Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem
    co se tady v poslední době už na CHB v Poříčí vše špatné odehrávalo a skutečně vše špatné dělo už
    raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál
    nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě a neměl jsem to tu celé nijak veřejně už dnes sdílet."
    MD.

• MartinDyntar

,,Antipsychotické prášky nehodlám a nebudu žrát celoživotně, ted je ještě užívám (ale z moderního neurovědeckého hlediska se dnes nejlíp vědecky ví i jiné věci na které dnes psychiatři a jejich špatný a nehumánní systém psychiatrické péče dnes bohužel vubec neslyší! To se celé dnes musí líp změnit!), ale je tady dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním a bylo tady už dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním, které jsou už sami nepotřebnými a odpadem pro systém jaký je a pro společnost jaká dnes je, do kterých psychiatři rádi bezhlavě co nejvíce cpou psychiatrické prášky a kurví jim zdraví a je jim to celé jedno, dělají jen to co musí, co je dnes živí a za co jsou jen pojištovnou a velkými farmaceutickými firmami vždy jen sami nejlíp finančně ohodnoceni, tak nemají v tom zábrany, žádné srdce ani svědomí, psychiatři jsou nelidské swině podle toho všeho co vše do vás rádi cpou a zdaleka by dnes sami nikdy více už neměli mít sami u soudu k ochranné ustavní léčbě u lidí e zkušeností s duševním onemocněním na uzavřeném psychiatrickém oddělení nikdy více už sami poslední slovo u soudu ke znaleckému posudku, soudní znalecké posudky jsou dnes zastaralé a pofidérní, proto měli by být k soudu vždy přizváni i nejlepší odborníci z oblasti moderní neurovědy i nejlepší forenzní znalci, protrože soudní znalecké posudky jsou dnes v oboru psychiatrie zastaralé a pofidérní, sám jsem to zažil a už tady skutečně dnes bylo a stále tady díky psychiatrum je dnes už dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním a zpusobem jakými se s nimi dnes jedná je nehumánní, nelidské, špatné a otřesné, jsou pro společnost jaká je a pro systém jaký je bohužel dnes sami už nepotřebnými ve společnosti a sami nepotřebným odpadem pro společnost a tak se to do nich psychiatricky tzv. dnes nejvíce stále cpe a kurví se jim zdraví a většinovou společnost to dnes bohužel už vubec nezajímá, je tady dnes ve společnosti nebezpečná zhoubná a škodlivá epidemie závislosti na psychiatrických lékách a právě dnes velké farmaceutické firmy i psychiatři přes pojištovnu z toho sami dnes nejvíce už rádi profitují, je to vysoce výhodný byznys, apeluju na NUDZ i na svědomí většinové společnosti že toto není ve společnosti dnes vubec v pořádku, at to furt nežerou a řeší své psychické či resp. své duševní problémy to vše prostě humánněji vždy líp i jinou cestou než jen psychiatrickýma práškama, to jim vždy více kurví jejich zdraví a velké farmaceutické firmy i psychiatři sami přes pojištovnu z toho bohužel dnes rádi už vždy sami nejvíce profitují." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

To nejlepší dnes z hudebního mainstreamu,
    co občas ještě hudebně toleruji i já, několik málo pro hudební
    mainstream dnes nejlepších i vzácných písní, nesmrtelných největších
    hudebních hitu, i z muzikantského hlediska vysoce i dnes profesionálně
    hudebně dnes dobře odvedených, zpracovaných, absolutní mainstreamově
    dnes hudebně i nejlepší hudební žebříček písní do tzv. mainstream TOP
    23!: 1. němečtí Scorpions s písní "Wind of Change", 2.  američtí Jon Bon
    Jovi s písní "Its My Life", 3, britský Sting s písní "Desert Rose", 4.
    americká Metallika s písní "Unforgiven" a také "Nothing All Matters", 5.
    briský bluesrockový hudební interpret Chris Rea s písní "The Road To
    Hell" a také "The Blue Cafe", 6. americký hudební interpret Jason Collet
    s písní "We All Lose One Another" (k hudebnímu OST "Palermo Shooting" německého režiséra Wima Wenderse 2008, hudební
    soundtrack k mysterioznímu road-movie "Palermo Shooting" německého
    režiséra Wima Wenderse z roku 2008), 7. irský hudební interpret Glen Hansard s
    písní "Finally", a s vizuálně i dnes nejlíp podmanivým hudebním
    videoklipem k u irčana Glena Hansarda dnes novější hudební písní, u
    které si její přesný hudební název ted bohužel už osobně nevzpomenu, ale
    ke konci hudebního klipu právě k té písni je uveden nápis "A Myles
    O'Reily Picture" a pozn. Glen Hansard se prochází ulicemi a dá v
    hudebním klipu nahlédnout do i tzv. arteterapie nějaké malířky a ke
    konci hudebního klipu pak i do zákulisí svých hudebních živých
    vystoupení, svých živých hudebních koncertu, 8. irský U2 s písní "Walk
    On", "Beautiful Day" i "Stay" ("Faraway, So Close", pozn. vizuálně dnes
    podmanivý hudební video klip k písni je v režii právě Wima Wenderse.) a
    také s písní "Ground Beneath Her Feet" (tu však nepočítám!, k hudebnímu
    OST 2000, k hudebnímu soundtracku k filmu německého režiséra Wima
    Wenderse "Million Dollar Hotel" z roku 2000.), 9. britský hudební
    Depeche Mode s písní "Freelove", 10. americký hudební interpret Johnny
    Cash s písní "Hurt", 10. kanadský interpret Leonard Cohen s písní
    "Happenes To The Heart", 11. Chris Norman s písní "Midnight Lady", 12.
    americký Eagles s písní "Hotel California", 13. slovenský hudební
    uskupení MC Erik a Barbara s písní "Ked Prijde Láska" a 14. český hudební interpret Michal
    Prokop s písní "Zloději Času" a se svým Framus 5 i s písní "Snad Nám Naše Děti
    Prominou", 15. britský interpreti Pink Floyd s písní "High Hopes", 16. britský hudební interpreti Portishead s písní "The Rip" (pozn. opět hudební OST "Palermo Shooting" 2008 německého režiséra Wima Wenderse.) a už
    tu chýbí jen americký hudební interpret Bruce Springsteen i s písní
    "Streets of Philadelphia", který se mě do hudebního žebříčku TOP20 už
    bohužel nevešel, tak jeho písen už ani proto vubec nepočítám!, tedy i
    cca dohromady přibližně něco málo přes TOP 20!, už asi mainstreamově dnes hudebně TOP 23!, nemám zdaleka vše přesně spočítané!, pozn. udělejte si svuj mainstreamově
    hudební přehled a tzv. i hudební obrázek nejlíp dnes sami, ale k těm
    výše tu i dnes uvedeným a tu i zmíněným písním dnes mohu dodat jediné -
    absolutně dnes nejlepší hudební mainstream všech dob! a myslím si i
    rozhodně správně že to vše k hodnocení i právě těchto písní je dnes
    rozhodně i otázka právě i hudebního sluchu, alespon dnes právě i
    částečného hudebního sluchu!, a možná i nejen právě částečného hudebního
    sluchu! Právě Některé tyto dnes už hystoricky mainstreamové hudební
    písně si dnes rád hudebně už poslechnu občas právě rád dnes už osobně i
    já. Volnomyšlenkář a Levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

MC Erik & Barbara - Keď príde láska, ,,velice upřímné a zdaleka nikdy ne tak romanticky sentimentální jak se muže někomu právě tato písen dnes už zdát, protože dnes o každý vždy partnerský vztah ve společnosti se vždy musí emočně vždy intenzivně co nejvíce pečovat aby vždy obstál a přetrval, a právě i to je dnes největší samotná pravda." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ředitelka
    RIAPSu a ambulantní psychiatrička DR. Zuzana Kozáková s vysokou s
    největší pravděpodobností přijde sama o licenci k výkonu své ambulantní
    psychiatrické praxe, měla by se tím vším na podnět státní PČR v Trutnově
    zabývat sama Česká Lékařská Komora, vše jsem státní PČR v Trutnově po
    pravdě vysvětlil její neprofesionalitu a její snahu o nepravdivý
    zmanipulovaný nepravdivý psychiatrický posudek, s největší s vysokou
    pravděpodobností si obstará ři obstarala křivou svědeckou výpověd a chce
    mě za každou cenu už tím jak na mě přitom sama ráda vyvýjela silný
    nepřijemný psychický nátlak hraničící už s vyhrožováním ,,bud anebo",
    bud dobrovolné ustavní léčby v Kosmonosech anebo už nedobrovolné velice
    nehumánní ochranné ustavní léčby na uzavřeném oddělení v Havlíčkově
    Brodě a téměř i s vydíráním ,,bud anebo" mi pak neprodloužit už dál
    nájemní smlouvu na CHB RIAPSu a svým podnětem a návrhem na ochrannou
    ustavní léčbu na uzavřeném oddělení v Havlíčkově Brodě mám bydlet tzv.
    za zdmi psychiatrické léčebny do té doby než si najdu jiné bydlení, je
    to z její strany neprofesionální a velice nehumánní, velice nelidský,
    Zuzana Kozáková má své bolševické špinavé praktiky a své bolševické
    špinavé metody systému psychiatrické léčby které sama typicky pamatuje
    ještě před rokem 1989 v České Republice, tím vším se zabývá státní PČR v
    Trutnově." MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem co se tady v poslední době už na CHB v Poříčí vše špatné odehrávalo a skutečně vše špatné dělo už raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě a neměl jsem to tu celé nijak veřejně už dnes sdílet." MD.

• MartinDyntar
    Игорь Тальков (Igor Talkov) - Памяти Виктора Цоя (En memoria de Víktor Tsoi). Sub. esp.  na You-Tube ,,Přeji Darině Dušekové do nového roku vše nejlepší, hodně lásky, odvahy, štěstí, hodně statečnosti a pevného zdraví, je to nesmírně temperamentní a zábavná, laskavá, milá, hodná, slušná, krásná a vyjímečná holka s hluboce dnes dobrým a s hluboce laskavým srdcem, zaslouží si dnes v životě jen to dobré a jen to nejlepší, je mě ted upřímně moc líto že jsem neměl možnost se ji líp už více otevřít a ani ona mě a že se mě mnohem líp sama už více neotevřela a je mě ted upřímně hluboce moc líto že byla ke mě osobně hodně neduvěřivá, mohl bych jí skutečnému přátelství a skutečné duvěře ve vztahu a i skutečné loajalitě, skutečné hluboké oddanosti a věrnosti ve vztahu sám líp naučit, melancholici jsou ve vztahu sami hodně oddaný, sami hluboce oddaný a sami vždy hodně (vždy celoživotně) věrný a raci jsou ve své fyzické intimitě v sexu prozměnu hodně smyslný a vášnivý romantici, to oboje dvoje mám dnes se svým absolutním hudebním sluchem dnes v sobě proč dnes už nedokážu žít už vubec bez hudby a proč ve mě hudba dnes jediná nejvíce tišší mou duševní bolest a nejvíce rezonuje mím srdcem, kdy svým absolutním hudebním sluchem vždy mnohem líp vnímám a mnohem líp vždy rozeznávám a emočně euforicky (blaženě) už radostněsmutně vždy líp intenzivně v sobě prožívám melodické toniny a mnohem líp u sebe vždy vnímám i intenzivně prožívám líp své emoce. Dari ta písen "Memmory of Viktor Coj" od ruského politicky vysoce nepohodlného politicky či na politickou objednávku v Rusku zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova mluví dnes nejlíp o tom co k tobě Dari v životě sám hodně dobrého a jen vždy už dobrého k tobě Dari dnes hluboce sám v sobě dnes cítím a co k tobě hluboce tolik dobrého cítit už sám nikdy nepřestanu." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,At laskavě SUKL zveřejní klinické studie na depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) a teprve pak se i skutečně rád SUKLu omluvím, ale bez toho dnes už ne!" MD.

• MartinDyntar

,,Nežerte furt ty psychiatrické prášky, je tady ve společnosti dnes už riziko škodlivé a zhoubné epidemie závislosti na psychiatrických práškách, to není cesta, řešte prosím sami své psychické či duševní problému humánněji, lidsky vždy mnohem líp i jinou cestou, vždy cestou klinických psychologu a klinicky vysoce kvalifikovaných a vysoce odborných psychoterapeutu, vážím si švýcarského psychiatra i hlubinného psychoanalitika Carla Gustava Junga i psychoanalitika Sigmunda Freuda pro jejich užitečné cenné a přínosné myšlenky a názory, prášky nejsou žádným dlouhodobým řešením, ty vás neuzdraví, přečtěte si sami vždy laskavě nejdříve velice vždy pečlivě a dukladně pozorně nejdříve vždy informační příbalový léták k psychiatrickým lékum raději vždy ještě dříve než je do sebe nakonec začnete nehumánně cpát nakolik vám to zkurví vaše zdraví a doporučuju číst od začátku až do konce co je skutečně nehumánní, otřesné a šokující psychiatrické léky vždy dlouhodobě užívat nikdy není žádným řešením, apeluju na NUDZ i na svědomí dnes každého hledejte vždy líp jinou cestu, i deprese je přirozená a i depresí si člověk v životě vždy projít musí, nevěřte sami jen psychiatrum, oni jen dělají za co jsou dnes vždy sami dobře placeni a ohodnoceni přes pojištovnu a přes velké farmaceutické firmy jaký je to dnes všechno lukrativní, vysoce vždy výhodný byznys, proto je to celé v systému psychiatrické péče dnes celé špatně nastavené, proto je to celé všechno dnes nehumánní, nelidské, špatné a otřesné a většinová společnost sama by se dnes o to měla vždy více zajímat a nebýt k tomu už nikdy více dnes nečinná, pasivní a lhostejná a přehlížet dnes toto bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním, to už dnes musí ve společnosti skončit, proto i dnes hluboce sám naléhám a apeluji dnes i na NUDZ i na Českou Lékařskou Komoru at už i psychiatři sami vždy nemají dnes poslední své slovo." MD, Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,muj nejlepší doslov ke správné emoční inteligenci."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit