladimír Kuzmin official cover "Sibirskie Morozi" (fenomenální písen, přes neskutečných i dnes více jak 50 000 000 neuvěřitelných shlédnutí právě na You-Tube), 46. Světlana Surganova i Orkester "Murakami", 47. Agata Kristi "Opium", 48. Lumen feat. Agata Kristi i BI2 "My Ne Angely Paren", 49. Kipelov "Ya Svoboden" a "Ya Zdes", 51. Korol I Shut "Prygnu So Skaly" a "Ne Videli li vi Devhusku" (solově Andrey Knyazz) (ps. z mé strany už absolutně vše hystoricky rusky populárně dnes hudebně dnes nejlepší i hystoricky hudebně už dnes nejduležitější populární ruské písně!!!), 53. Max Giesinger "Wenn Sie Tanzt", 54. Psí Vojáci "Žiletky" a "Kruhy", 56. In Extremo "Feuertaufe", 57. Ondrej Ďurica "Rekviem" a "Republika", 59. řecké Endelehia (psáno i také jako Endelexia) "Mikri Istoria", 60. Bruce Dickinson "Tears of the Dragon", 61. Bruce Springsteen "Streets of Philadelphia", 62. Chris Norman "Midnight Lady", 63. Pink Floyd "High Hopes". cca
"music mainstream" absolute TOP 63!. PS. to tzv. "hudební TOP 63!" bylo skutečně naposledy, už se tu k tomu dál vracet vubec nebudu! Ano skutečně i nejlepší hudebně i tolik vyjímečný a hudebně i tolik nezaměnitelný fenomenální absolutní hudební "playlist" právě dnes pro You-Tube! Ale myslím si že má osobní prosba pro youtubery tu zustane bohužel už nevyslišená a bohužel i marná! Vše pro nejlepší dnes hudební "kulturní výměnu" a hluboký i "kulturní smír", resp. i hudebně hluboké "kulturní usmíření"!, každé své slovo tu beru i nejvíce hluboce dnes smrtelně vážně, právě i za to dnes dám tzv. "svou ruku do ohně!", ano je to tu bohužel dlouhé i hudebně vyčerpávající vím!, ani nevím asi se to tu už tzv. vše celý muj text do samotného komentáře už vejde! Ano vím říkáte si ted asi: "No tohle!!! ...hmmm.. to tu už snad fakt skutečně už snad není ani možný!" Volnomyšlenkář a levicový humanista
Martin Dyntar. -
Rak (22.6. - 22.7.)
Astrologie popisuje grafickou značku
tohoto znamení jako spojení mužského a ženského principu – vajíčka a
spermie. Jiné vysvětlení pro tyto dva kruhy zdánlivě propojeny elipsou
vysvětluje jako blízkost matky a dítěte, ňadra, vaječníky nebo račí
klepeta. Ve všech výkladech je zmiňován ženský princip, a to ne náhodou.
Rakovi vládne Měsíc, symbol matky, panny, prostě ženského pohlaví.
Astrologové proto popisují znamení Raka jako emotivní, jemné, výrazně
rodinně zaměřené, náladové a citově založené. -
,,tady máte německou náturu, ta Vám jen prospěje swině český!" Martin Dyntar
-
,,Sex je pro mě vždy tou nejlepší a tou nejvyšší odměnou vždy za krásný trvale vzájemně vždy uspokojivý, za vzájemně vždy spokojený a štastný vztah v životě, za všechnu emoční péči, kterou mu věnujeme, za trvalou hlubokou oddanost a věrnost v parnerském vztahu, podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu zdravá a silná osobní lidská sebeucta se pozná i podle toho že člověk nikdy rád nevyhledává a nikdy rád neprožívá nezávazný sex bez lásky pro zábavu, ale naopak vždy chápe fyzickou intimitu, právě sex jako tu nejlepší a nejvyšší vždy odměnu a jako už právě i nakonec jako vždy vděčnost za krásný a vzájemně vždy už trvale uspokojující a trvale vždy plně spokojený a štastný partnerský vztah v životě, jako odměnu za všechnu emoční péči, kterou vztahu věnujeme a musíme vždy v životě věnovat, jako melancholik to vidím sám uplně stejně, protože melancholici nemají rádi a z celého svého srdce vždy nenávidí nezávazný sex bez lásky pro zábavu a není pro ně už nikdy většího svého osobního sebeponížení a není pro ně už nikdy většího svého osobního ponížení než už prožít či než už prožívat nezávazný sex bez lásky pro zábavu, to člověka, který má vždy zdravou a silnou vždy osobní lidskou sebeuctu jen hluboce vždy nakonec ponižuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho životě, jen hluboce pokořuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho životě a sám to dnes jako melancholik vidím vždy nakonec už uplně stejně." Martin Dyntar
-
Jak jsem mohl v textu opomenout nechápu, byl to samozřejmě Carl Gustav
Jung, ale ani to už by se mě do celého textu komentáře v kolonce bohužel
už ani jeho jméno nakonec nevešlo. Vše jsem musel v komentáři celý text
bohužel už osekat a zkrátit. -
,,Co mě k plnému mému zotavení podle modelu zotavení Care nejvíce
pomohlo: uvědomění si vysokého smyslu pro čest a spravedlnost angažovat
se dnes aktivně politicky levicově humanisticky svým psaním ve
společnosti, odvaha, statečnost a kuráž v sobě nebát se ničeho, muj věk
41 let (podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu vždy plně
dozrává v tomto věku vždy lidská osobnost) a zkušenosti s tím dělat
ctižádostivě, ambiciozně jen to co mě skutečně dnes osobně baví a
vnitřně i hodnotově naplnuje a jít si tvrdohlavě bez ohledu na vše v
životě vždy za tím a obětovat tomu v životě už nakonec vše a prožití na
CHB RIAPSu krásného intenzivního vztahu s českou, v české Republice s
jedinou dnes trutnovskou Shakirou Darinou Dušekovou, která je hodně
neduvěřivá, ale má sama hluboce dnes dobré a laskavé srdce, je to milá,
hodná, temperamentní, slušná a laskavá i vyjímečná krásná holka, a
dlouhodobý intenzivní prožitek kladných pozitivních emocí opačné vždy
samotné Paranoii, věřím v lásku, ve větší tolerantní přijetí, v duvěru, v
respekt a v uznání a samozřejmě dnes už v přirozenou autoritu ve vztahu
bez jakkýchkoliv už ustavních norem autorit či pravidel ve společnosti a
ve vztahu, už bez jakkéhokoliv dnes už ustavního přístupu k normám a k
autoritám, k pravidlum dnes ve společnosti, jsem altruista a
volnomyšlenkář tělem i duší, mám to v krvi a nikdy se bezpáteřně
agresivně poslušně špatným normám a špatným autoritám, špatným pravidlum
ve společnosti nikdy osobně nepodřídím, hluboce a silně dnes nejvíce
nenávidím to co je ve společnosti dnes tzv. ustavní a vždy ustavní, to
nikdy plně neuznávám ani v nejmenším už nijak osobně dnes vubec
nerespektuji, a samozřejmě dnes také vždy i mé kladné kulturní či
společensky kulturní vzory ve filmu a v hudbě v mém osobním životě -
viz. kupř. v hudbě německý DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinský VEREMIY! a
Ukrajinský OKEAN ELZY! a ve filmu především dnes německý režisér i autor
a vizionář "Německého Nového Filmu." Wim Wenders a právě tzv. dnes už
kinematograficky dnes vysoce vždy umělecký vysoce vždy čistě nezávislý
film, tzv. dnes KINOART atd. apod." MD., Martin Dyntar, Trutnov. -
Co mě osobně vždy intenzivně rozpláče je právě samotný hluboce upřímný text nejlepší písně Die Toten Hosen "Was Zahlt" z toho už pro mě vubec nejlepšího alba "Auswartsspiel" (2002) o své oddanosti, věrnosti a své obětavosti pro druhého (partnera) až do své vlastní smrti a druhý nejlepší (stejně vyjímečný) text písně Die Toten Hosen, který mě stejně tak opět vždy svou hlubokou upřímností a pravdivostí rozpláče je právě "Deutsch In Willkomen" z také druhého už po "Auswartsspiel" (opět) nejlepšího alba "Kauf Mich!" (1993) o našem zlu a naši nenávisti už z našeho osobního pokrytectví, právě z našich osobních předsudku, které nám brání v komunikaci s druhými lidmi, to je velký problém, který přesahuje samotné hranice xenofobie a antisemitismu i rasismu právě k otázce osobní zodpovědnosti za tyto problémy (s druhými lidmi) právě v komunikaci, k otázce viny, rozhřešení viny i celkově je otázkou hodnoty našeho svědomí! Nenajdete lepší text a lepší písně od Die Toten Hosen než jsou právě už 2 písně "Was Zahlt" (2002) a "Deutsch In Willkomen" (1993), v nich je pro posluchače a každého příznivce Die Toten Hosen myslím uplně vše podstatné co se snaží říct tolik svou hudební tvorbou zejména už v rozmezí právě let 1993 až 2012!, kdy byli Die Toten Hosen na absolutním hudebním vrcholu kdysi s albem "Kauf Mich!" (1993) a "Auswartsspiel" (2002). Možná přes ty slzy už ani nevidím, jak jsou tyto 2 písně svou upřímností přesvědčivé, mají věrohodný naprosto autentický text písně, ve kterém mužete stále tolik ještě hledat svoji bolest, svuj stesk a žal, svoje nadšení a svou radost, a své slzy i to jak moc dokážete se osobně dojmout právě k slzám.. MARTIN DYNTAR, Rychnov nad Kněžnou..