-
Cítím dnes z moderního rappu sebepohrdání i pohrdání, bezcharakternost a bezpáteřnost, absenci cti a svědomí. MD.
-
,,hledám zaměstnání zn. ctižádostivý investigativní reportér" 🙂
-
upraveno, mnohem líp ještě celé doplněno: Ted
jdu poslouchat proto německé RAMMSTEIN! officiální dnes jejich hudební
videa k jejich dnes nejlepším písním "Asche Zu Asche", "Tier", "Bestrafe
Mich!", "Klavier", "Alter Mann", "Mutter", "Sonne", "Ich Will",
"Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil", které dnes skutečně už upřímně
nejvíce dnes miluju!" Volnomyšlenkář a levicový aktivista i levicový
humanista, levicový anarchista Martin Dyntar, 41.let, Trutnov. PS. velký
Fan německých RAMMSTEIN! MD. -
Německý režisér Wim Wenders a nejlepší jeho tvurčí vrcholné období 2003-2017Wima Wenderse jsem se jako filmoví divák naučil milovat a
přijímat, hluboce chápat, nejvíce respektovat, ctít a tolik uznávat
právě nejvíce díky právě až jeho filmum z let 2003-2017, pro Wima
vrcholné a nejlepší tvurčí režisérské období, kdy Wim Wenders uspěšně už
spolupracoval na svých filmech s tolik ve své profesi ocenovaným, s
vubec nejlepším a s hodně vyjímečným německým kameramanem s Franzem
Lustigem, který vnesl do Wimových filmu novou vizuální estetiku a vždy
znamenitou i hodně vyjímečnou sugestivitu, to jsou filmy od
koprodukčního vynikajícího road-movie snímku "Land of Plenty" ("Země
Hojnosti", 2003, za kamerou Franz Lustig) s plnou českou podporou, tedy s
českým dabingem a "Dont Come Knocking" ("Nechod Klepat na Dveře", 2004,
za kamerou Franz Lustig) také s plnou českou podporou, opět s českým
dabingem, přes opět koprodukční, ale nicméně už vyjímečné mysteriozní
road-movie "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermo", 2008, za kamerou
už opět Franz Lustig), také s plnou českou podporou, opět s českým
dabingem až nakonec pak po znamenité komorní psychologické drama "Every
Thing Will Be Fine" ("Všechno Bude v Pořádku", 2015, už bez kameramana
Franze Lustiga), bohužel už nakonec bez české podpory už jen v
originálním znění a až po tolik už netypicky romantické opět už
vyjímečné koprodukční socio-politické (melo) drama "Submergence" ("Až Na
Dno", 2017, už opět bez kameramana Franze Lustiga, alespon myslím),
právě už tyto filmy nejvíce miluji a divácky obdivuji, nepřestanou mě
nikdy překvapovat a udivovat, fascinovat, jsou tím vubec nejlepším co
Wim Wenders už kdy natočil, pro mě jsou už hodně jedinečné,
neopakovatelné a tolik vzácné, že jsou mojí vždy naprosto už tolik
srdeční záležitostí. Wim je samozřejmě něčím kulturně vysoce mnohem více
než jen režisér. -
,,Forenzní znalci se hlubinnou psychoanalýzou ke své forenzní přesné policejní metodice při vytváření nejen nakonec vždy i osobnostního profilu pachatele sami rádi inspirují." MD.
-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar
-
ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video) (z vizuálně i hudebně z profesionálního dnes muzikantského hlediska jedno z upřímně dnes nejkrásnějších hudebních videií Ukrajinských Veremiy i jedna z nejkrásnějších dnes už hudebních písní právě Ukrajinských Veremiy) PS. ale česká společnost bohužel dnes svou velkou netolerancí je vždy i z forenzně dnes psychologického hlediska je bohužel vždy více hodnotově systémově morálně už nastavena vždy více dnes už na agresivní sadismu. právě dnes v sobě, které dnes celé v České Republice a v české společnosti vždy jen nahrává ohromné dnes masové kulturně dnes společenské popularitě něměckých RAMMSTEIN! nejen na You-Tube a právě i jejich rozhodně už nejlepších dnes písní "Mutter", "Sonne", "Ich Will" a "Im Nebel", které si vždy rád občas poslechnu právě dnes i já, protože právě netolerance je dnes v české společnosti v České Republice bohužel dnes všude hodně a bohužel vždy i nejvíce, ptejte se dne nejlíp právě práce samotné dnes městské i státní policie, samotné dnes PČR dnes v ČR asi je ještě jejich práce z morálního i z lidského hlediska vubec ještě nějak upřímně skutečně profesionálně vubec baví a ještě emočně i lidsky nějak upřímně skutečně vubec právě z morálního i z lidského hlediska skutečně vubec ještě dnes nějak osobně už dnes naplnuje. Hodně o tom dnes sám pochybuju. Martin Dyntar
-
V BDSM komunitě jde o to co nejlíp harmonicky vyvážit své sadistick. a masochistické sklony v sobě, její popularita v Německu roste. Zkuste si poslechnout od německých DIE TOTEN HOSEN! Hot-Clip Video-Club ...Sado-Maso Kinder sex... 🙂 Campino měl v písni Hot-Clip Video-Club na mysli to jak kapitalisticky dnes masově konzumní společnost nejen v Německu bude morálně skažená a morálně prohnilá! Přesně... v takové společnosti dnes všichni žijem!... to není dnes v reálném životě už na žádný americký happy-end! MD.
-
,,Nejlíp cítím a nejlíp i dobře vím že
Campino je hluboce někde uvnitř sebe hluboce vyrovnaný člověk a já dnes
osobně už taky, zdaleka dnes není pravdou a zdaleka dnes vubec neplatí
to že melancholici jsou se sebou vnitřně nevyrovnaný labilní introverti,
naopak dokážou své emoce mit pod velice vždy dobrou kontrolou a naopak
dokážou své emoce prožívat stabilně, vyrovnaně, tenhle mýtus
melancholiku jako vždy labilních introvertu dnes z forenzně
psychologického hlediska už neplatí, ale přežívá dnes bohužel stejně."
Martin Dyntar.
-
Esej "Americký Sen" Wima Wenderse s podtitulem "Nezvěstný" (psaná v březnu-v dubnu roku 1984.) Wim Wenders čerpal ze své zkušenosti s pobytem v Americe. Vynikající, vyjímečná, znamenitá, stále aktuální a potřebná kritika amerických masových médií a celé masově konzumní společnosti USA pohledem velkého Evropana a také o své příslušnosti k domovské Evropě. Kniha "Dech Andělu" Aurora 1996), výbor z kritik, eseju a rozhovoru je dnes nenávratně rozebraná.