Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Ředitelka RIAPSu a ambulantní psychiatrička DR. Zuzana Kozáková s vysokou s největší pravděpodobností přijde sama o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe, měla by se tím vším na podnět státní PČR v Trutnově zabývat sama Česká Lékařská Komora, vše jsem státní PČR v Trutnově po pravdě vysvětlil její neprofesionalitu a její snahu o nepravdivý zmanipulovaný nepravdivý psychiatrický posudek, s největší s vysokou pravděpodobností si obstará ři obstarala křivou svědeckou výpověd a chce mě za každou cenu už tím jak na mě přitom sama ráda vyvýjela silný nepřijemný psychický nátlak hraničící už s vyhrožováním ,,bud anebo", bud dobrovolné ustavní léčby v Kosmonosech anebo už nedobrovolné velice nehumánní ochranné ustavní léčby na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě a téměř i s vydíráním ,,bud anebo" mi pak neprodloužit už dál nájemní smlouvu na CHB RIAPSu a svým podnětem a návrhem na ochrannou ustavní léčbu na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě mám bydlet tzv. za zdmi psychiatrické léčebny do té doby než si najdu jiné bydlení, je to z její strany neprofesionální a velice nehumánní, velice nelidský, Zuzana Kozáková má své bolševické špinavé praktiky a své bolševické špinavé metody systému psychiatrické léčby které sama typicky pamatuje ještě před rokem 1989 v České Republice, tím vším se zabývá státní PČR v Trutnově." MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

ted je to teprve hudebně i celé, ale text je v kolonce toho komentáře nevím ani proč nějak celý bohužel blbě rozházený.

• MartinDyntar
    Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video)
    ,,Jak se ted v téhle té zkurwené swinské prohnilé české společnosti dnes
    sám cítím?! Tak že bych i u toho všeho lidského utrpení si nejradši
    dnes taky vyhonil!" MD.

• MartinDyntar

já říkám proto dost streotypně dnes hluboce zafixovaným špatným osobním
    dnes předsudkum k duševnímu onemocnění nejen i paranoidní schizofrenií.
    Po přečtení pochopíte pak proč dnes často veřejnost nezná a nezajímá
    dnes celá skutečná pravda o tomto duševním onemocnění, které se dnes
    hluboce celospolečensky dnes stigmatizuje právě díky i tradiční
    psychiatrii, jejíž hledisko pohledu na věc dnes není zdaleka jediné plně
    dnes rozhodující, jsem dnes také k tomu, k tradiční psychiatrii dnes
    sám v ostré opozici. Opět dnes každodenně prožívám a všude vidím dnes
    to, že aby se dnes plně, nejen dnes částečně, odbourali a řešily i
    vyřešily dnes hluboce stereotypně dnes zafixované špatné osobní
    předsudky k tomu duševnímu onemocnění je dnes nejvíce společensky
    potřeba už dnes jediné - otevřeně co nejvíce dnes partnersky vždy osobně
    duvěrně co nejvíce vždy komunikovat a nebát se nikdy otevřeně o tom
    komunikovat, i když se často už hluboce dnes společensky stále více
    stigmatizuje i démonizuje a diskriminuje a znevýhodnuje, bohužel vždy
    nejvíce díky tradiční psychiatrii a díky vždy samotné psychiatrické
    diagnoze, nesouhlasím zdaleka vždy plně s tím že by měla vždy více být
    dnes soukromím lékařským tajemstvím, pak přežívá ve společnosti k tomu
    často společenské TABU, nikdo pak neví a nezná celou skutečnou dnes
    pravdu, a veřejnost ji má právo znát a měla by ji také znát, musí se
    proto vždy ve společnosti dnes mnohem více otevřeně komunikovat a
    nestigmatizovat nikdy více svými špatnými hluboce špatnými stereotypně
    dnes jen zafixovanými špatnými osobními dnes předsudky, a těch je dnes
    vždy mnohem více než dnes bohužel i často pak nakonec dnes celé skutečné
    i pravdy u samotné veřejnosti, přežívají dnes už bohužel často stále
    více dezinformace a špatné osobní předsudky často z absence a z
    nedostatku vždy dnes samotné mezilidské osobně vždy partnersky duvěrné
    komunikace, a právě to vše by se tady mělo nakonec i změnit. Martin
    Dyntar

• MartinDyntar

Die Toten Hosen // „Unter den Wolken” [Offizielles Musikvideo], ,,jedna z dnes nejlepších písní německých DIE TOTEN HOSEN! o silné vášni se nikdy v životě nevzdávat o ctižádostivě dnes silném nadšení které radostí dojme už hluboce dnes vždy k slzám a o ambiciozním vždy i osobním už nadšení a vášni žít vždy za každou cenu, o hlubokém a velice i silném vždy svém životním optimismu a o velké vždy i životní naději." Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    ORTEL - FALEŠNEJ SVĚT

Tomáš Ortel

121 tis. odběratelů ,,Ano přesně tak snazší je tady krást a rozkrádat zem, beze cti a odvahy je to falešnej svět plný falešných lidí co do huby si sami nevidí, mými slovy nikoliv Karma ale spravedlnost to jednou celé tvrdě ztrestá. Ano chtěl jsem potěšit i nejlepšího dnes českého vlastence, textaře a zpěváka Tomáše Ortela a potěším i Ondreje Ďuricu na Slovensku, rád si dnes občas poslechnu některé i málo písně spíše a mnohem více už slovenského vlastence Ondreje Ďurici než českého Tomáše Ortela, ale osobní výhrady k jejich radikální pravicové radikalizaci vždy blízké k samotné ideologii protižidovského antisemitismu, rasismu, neonacismu a k šíření i xenofobie dnes vuči cizincum a migrantum dnes ve společnosti a k šíření celé této pravicově radikálně dnes zrudné ideologie samozřejmě velké osobní nesympatie a velké osobní výhrady samozřejmě dnes mám, jsem svým hluboce dobrým a laskavým vždy srdcem velký altruista ve společnosti a levicový anarchista i levicový humanista a tělem i duší dnes volnomyšlenkář dnes vždy ve společnosti, který si v žádném případě dnes jakkoliv už nepřeje žádnou jakkoliv už vlasteneckou ani radikálně dnes pravicovou ideologii protižidovského antisemitismu, rasismu, neonacismu k šíření jen xenofobie dnes vuči cizincum a migrantum dnes ve společnosti, na to jsem velký srdečný altruista a trochu i komunista, spíše levicový anarchista a levicový humanista dnes ve společnosti, měl bych být dnes u pražské centrály státní PČR u jejich oddělení tzv. extremismu a tzv. extrémistu na jejich černém seznamu levicových extrémistu a levicových radikálu dnes ve společnosti a ještě mnohem lépe dnes řečeno raději dnes na černém seznamu ohrožených odvážných a statečných levicových humanistu a odvážných a statečných levicových volnomyšlenkářu dnes ve společnosti." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Uspěšně jedu podle modelu plného zotavení Care a v RIAPSu na to neberou ohledy, na to uplně už serou, žádný respekt, žádné uznání, žádný správný rovnocenný správný "peerovský" přístup sociálních pracovníku k modelu zotavení Care ke svým klientum na CHB RIAPsu, ani model zotavení Care nemají na CHB RIAPSu pro klienty povinný, to by se mělo změnit, vždy jen permanentní kontrola a sadisticky vždy dominantní kontrola, ale o tom, o ustavní podřízenosti a o ustavní kontrole a ani o ustavních normách na CHB RIAPSu to vše zdaleka dnes vubec není, ale hnusná povýšená a panovačná přísná semetrika DR. i ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková to dnes ještě stále bohužel tak sama vidí, chýbí dnes větší vzdělání i větší školení i větší profesionalita sociálníc pracovníku CHB RIAPSu, od toho je myslím si i paní Lucie Skalská aby to více kontrolovala, Honza Pfeifer mě zklamal, nikdo z nich si se mnou o celé situaci dnes vubec nepromluví, v RIAPSu už něco tají a v RIAPSu něco hodně zamlčujou." MD., Martin Dyntar, český trochu "investigativní" Jan Kuciak, Trutnov.

• MartinDyntar

dnes už hystoricky mainstreamově dnes hodně vyjímečné i mainstreamově dnes už hystoricky také nejlepší hudební písně všech dob! Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Officiální hudební video klip k jejich
    nejlepší písni "Ich Will" pro její vizuálně dnes vysoce podmanivé
    sugestivní hudební ztvárnění či resp. vizuálně vysoce dnes podmanivé
    sugestivní hudební zpracování hodně obdivuji a nenechám si tu jen pro
    sebe že zdaleka to není jen kritikou masových médií jak se dnes o
    hudebním klipu dnes mediálně tvrdí, to byla spíše Lindemannova záminka k
    tomu aby mu už vizuálně dnes tolik podmanivé sugestivní video vubec
    nechali veřejně sdílené právě na You-Tube, ve skutečnosti jim upřímně
    nejvíce šlo o něco už jiného, o hudebně právě v této samotné písni i
    mediálně v hudebním videu právě dnes k této samotné i písni "Ich Will"
    mnohem více už o skutečný, o největší tragický lidský osobní heroismus!"
    Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Na každou typickou českou swini taky jednou dojde!" :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit