-
,,oprava: webové stránky a podnikání právě dnes samotného Helpionu v
Rychnově nad Kněžnou je udajně netransparentní, nikoliv webové stránky
samotného vlivného a bohatého podnikatele Karla Vavřína, bohužel mnou
špatně vše vyjádřené." MD. -
Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD
-
,,Český Campino na osobnostech překonal už všechny existující limity." :-) MD
-
,,Stýská se mi na CHB hodně moc, ted už až k slzám po Darině Dušekové, hodně mi na CHB chybí, svým fyzickým vzhledem i svým osobním temperamentem neskutečně hodně dnes podobná Shakiře, Darina je hodná, milá a slušná holka s hluboce dobrým laskavým srdcem a krásná v České Republice dnes jediná Trutnovská Shakira." MD.
-
,,Pravda
o Schizofrenii jako o přirozené psychospirituálně dnes hluboce vývojové
hluboké osobní či hluboké psychospirituální osobnostní přirozené lidské
krizi!",,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií, která je přirozenou psychospirituálně dnes hluboce vývojovou hlubokou osobní či hlubokou psychospirituální osobnostní přirozenou lidskou krizí, kterou si člověk v životě vždy s určitými genovými či mozkovými predispozicemi v životě (jak je to dnes z moderního neurovědeckého hlediska) vždy musí logicky projít a která přijde a sama vždy i odezní!, psychiatři jsou swině, nemají právo proto do těchto lidí bezhlavě vždy co nejvíce nehumánně, nelidsky už cpát antipsychotika mimo či kromě už akutní fázy psychotické ataky, mozek má totiž obrovskou schopnost nesmírné regenerace často i po samotné psychotické atace, proto je to vše dnes nehumánní, je to dnes nelidské a špatné, celé zkurwené dnes v tolik nelidském, v tolik nehumánním a ve špatném systému psychiatrické péče v České Republice užívat často zbytečně nehumánně antipsychotika trvale už celoživotně není skutečně vubec dnes nutné a ví se to celé dnes skutečně i nejlíp z moderního neurovědeckého hlediska, abych se s touto psychiatrickou diagnozou
sám dnes skutečně už plně nejlíp uzdravil či plně zotavil potřebuju
nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky systematicky precizně
nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia" (strach, neduvěra i
podezíravost, která je každému vždy do jisté míry dnes lidsky plně
přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve své osobní
"Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice, dá se to u
paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky odborně
psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie celé
změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe zdravé
přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy její
opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a duvěra
jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance a vždy větší tolerantní
přijetí, vždy respekt a uznání jako to co nakonec i v hlubokém
emočním traumatu vždy v minulosti i nejvíce vždy už právě chybělo právě k
samotné dnes i přirozené autoritě ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už
nakonec ustavních už norem pravidel či autorit, resp. přirozená autorita
je vždy autorita už bez jakkéhokoliv pak už nakonec ustavního přístupu k
autoritám, k pravidlum a toho se dnes ve svém plném zotavení vždy i
nejvíce dnes držím, toto vše vždy vede ke svému osobnostnímu duševnímu sebepřesahu a k přesahu svých osobních životních hodnot, vždy k hluboké proměně žebříčku svých osobních hodnot a priorit..", jak říká správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá
podstata a skutečný pravý význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve
nakonec ve ztrátě své uplné už naděje na svuj spokojený a štastný život,
v absolutní v uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě
na svuj spokojený a štastný vždy život." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj
duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i
statečný v mém životě!) -
,,Někdo, nějaká zkurwená zkorumpovaná zkurwená Rychnovská fízlovská swině mi dělá problémy, mám problém s e-mailem i s kreditem na telefonu, bude se to vše zítra dukladně líp prověřovat a řešit s T-mobilem, swině s Helpionem v Rychnově nad Kněžnou zkorumpovaný zkurwený swině fízlovský Rychnovský mě dělají dnes velké problémy, tam to celé u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou celé hnije i s Helpionem, proto GIBS i oddělení vnítřní kontroly kriminální policie Královehradeckého Kraje vrchního komisaře pana Knažka Královehradeckého Kraje je laxní a nad tím vším dnes přivírá už jen oči, policie už dnes sama nedělá ani svoji práci, zklamala mě, mám zkurwený fízlovský swině dnes sám hluboce u prde.., proto otec nevolá a odmlčel se uplně, jemu to vyhovuje, ta jeho zkurwená cholericky vypočítavá a mstivá agresivní sadistk. a nekrofilní sadistick. zruda Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou ho dnes sama rozhodně přece miluje." MD.
-
,,Swině jedny český bezpáteřný vás je dnes zabít v životě stejně málo!!!" MD.
-
V BDSM komunitě jde o to co nejlíp harmonicky vyvážit své sadistick. a masochistické sklony v sobě, její popularita v Německu roste. Zkuste si poslechnout od německých DIE TOTEN HOSEN! Hot-Clip Video-Club ...Sado-Maso Kinder sex... :-)
-
,,Berme si z německé společnosti nejlepší příklad! Chci být stejný jako západní němci. Němci jsou více otevřený než češi, němci jsou více srdečný a k sobě více přátelský než češi, němci jsou i multikulturně více akceptující než češi, němci jsou k sobě více tolerantní a benevolentní než češi, němci jsou kulturně v mnoha oblastech (nejen německá rocková hudba nejlepších rockových interpretu, jakými jsou Die Toten Hosen, Bohse Onkelz, Rammstein a In Extremo) více odvážný a statečný než češi, jsou více tolerantní a benevolentní než češi, více akceptující (více kladně přijimající) a více chápaví než češi ve společensky v mnoha tabuizovaných tématech a ve společensky v tabuizovaných oblastech, a právě tím jsou dnes i němci i demokraticky kulturně i společensky i mnohem více vyspělější než češi. Německo je statečný hrdý národ ! a tím i zustane, naše typická česká zbabělost a připosranost je v české povaze být ,,Pracovitý, ale (k sobě) swině!" Tady v tom českém státě to bez germánské (bez německé) nátury (které se češi vždy obávají) společensky jen hluboce hnije! Nenávidím tu naši už pomalu téměř typicky už českou pravicově dnes tu politicky Republikánsky fašistickou xenofobii k jiným národum a k jiným kulturám a tu i typicky českou mentalofobii (strach z odlišné mentality) u lidí se zkušeností s duševním onemocněním. Němci mají svoji hrdost!" ...aneb tak jsem se tu ozval!, není snad vždy lepší v Česku raději mlčet! (o psychiatrické diagnoze vždy rozhodně!, Stigmatizuje i Démonizuje a znevýhodnuje se, Diskriminuje se stále, české většinové společnosti to dělá přece dobře - vždy si pomyslím a řeknu si vždy ,,swině jedny český!") a poslušně vždy držet hubu a krok jak je vždy i společensky výhodné a společensky vždy přece prospěšné aby nebyly už žádné problémy a aby jsme si zbytečně sami nepřidělávali už nikdy žádné další problémy, každý přece dělá jen to co musí! Jen tak dál." (Martin Dyntar)
-
Nic dnes nesere více než dnes typicky česká permanentní česká
netolerance, dnes typicky česká permanentní česká připosranost a česká
zbabělost! Ničeho dnes vubec nelituju! Českou povahu pracovitý, ale
swině! je třeba dnes nemylosrdně tvrdě ztrestat! Německá nátura
německých hudebních DIE TOTEN HOSEN, RAMMSTEIN, BOHSE ONKELZ a IN
EXTREMO nám všem dnes vždy jen a jedině vždy už jen hluboce osobně dnes
prospěje! Je to to nejlepší dnes z německé rockové hudby! Volnomyšlenkář
a aktivní levicový anarchista a levicový humanista Martin Dyntar.