-
,,Člověk se zapřisáhne že vydrží když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepší. Člověk slíbí že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle každé přaní, které ve mně hoří všechno to za co jinak tak bojuji svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží sea stojí tu sám.A zpozorujev tichu když je k sobě upřímný že každý osamělý úspěch také chutná hořce.Moje naděje a sny moje představa štěstí všechno to po čem jinak prahnu je bez tebe bezcenné. Všechny křižovatky a cesty všechno co tak dalekou leží za mnou člověk by se mě dvakrát nezeptal vyměnil bych za tebe. Každý
ještě tak krásný zážitek každý triumf a každé vítězství, moje všechny
nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou
navždy Dari), MD.
-
,,Stýská se mě hodně po Darině Dušekové, temperamentní jediné dnes české Trutnovské Shakiře." MD.
-
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
umíráním velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě
dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu
německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den
si ho hudebně nesmírně rád připomenu. Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
velice velké a velice neštastné výčitky svědomí! - Byl bych skutečně
moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou
smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro
mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v jeho písni "Nur Zu
Besuch". Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
,,Přeji Wimu Wendersovy prožití krásných, bohatých a štědrých adventních svátku v německém Duesseldorfu!, rád si ho ve svém srdci navždy rád divácky nejlíp dnes zapamatuji s jeho nejlepší vrcholnou filmovou tvorbou v letech 2003 až 2017 s jeho nejlepšími filmy "Land of Plenty" (2003), "Palermo Shooting" (2008), "Every Thing Will Be Fine" (2015) a "Submergence" (2017), které dnes sám hluboce divácky miluji a které dnes sám nejvíce v jeho filmové tvorbě dnes divácky uznávám a divácky dnes respektuji a obdivuji a nejvíce i divácky dnes prostě miluji." MD.
-
,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií, první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze. Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo i prostřednictvím e-mailové komunikace. PS. chýbí mě dnes na CHB v Poříčí v Trutnově nejvíce v České Republice dnes jediná Trutnovská temperamentní česká Shakira Darina Dušeková, dnes krásná a vyjímečná holka, která má sama hluboce dobré a laskavé srdce. Stýská se mě až k slzám dnes nejvíce osobně už po ní." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.
-
,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a
regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp
bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické
kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších
forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně
vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií,
první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie
byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak
bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla
či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má
velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze.
Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo iprostřednictvím
e-mailové komunikace." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.
-
,,Díky nejlepšímu webu, díky nejlepšímu
serveru Yt1.s.en2aef.com v hudbě mám dnes staženo a na 2 flashk-discích
dnes zálohováno na neskutečných 580! MP4 položek v samotné hudbě." MD.
-
,,Kromě několika i falešných učtu na FB pod mou osobou, pod mím jménem i přijmením." MD.
-
,,Na Face-Booku dnes několik let už nejsem
vubec aktivní, někdo se mi naboural do mého učtu mého FB a muj FB mi pak
samotný správci FB zablokovaly, podněcuje to tam k mé silné nenávisti k
mé osobě, byl jsem na to druhými lidmi i upozorněný a vnímám to sám
dnes uplně už stejně." MD., Martin Dyntar.