Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Antipsychotické prášky nehodlám a nebudu žrát celoživotně, ted je ještě užívám (ale z moderního neurovědeckého hlediska se dnes nejlíp vědecky ví i jiné věci na které dnes psychiatři a jejich špatný a nehumánní systém psychiatrické péče dnes bohužel vubec neslyší! To se celé dnes musí líp změnit!), ale je tady dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním a bylo tady už dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním, které jsou už sami nepotřebnými a odpadem pro systém jaký je a pro společnost jaká dnes je, do kterých psychiatři rádi bezhlavě co nejvíce cpou psychiatrické prášky a kurví jim zdraví a je jim to celé jedno, dělají jen to co musí, co je dnes živí a za co jsou jen pojištovnou a velkými farmaceutickými firmami vždy jen sami nejlíp finančně ohodnoceni, tak nemají v tom zábrany, žádné srdce ani svědomí, psychiatři jsou nelidské swině podle toho všeho co vše do vás rádi cpou a zdaleka by dnes sami nikdy více už neměli mít sami u soudu k ochranné ustavní léčbě u lidí e zkušeností s duševním onemocněním na uzavřeném psychiatrickém oddělení nikdy více už sami poslední slovo u soudu ke znaleckému posudku, soudní znalecké posudky jsou dnes zastaralé a pofidérní, proto měli by být k soudu vždy přizváni i nejlepší odborníci z oblasti moderní neurovědy i nejlepší forenzní znalci, protrože soudní znalecké posudky jsou dnes v oboru psychiatrie zastaralé a pofidérní, sám jsem to zažil a už tady skutečně dnes bylo a stále tady díky psychiatrum je dnes už dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním a zpusobem jakými se s nimi dnes jedná je nehumánní, nelidské, špatné a otřesné, jsou pro společnost jaká je a pro systém jaký je bohužel dnes sami už nepotřebnými ve společnosti a sami nepotřebným odpadem pro společnost a tak se to do nich psychiatricky tzv. dnes nejvíce stále cpe a kurví se jim zdraví a většinovou společnost to dnes bohužel už vubec nezajímá, je tady dnes ve společnosti nebezpečná zhoubná a škodlivá epidemie závislosti na psychiatrických lékách a právě dnes velké farmaceutické firmy i psychiatři přes pojištovnu z toho sami dnes nejvíce už rádi profitují, je to vysoce výhodný byznys, apeluju na NUDZ i na svědomí většinové společnosti že toto není ve společnosti dnes vubec v pořádku, at to furt nežerou a řeší své psychické či resp. své duševní problémy to vše prostě humánněji vždy líp i jinou cestou než jen psychiatrickýma práškama, to jim vždy více kurví jejich zdraví a velké farmaceutické firmy i psychiatři sami přes pojištovnu z toho bohužel dnes rádi už vždy sami nejvíce profitují." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Doufám že na vyšší podnět či na vyšší nařízení GIBS samotné vrchní
    kriminální komisařství oddělení vnítřní kontroly policie
    Královehradeckého Kraje nad tím vším nepřivře jen oči a bude na vyšší
    podnět GIBS řádně spravedlivě jednat a řádně postupovat tak jak má aby
    už konečně také tvrdě došlo na ty zkorumpované Rychnovské policejní
    fízly, co i rádi zneužívají své pravomoce, ty skutečně sami nemají vubec
    co dělat u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, tam to celé hnije,
    Helpion v Rychnově nad Kněžnou má dlouhé prsty, v Helpionu navazující na vytunelované a rozkradené Emauzy tam to celé opět hnije stejně jako ve vytunelovaných a v rozkradených Emauzích, které na Helpion dnes navazují, ani webové stránky Helpionu nejsou nijak transparentní, nejsou nijak pruhledné." MD.

• MartinDyntar

,,Doufám že na vyšší podnět či na vyšší nařízení GIBS samotné vrchní kriminální komisařství oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje nad tím vším nepřivře jen oči a bude na vyšší podnět GIBS řádně spravedlivě jednat a řádně postupovat tak jak má aby už konečně také tvrdě došlo na ty zkorumpované Rychnovské policejní fízly, co i rádi zneužívají své pravomoce, ty skutečně sami nemají vubec co dělat u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, tam to celé hnije, Helpion v Rychnově nad Kněžnou má dlouhé prsty." MD.

• MartinDyntar

,,Někdo mě to tady v komentáři bohužel umyslně rád skomolil ze slova GIBS na BIBS, jedná se samozřejmě o GIBS, o Generální Inspekci Bezbečnostních Sboru." MD.

• MartinDyntar

,,Beru svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích nenávistných
    komentářích o nich tolik psal. Ted má v poslední době na CHB na vile v
    Poříčí dojít ze strany RIAPSu k nějaké podezřelé výměně pokoju klientu
    abych byl i dost možná vysoce pravděpodobně i pod větším dohledem
    nějakého klienta lépe spřízněného s RIAPSem, k tomu všemu právě k těm
    všem mím problémum s RIAPSem došlo teprve ted v poslední době po tom co
    oddělení vnítřní kontroly vrchních kriminálních vyšetřovatelu či vrchní
    kriminální policie Královehradeckého Kraje od vyššího podnětu BIBS
    převzalo k evidování a k šetření mou zprávu o soudním justičním omylu a o
    selhání státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou a o zneužití pravomocí u
    této státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou i o možné korupci v
    policejních řadách státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes
    související či uzce dnes provázané s vlivným a bohatým podnikatelem
    Helpionu v Rychnově nad Kněžnou s Karlem Vavřínem i s Helpionem právě v
    Rychnově nad Kněžnou dnes samotným, je to vše skutečně velká trestní
    kauza do které média a TV u nás bohužel raději nejdou a říká se v
    Rychnově nad Kněžnou o čem se nemá hlasitě raději vubec mluvit že právě
    Helpion i mimo Rychnov nad Kněžnou má všude dlouhé prsty, měl bych z
    toho duvodu dnes mít sám preventivně policejní ochranu, přirozené obavy
    po tom všem samozřejmě dnes mám." MD.

• MartinDyntar

,,Beru
    svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec
    nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu
    psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak
    jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o
    RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál
    problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam
    jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se
    i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde
    není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak
    mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za
    nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než
    domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy
    vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích
    nenávistných komentářích o nich tolik psal. Ted má v poslední době na CHB na vile v Poříčí dojít ze strany RIAPSu k nějaké podezřelé výměně pokoju klientu abych byl i dost možná vysoce pravděpodobně i pod větším dohledem nějakého klienta lépe spřízněného s RIAPSem, k tomu všemu právě k těm všem mím problémum s RIAPSem došlo teprve ted v poslední době po tom co oddělení vnítřní kontroly vrchních kriminálních vyšetřovatelu či vrchní kriminální policie Královehradeckého Kraje od vyššího podnětu BIBS převzalo k evidování a k šetření mou zprávu o soudním justičním omylu a o selhání státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou a o zneužití pravomocí u této státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou i o možné korupci v policejních řadách státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes související či uzce dnes provázané s vlivným a bohatým podnikatelem Helpionu v Rychnově nad Kněžnou s Karlem Vavřínem i s Helpionem právě v Rychnově nad Kněžnou dnes samotným, je to vše skutečně velká trestní kauza do které média a TV u nás bohužel raději nejdou a říká se v Rychnově nad Kněžnou o čem se nemá hlasitě raději vubec mluvit že právě Helpion i mimo Rychnov nad Kněžnou má všude dlouhé prsty, měl bych z toho duvodu dnes mít sám preventivně policejní ochranu, přirozené obavy po tom všem samozřejmě dnes mám." MD.

• MartinDyntar

,,Ale Tomáše Ortela i Ondreje Ďurici si je pro některé písně v něčem
    málo vyjímečně dnes i trochu i vážím, ne každý text písně mají špatný,
    tak doufám že mi Tomáš Ortel promine tu mou "neuctu" k českému
    vlastenectví!" MD.

• MartinDyntar

,,A Tomáš Ortel na frontě v odboji muže pak všem padlím zpívat: "Zustan Mím Domovem" 🙂 MD.

• MartinDyntar

Polské stíhačky opět ve vzduchu. Rusko provokovalo poblíž Británie, tzn. ,,jinými slovy mezinárodní válečný konflikt
    Ruska s NATO se skutečně konečně pomalu dnes blíží. Hurrrá!!! Všichni s
    Tomášem Ortelem v čele českého odboje vzhuru do boje za českou vlast
    která nám sama dala velké howno." 🙂 MD

• MartinDyntar

,,Ano, až teprve ted to slovo sex nebylo v kolonce mého komentáře
    rozházený! A to slovo je vždy nakonec duležitý i pro mě. Najdu dnes
    ještě nějakou nezadanou a svobodnou lišku v Trutnově? Věk kolem 30 až 46
    let, vím je to sice hodně blbý věk na seznamování, taky jednou sami
    zestárnete a poznáte to možná nakonec i teprve sami jak je skutečně dnes
    těžký, jak je skutečně dnes obtížný a jak je skutečně dnes už nemožný
    se v tomhle blbém věku ještě dnes seznámit, ani to nezkoušejte, nestojí
    to dnes za to, nemá to žádný smysl, je to na nic, je to jen ztráta času,
    ale jediná dobrá zpráva je mužete si ještě dnes alespon vybrat z
    několik nabídek kritického řešení "vztahu" - bud skočit z mostu nebo pod
    vlak nebo se jít oběsit nebo se jít utopit (utopit se nejlíp v
    podnapilém stavu vždy doporučuju 🙂, jsem optimista 🙂
    ,i protože: ,,Život vždy plyne jako řeka a je vždy jako moře a smrt je
    vždy krásná jako oceán.", ano přesně, právě to muže napsat už jen rak 🙂  ).." MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit