-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar
-
ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video) (z vizuálně i hudebně z profesionálního dnes muzikantského hlediska jedno z upřímně dnes nejkrásnějších hudebních videií Ukrajinských Veremiy i jedna z nejkrásnějších dnes už hudebních písní právě Ukrajinských Veremiy) PS. ale česká společnost bohužel dnes svou velkou netolerancí je vždy i z forenzně dnes psychologického hlediska je bohužel vždy více hodnotově systémově morálně už nastavena vždy více dnes už na agresivní sadismu. právě dnes v sobě, které dnes celé v České Republice a v české společnosti vždy jen nahrává ohromné dnes masové kulturně dnes společenské popularitě něměckých RAMMSTEIN! nejen na You-Tube a právě i jejich rozhodně už nejlepších dnes písní "Mutter", "Sonne", "Ich Will" a "Im Nebel", které si vždy rád občas poslechnu právě dnes i já, protože právě netolerance je dnes v české společnosti v České Republice bohužel dnes všude hodně a bohužel vždy i nejvíce, ptejte se dne nejlíp právě práce samotné dnes městské i státní policie, samotné dnes PČR dnes v ČR asi je ještě jejich práce z morálního i z lidského hlediska vubec ještě nějak upřímně skutečně profesionálně vubec baví a ještě emočně i lidsky nějak upřímně skutečně vubec právě z morálního i z lidského hlediska skutečně vubec ještě dnes nějak osobně už dnes naplnuje. Hodně o tom dnes sám pochybuju. Martin Dyntar
-
,,Nejlíp cítím a nejlíp i dobře vím že
Campino je hluboce někde uvnitř sebe hluboce vyrovnaný člověk a já dnes
osobně už taky, zdaleka dnes není pravdou a zdaleka dnes vubec neplatí
to že melancholici jsou se sebou vnitřně nevyrovnaný labilní introverti,
naopak dokážou své emoce mit pod velice vždy dobrou kontrolou a naopak
dokážou své emoce prožívat stabilně, vyrovnaně, tenhle mýtus
melancholiku jako vždy labilních introvertu dnes z forenzně
psychologického hlediska už neplatí, ale přežívá dnes bohužel stejně."
Martin Dyntar.
-
Esej "Americký Sen" Wima Wenderse s podtitulem "Nezvěstný" (psaná v březnu-v dubnu roku 1984.) Wim Wenders čerpal ze své zkušenosti s pobytem v Americe. Vynikající, vyjímečná, znamenitá, stále aktuální a potřebná kritika amerických masových médií a celé masově konzumní společnosti USA pohledem velkého Evropana a také o své příslušnosti k domovské Evropě. Kniha "Dech Andělu" Aurora 1996), výbor z kritik, eseju a rozhovoru je dnes nenávratně rozebraná.
-
Hodně jsem prozradil o road-movie "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermo", 2008) k osobnosti jménem Andreas Frege na čem budu jako neznámí filmový kritik dál časem pracovat, nemužu psát zde bez vyhrazení si svých autorských práv, není to tu k tomu vyhrazené jak kapacitou komentáře tak právě autorským právem, přesto jsem se o to snažil, trochu neuspořádaně a zmateně, ale velice za to osobně upřímně a duvěrně. Myslel jsem že mou skutečně jedinou, mou pro mě skutečně teprve první a také poslední filmovou kritikou bude 2 stránková recenze na koprodukční nezávislý film o migrantech (o migrační krizi, stále společensky citlivé a společensky aktuální téma) pod názvem "Ein Augenblick Freiheit" (2008) íránského scénáristy, režiséra a dokumentaristy Arashe T. Riahio, a zmýlil jsem se v tom naštěstí. Mám jako filmový kritik, jímž kdysi byl znamenitě právě i Wim Wenders (muj jediný vzor proto jak psát kritiky a recenze o filmu), mnohem blíže tématicky k filmum kritického realismu. Je proto pro mě dnes těžké psát o skutečně kvalitním, realistickém a ještě nezávislém filmu, ze kterého se stal jen zábavní konzumní prumysl ve světě, kdy lidi očekávají od filmu jen odreagování se násilím, zážitkovým násilím a převládá hluboká skepse chtít od filmu ještě něco očekávat, ještě něco jiného. Duležité je vyprávět film uspořádaně, souběžně a pomalu. Aby byl film nejen esteticky obrazově pusobivý, sugestivní, ale především aby byl (musí být dnes) srozumitelný. Neuznávám převážně a dnes čistě komerční prumysl hollywoodské filmové produkce, který se ve všech zemích dnes zábavně prumyslově konzumně napodobuje. Pracuji na kritice a na hodnocení filmu "Palermo Shooting" (2008) a "Submergence" (2017), který bude mou poslední štací, nejvyšší metou mé filmové kritiky, mé filmové recenze na filmy Wima Wenderse, kterou nemužu jsem napsat, ale přesto rád bych ji sdílel a snad možná i uveřejnil, jenže kde je otázkou, když komerčně konzumní největší evropský filmový měsíčník CINEMA celé léta raději nekupuji a neodvážil bych si ho koupit z duvodu dnešní čisté komerce filmu a jeho konzumu, která mému psaní o filmu vubec touto dobou nepřeje. Přesto nikdy neslevým ze svých vysokých nároku na film a zusobu jeho divácké interpretace, prohrál bych svou diváckou dustojnost i cinefilskou hrdost. Děkuji za pochopení všem. MARTIN DYNTAR
-
Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám
officiální hudební video klip k písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will",
je to zkurwená společnost! Nikdo dnes není "morálně" uplně bez viny na
tom všem dnes ve společnosti už špatném!!! Martin Dyntar
-
dovysvětlení!: ,,hodnotově však rozhodně ne
zlcela, nejsem pro zabíjení nevinných lidí, ale také dnes vnímám a
vidím nejvíce dnes i to že nikdo už dnes není zcela a vubec bez viny na
tom všem dnes špatném dnes ve společnosti! Proto, rozhodně nejsem dnes
žádným sympatizantem polomilitantní terroristické německé organizace
"Rotee Armee Fraktion", jen tvrdím že nic není tak černobílé a tak
jednoduché tvrdit že by sami v mnoha věcech ve společnosti, v německé
společnosti koncem 60. let a v 70. letech tyto lidé neměli také i svou
pravdu! A v mnohém velkou pravdu o společensky nelidském a o společensky
zrudném pozdním rychlém a hektickém kapitalismu! Nejde zdaleka vubec o
jakkékoliv mé osobní sympatie k této polomilitantní terroristické
německé organizaci "Rotee Armee Fraktion" v Německu a nejde zdaleka už
ani vubec o mou propagaci této polomilitantní terroristické německé
organizace "Rotee Armee Fraktion" na internetu, jde jen o to bouřlivě a
nekonpromisně rozpoutat a vést otevřený kritický dialog dnes i k samotné
dnes západní masově dnes už nejvíce čistě hodnotově dnes jen konzumní
společnosti dnes právě v samotné české společnosti! Nic více, nic mín!"
Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,Typická Česká lehkomyslná povaha! Nenávidím ji z celého srdce! Tahle
,,Špatná mladá Generace lidí západně americky jen pop kulturně dnes
Masové Zábavy a její povrchní a morálně pokřivené hodnoty západně jen
americky dnes pop kulturně Masové Zábavy! 24. hodin permanentně na
sociálních sítích! Co ta sama ví dnes o skutečném reálném životě?, o
české společnosti a o vysoké politice?! Generace lidí stejně pěkně sama
na howno!" MD -
(pokračování mého celého článku o Wimu Wendersovy veřejně publikovaný v časopise klientu CHB RIAPSu "Čisté Srdce", 2 část) "...a především dnes nejvíce hluboce miluji a nesmírně už i obdivuji pro mě dnes vrcholnou zásadní i nejduležitější a už i nejlepší pozdní filmovou tvorbu němce Wima Wenderse v letech 2003 až 2017 - mám dnes ze serveru Ulož.to ve vysoké kvalitě ve formátech AVI a i v MP4 staženo a opakovaně i nejvíce dnes divácky už shlédnuto "Land of Plenty" (2003, "Země Hojnosti", koprodukce USA, žánrově i tématicky rodinné road-movie a tématicky i hledání své rodiny právě v USA, mám dostupné ve formátu AVI s českým dabingem), "Palermo Shooting" (2008, "Přestřelka v Palermu", koprodukce Itálie, žánrově i tématicky filozoficko i psychologicko dnes mysteriozní road-movie - tématicky žánrově dnes navazuje coby i dnes největší Wendersova osobní pocta režisérovi Ingmaru Bergmanovi jako už i tématicky dnes i pro Wima Wenderse dnes i stále "živě" nadčasově aktuální žánrový odkaz na jeho filmovou klasiku na jeho podobenství "Sedmá Pečet" právě z roku 1957 coby dnes už největší pocta právě dnes Wima Wenderse jeho osobní památce - mám dostupné ve formátu AVI s českým dabingem), "Every Thing Will Be Fine" (2015, "Všechno Bude v Pořádku", koprodukce, žánrově dnes více komorní drama tématicky dnes o spisovatelské tvurčí hluboké osobní krizi a také i o rozhřešení či resp. vyřešení otázky mravní viny a svědomí jako přitom i hluboké inspirace ke psaní k jedinému i překonání spisovatelsky umělecké a umělecky i právě tvurčí hluboké krize, mám dostupné ve formátu MP4 pouze už v originálním znění v anglickém jazyce) a "Submergence" (2017, "Až na Dno", koprodukce, žánrově dnes socio politicky, společensky politicky kritické hluboce dnes i kriticky realistické drama s milostnou, s romantickou zápletkou, resp. i milostné drama tématicky o nenaplněné lásce, jinými i slovy o tragickém, o neštastném milostně, romanticky už nenaplněném partnerském vztahu a o profesní i kariéře i o profesní osobní cti zemřít dnes vždy mnohem raději už i právě pro své osobní svědomí a pro svou osobní i čest!, tématicky ovšem také už zejména i o krajně dnes ortodoxním islámu a o tzv. i "Svaté Válce" proti Všem bezvěrcum, právě o tzv. Džihádu a džihádistech i v samotné dnes Africe a stejně tak i na Blízkém Východě a v Západní dnes i Evropě, kteří se snaží terroristicky dnes proniknout do samotné i Západní Evropy s jediným umyslem i s jediným dnes cílem páchat terroristické atentáty především dnes v samotné Západní Evropě, mám dostupné ve formátu MP4 s českým dabingem)." 2! část mého pokračování mého celého článku o Wimu Wendersovy veřejně dnes publikovaný právě v samotném časopise klientu CHB RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce", volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,V RIAPSu jsou skutečně pěkný swině, v RIAPSu jsou skutečně největší
swině, už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do
budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swině Honza
Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel
kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swině jedny,
že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohodlný a nepotřebný
odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s
tou starou bolševickou swiní Zuzanou Kozákovou to mají všechno skutečně
dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB
RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a
odešel z CHB RIAPSu v Poříčí pak v nejbližší době stejně sám, tak jim