-
,,Campino se sám nejlíp hluboce vždy inspiruje skutečnými životními příběhy lidí kolem sebe a samozřejmě vždy i svými osobními životními zkušenostmi, a v hudbě německých Die Toten Hosen je to skutečně vždy upřímně nejvíce znát, mužeme to správně nazvat "hlubokým kritickým realismem" anebo i mnohem líp vždy "hlubokým psychologickým realismem", Campino je coby melancholik nejen se sebou nevyrovnaný, tzv. labilní introvert, že nepotřebuje si často sám chladně racionálně objektivně už ověřovat tzv. fakta, se svou tolik vytrénovanou a vyspělou a správnou emoční inteligencí rád věci kolem sebe, rád fakta nahlíží vždy více svým hlubokým vnítřním prožitkem a vždy více svým srdcem a rád vždy systematicky precizně vždy správně detailně, podrobně rozebýrá své osobní vždy pocity a hluboké své myšlenky, je to velice hluboký a velice vždy bystrý analitik, osobně má vždy blíže k psychoanalýze a je vždy velice precizní systematik, má vždy svuj systém svých pravidel, autorit, a vždy i vyšších správných principu a vždy i vyšších správných hodnot, nemá rád nikdy nezávazný sex bez lásky pro zábavu, i také proto má zdravou a silnou sebeuctu, je také sám volnomyšlenkář, jinými slovy je sám svobodomyslný s velkou romantickou duší, je sám romantik, vždy nejvíce v životě vždy hluboce oddaný a věrný v lásce, vyžaduje sám také v partnerském vztahu vždy největší oddanost a věrnost, je sám žárlivý ale nežárlí v lásce nikdy rád, žárlivost mu vždy nejvíce ubližuje, resp. žárlivost ho vždy nejvíce vnitřně zranuje (viz. dnes text písně "Alles Aus Liebe"), jsem právě taky sám melancholik navíc i ve stejném znamení raka (narozený 25.6.), tak bych to měl vše o něm vědět vždy správně nakonec vždy nejlíp, vše co tu o něm už tolik píšu tu vždy také píšu vždy nakonec i sám o sobě." Martin Dyntar, český "Campino" momentálně z Trutnova.
-
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
umíráním velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě
dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu
německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den
si ho hudebně nesmírně rád připomenu. Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
Віталій Калініченко - про @veremiybandі світогляд, проблема авторських прав, плагіату і винагороди. «Той день коли…» / "TDK Media"
(celý rozhovor se zpěvákem Ukrajinských Veremiy se google špatně
synchronizovanými s alespon i věcně přibližnými českými titulky) Martin
Dyntar. -
No teď už se mě přemýšlí mnohem líp...
-
,,ano samozřejmě mám zelené oči." MD.
-
Zkusím to ted ještě jednou a naposledy cele dovysvětlit cele líp k destigmatizaci a k destigmatizační kampani jak je duležitá proč se jí už másová media, myslím dnes především TV bohužel stále ještě ve večerních událostech v hlavní zpravodajske relaci tolik více vyhýbají, pro ně citlive tema duševní onemocnění a jaká je ta zkušenost, Stigma a Sebestigma rozděluje dnes bohužel ve velkem ještě stále společnost, ano opakuju se hodně a je to unavne - Stigmatizace, její prokázání by mělo být trestným činem! Nesmí se to ve společnosti dít!, vede k ponižování osobní lidske dustojnosti a k urážkám na cti, k pomlouvání i k diskriminaci, vždy ke znevýhodnování jak v partnerskem a v mezilidskem vztahu, tak vždy i ke znevýhodnování na trhu práce! Tyto lidi často město ohledně přidělování městských či sociálních bytu a často i na ubytovnách vubec nikde nechce! At si chcípnou raději na ulici anebo v kanále kam patří pro sve odlišne hodnoty, tyto lide s touto zkušeností nepatří dnes do konzumní společnosti, jsou to hodnotově silní lide a těch je vždy ve společnosti dnes bohužel meně, nejsou to loutky konzumu a masově dnes konzumní společnosti, lide co hledají a potřebují jine hodnoty a rozvolnovat lepe pravidla a měnit i normy společnosti, proto dnes na hudbě německých RAMMSTEIN! nesmí být vše špatne, česká společnost se musí učit větší či velke vzajemne toleranci a většímu vzájemnemu respektu, nenávidím lidskou najivitu, lidskou hloupost a povrchnost a naši typickou českou lehkomyslnost jaká dnes je a jako těžký melancholik, kterým jsem vždy i nezávazný sex bez intimní lásky jen pro zábavu, v tom mám zdravou a kladnou svou hrdou osobní sebeuctu (ano asi celý život budu raději masturbova. 🙂, to není ani vtipný takže oprava, je to skutečně smutný 😞 ), v německe společnosti nic není TABU, berme si z němcu a z německe společnosti dnes nejlepší příklad, když jsem psal o ztrátě sebehodnoty měl jsem na mysli hledání i jiných hodnot, nikoliv komplexy meněcennosti či nějakou zakomplexovanost, jsem hodně egocentrický a jsem volnomyšlenkář, mám filozofické i silné kritické myšlení, melancholici mají silné humanitní cítění a jsou filozoficky nadaný a stejně tak nadaný i na humanitní obory, jsem melancholik a nechci vidět jen psychiatrickou diagnozu a nechci být posuzován jen podle psychiatricke diagnozy, ano je mi to líto, je to tu stejně Stigmatizováno ve velkém, chýbí dnes větší tolerantní přijetí ve společnosti, tu její nenávist pak společnosti bez lítosti a bez výčitek rád vracím, Stigma neubližuje jenom mě, ale i druhým lidem s podobnou zkušeností s duševním onemocněním, dělám to i pro druhé, nemyslím jen na sebe když vracím tu nenávist, ano pro vás jistě hypochondr a paranoik, nic jiného než to že?, ale zapomínáte na to že každým Stigmatem se vždy připomíná Sebestigma a tlačí vždy více na Sebestigma a to se dít nesmí, za takový společenský hyenismus je dnes zabít málo, ted prostě malá destigmatizační osvěta na osobnostech.cz a ano takhle umorně dlouhé věty už muže psát jen Martin Dyntar vím, je to muj typický rukopis, píšu rád vždy umorně dlouhé věty bez konce.
-
,,Ze všech zvířat mám dnes nejraději psy, jsou hodný a poslušný, v
životě hluboce oddaný a celoživotně i věrný, agresivně zuřivě rádi
štěkají, ale nekoušou či rádi nekoušou či zbytečně nekoušou, jsem
povahově uplně stejný jako "Punkoví Kristus" Campino, taky rád agresivně
zuřivě štěká, ale nikdy nekouše, jen to vše společensky dnes špatné
potřebuje v životě ze sebe vždy nekonpromisně, nesmlouvavě vždy dostat a
nebere často na špatné ustavní normy pravidel, autorit ve společnosti a
na ustavní přístup k autoritám, k pravidlum vždy ve společnosti a na
špatné konvence a na náboženské římskokatolicky dnes náboženské
křestanské tradice ve společnosti už žádné ohledy, je to také
melancholik hluboce oddaný a celoživotně vždy věrný v lásce se smutně
romantickou duší a volnomyšlenkář a altruista s altruistickým hluboce
dobrým a s hluboce vždy laskavým srdcem a právě to se mě dnes na něm
vždy nejvíce líbý, když s německými DIE ROTEN ROSEN! roku 1998 nahrál
punk rockovou i hard rockovou ironickou a sarkastickou i sarkasticky i
sebeironicky dnes recesistickou předělávku tradičních křestanských
štědrovečerních adventních písní, tradičních křestanských koled na
hudebním albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten Auf Christkind" tak
ortodoxní a konzervativní římskokatolická sešlost a dogmaticky
ortodoxní či ortodoxně dogmatická (oboje dvoje je v názvu vždy správně)
římskokatolická církev ve Vatikánu mohla sama nejlíp zuřit tak už to co
se roku 1998 děje s německými DIE ROTEN ROSEN! tolik zajímavého v
německém Duesseldorfu raději myslím si nijak nekomentovala, ale mohla se
také k tomu, k hudebnímu albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten
Auf Christkind" sama nejlíp vyjádřit, protože i tradiční dnes ortodoxní a
konzervativní římskokatolická církev si dnes "Punkového Krista" Campina
hluboce sama dnes váží za jeho podmanivě dnes lyricky křestansky dnes
nejlepší za hluboce krásný a sugestivně, podmanivě dnes lyricky
křestansky dnes (dojímavý a) nejlepší text písně právě v jeho písni "Was
Zahlt" (mými slovy "Co kromě lásky ještě v životě má vubec smysl ještě
dnes počítat") dnes z hudebního albu německých DIE TOTEN HOSEN!
"Auswartsspiel" z roku 2002." Martin Dyntar. -
,,PS".: ,,Volte si raději sociopata Fialu a
jeho pravicově zkorumpovanou vládu, asi já jsem "nemocný"?, co jste pak
vy když rádi volíte bezcharakterního sociopata Fialu a Fialovu
pravicově dnes hluboce zkorumpovanou vládu! Tady to vše (už dnes tolik
špatné) v české společnosti hluboce dnes hnije, a zdaleka dnes už nejen v
samotné dnes vysoké politice! Nechce se mě tu vubec s tím vším tu dnes
žít!" Martin Dyntar.
-
Ano stojím si nekompromisně za označením České společnosti za xenofobní a pravicově fašistickou! Podívejte se na vysokou českou politiku a na dnešní českou vysokou politickou scénu! Nemám koho v politice už dnes volit! Nenávidím takovou českou společnost, bezohlednou, arogantní a egoisticky lhostejnou. MD.
-
,,Stýská se mě hodně po Darině Dušekové, temperamentní jediné dnes české Trutnovské Shakiře." MD.