-
,,Andreas Frege známější jako Campino má hluboce dobré srdce, pro každého by se tzv. nejvíce rozdal, je k lidem vždy otevřený, je vždy upřímný, vždy empatický, spolehlivý, poctivý a vždy přísný a nemylosrdně vždy často i tvrdý k sobě samému, má sebedisciplínu a je pro druhé lidi osobně vždy plně duvěryhodný, dá se mu vždy věřit a je na něj vždy spoleh, respektuji a uznávám i obdivuji dnes jeho texty písní i jeho silnou, charizmatickou osobnost, která mě fascinuje, z legendárních německých DIE TOTEN HOSEN! se dnes stal napříč několika generacemi neuvěřitelný a nesmrtelný hudební fénomén s láskou k německým DIE TOTEN HOSEN! dnes až za hrob! nejen vždy podle reklamního potisku oblečení a trik anebo často i samotného tetování už na těle s logem a některých vět a frází německých DIE TOTEN HOSEN! Campino na albu "Opium furs Volk" (1996), které mám dnes hudebně nejraději a na kterém Campino u sebe nejvíce i posunul své limity, své hranice a které bylo i těžkou životní zkouškou ačkoliv přestože s ním německý DIE TOTEN HOSEN! v 90. letech prožívali svuj největší hudební vzestup a svuj největší i hudební vrchol, se Campino hodně duševně trápí a hodně duševně trýzní i hodně sám sebe ve svých hodnotách v životě sám sebe i nejvíce osobně překonává více než na předešlém svém hudebním albu "Kauf Mich!" (1993) a z některých dnes i jeho písní, především dnes nejvíce z jeho písní "Die Zehne Gebote", "Bonnie und Clyde", "Froschkonig", "Lugen", "Paradies", "XTC", "Seelentherapie" a "Viva La Revolution" je to dnes i upřímně už nejvíce v poslechu znát, Campino se pro křestanskou víru, jejíž otázky ho zajímají, oslovují a přitahují, na albu "Opium furs Volk" (1996) skutečně se svými pochybnostmi o křestanské víře hodně duševně trápí, je zmítám hlubokými pochybnostmi, které si nakonec uspěšně rád plně sobě už nejvíce zodpověděl právě i v pro něj soukromě osobně už intimně dnes duvěrně duležité dnes v písni "Was Zahlt" ("Co Počítat" - ,,Jedině svou lásku má největší smysl vždy v životě vždy nejvíce hledat a nepřestat nikdy počítat.") na uspěšném a hudebně také i fenomenálně snad i nejuspěšnějším hudebním albu "Auswartsspiel" (2002), které bylo pro německé DIE TOTEN HOSEN! dalším absolutním hudebním vrcholem." Martin Dyntar.
-
,,Nelituju se, jen se snažím vysvětlit proč jsem se svým životem
nespokojený a proč jsem občas zlí, měl jsem v životě jen samou smulu a
ne vždy svoji vinou, rodinu si člověk nikdy nevybere, ale své přátelé
ano, omlouvám se moc za to že tu tím druhé tolik zatěžuju a obtěžuju,
psát jsem nic takového už vubec nechtěl, ale došel jsem sám spontánně v
komentářích bohužel k tomu nějak to sem nakonec psát, i když si stejně myslím že
to nikoho stejně nezajímá." MD. -
,,Už by to skutečně mělo být na policejní ochranu! Ale jsem přece vysoce nepohodlný, vysoce nepotřebný a jen odpad že typicky české typicky lhostejné swině, at si druhý pikaj za to že se ve společnosti dnes ozvou a postaví sami vždy za dobrou a správnou věc swině český, vy tu potřebujete zažít dnes to co sama Ukrajina s Ruskem, swině český lhostejný!!!" MD., Martin Dyntar.
-
,,Ano jde o to že mám vysoce citlivou a
správnou intuici, která mě nezklame. Vědí to i forenzní znalci a
forenzní psychologové k čemu je dnes ve společnosti zbytečně velký odpor
a chýbí vždy více tolerantní přijetí lidí se zkušeností s duševním
onemocněním ve společnosti a svými slovy je dnes ve společnosti bohužel
stále ještě velké Stigma a velké Stigmatizování lidí se zkušeností s
duševním onemocněním a netolerantní přijetí lidí se zkušeností s
duševním onemocněním a právě to podle forenzních znalcu a podle
forenzních psychologu vždy jen vytváří silnou nenávist a vždy jen
prohlubuje ve společnosti zbytečně silnou nenávist. To musí skončit."
MD.
-
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD)
,,Neštastný a šokující hluboce dnes upřímný a otřesný pravdivý obraz
totalitního Ruska" MD. -
aha! tak to jsem rád! Vešlo se to nakonec celé!, jen vše v kolonce v
textu v komentáři bohužel i trochu rozházené. Tohle asi nebudete číst z
mobilu 🙂 -
Chýbí nejvíce ve společnosti silný respekt a uznání!!, vyžaduje se stále bohužel vždy více jen bezpáteřní podřízenost, naprostá už podřízenost a naprostá vždy poslušnost!! Žijeme všichni snad v Totalitě?!!
Doslov:
Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám officiální hudební
video klip k písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will", je to zkurwená společnost! Nikdo dnes není "morálně" uplně bez viny na tom všem dnes ve společnosti už špatném!!! Němci si takových odvážných lidí, co projeví svoji největší kuraž, dnes alespon nejvíce cení, ale co vy? Vy tu takovým druhým lidem dnes už sami nepřejete bohužel už vubec nic dobrého, česká společnost dnes jen hluboce nejvíce hnije!!!, tady se už bude brzo dařit v Česku bohužel vždy jen největším swiním a dovolání svých práv nikde nebude už žádné, mám to i na srdci, ted se mě evidentně v Trutnově někdo osobně rád mstí, zkurwená česká povaha "Pracovitý, ale stejně swině!!!", mám to na srdci, budu na to stále myslet, občansky levicově aktivně angažuju se ted ve společnosti plně i svým psaním tak nejvíce jak jen osobně už mužu!, ale v Česku se bohužel už daří jen swiním a charakterní čestný sebedisciplinovaný slušný člověk na vše špatné ve společnosti doplatí vždy osobně už bohužel na vše vždy nejvíce a nemá často už bohužel sám nikde už vubec žádné dovolání, často už jako nepotřebný a vysoce vždy i nepohodlný. Německé RAMMSTEIN! ted v poslední době poslouchám hodně, rád sleduji officiální hudební video klip k písním "Ich Will" a "Mein Teil", nejlepší písně i officiální hudební videa německých RAMMSTEIN!, nechcete to tu vubec po pravdě už upřímně dnes slyšet, že tohle vše je největší dnes nejen duševní, ale vždy více i sociální patologie, která člověka často dotlačí k tomu že chce vidět druhé lidi dnes také co nejvíce dnes hluboce trpět a dotlačí ho především vždy k tomu že už ubližuje bohužel vždy rád!! (dnes z forenzního psychologického hlediska je to často vždy přirozená lidská reakce na osobně vytrpěné hluboké trauma!!!) Srovnejte si to v hlavě líp i vy, protože vždy po dobrém si dnes bohužel často hluboce už do svědomí už nikdo nikdy bohužel dnes už nesáhne, tohle je hluboký morální apel i na lidské svědomí, pokud ovšem ještě dnes vubec ještě nějaké je. Někdy o tom bohužel sám i pochybuju. Z mé strany vše. "EM ENDE" Martin Dyntar."Vyžaduje se dnes vždy mnohem více naprostá, uplná absolutní bezpáteřní podřízenost a naprostá vždy uplná, absolutní poslušnost!! Proto všechna ta silná nenávist!! Žijeme snad všichni v Totalitě?!!!, v Totalitním režimu?!!! že jsme všichni tak permanentně stále nejvíce dnes podřízený, absolutně poslušný, permanentně dnes připosraný a nejvíce dnes už zbabělý!!! Nejvíce mi dnes chýbí silný respekt a uznání!! A mnohem dnes i větší tolerance a mnohem i větší tolerantní přijetí dnes ve společnosti!! Teprve i pak by v lidech nebyla a nemusela by být taková silná osobní nenávist, v sado-masochismu, které pro mě není žádné TABU jde vždy o přehodnocení své bezpáteřní podřízenosti se autoritám i o přehodnocení samotných vždy i pravidel, autorit a konvencí dnes ve společnosti, které jsou despotické, tyranské a sami vždy vedou k tomu že člověk častěji bohužel vždy druhým lidem ubližuje vždy nesmírně rád a chce je vidět i častěji už vždy co nejvíce dnes osobně psychicky už nejvíce trpět, autority, samotná pravidla jsou dnes špatná, nepřirozená, proto je pak nepřirozená bohužel vždy i autorita, která se vždy ve společnosti dnes bohužel všude vyžaduje být vždy absolutně co nejvíce vždy už podřízený a být vždy absolutně co nejvíce vždy už poslušný, proto je pak častěji i špatný samotný systém, který je nevýslovně dnes zkurwený, pravdou je že to celé dnes bohužel vede vždy nejvíce jen k agresivnímu sadismu právě dnes v sobě do té doby dokud se líp kriticky v sobě nepřehodnotí a nezmění i samotná právě už pravidla, kterým se dnes člověk vždy bezpáteřně rád podřizuje., do té doby dokud tomu tak bude budeme si vždy všichni až agresivně sadisticky rádi vždy ubližovat nejvíce vždy bohužel už rádi. Snažím se to svým přístupem ve společnosti dnes i nejvíce změnit! Sado-masochismus proto dnes nesmí být ve společnosti žádné TABU!, vlastně jsem si hluboce dnes proto oblíbyl a nejvíce dnes i zamiloval některé officiální hudební videoklipy k některým i písním německých RAMMSTEIN!, jakými jsou pro mě osobně i právě už nejvíce dnes samotné skvělé písně "Mutter", "Sonne", "ich Will", "Im Nebel" a "Mein Teil", právě lepší písně od německých RAMMSTEIN! dnes už rozhodně vubec neznám!" Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Uvědomil
jsem si že mám správnou a velice dobrou emoční inteligenci a že s tím
muj absolutní hudební sluch dnes už uzce nějak souvisí s tím proč v
hudbě německých DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinských VEREMIY! a Ukrajinských
OKEAN ELZY! a v ruské melodické populární, resp. melodické pop rockové
hudbě od 80 let v Rusku téměř až po dnešek proč nejlíp rozeznávám a
nejlíp čtu melodické toniny a melodické akordy v hudbě a s tím čtu i své
emoce v sobě, nedokážu už dnes racionálně nijak sám vysvětlit." MD.
-
,,Ano jde o to že mám vysoce citlivou a správnou intuici, která mě nezklame. Vědí to i forenzní znalci a forenzní psychologové k čemu je dnes ve společnosti zbytečně velký odpor a chýbí vždy více tolerantní přijetí lidí se zkušeností s duševním onemocněním ve společnosti a svými slovy je dnes ve společnosti bohužel stále ještě velké Stigma a velké Stigmatizování lidí se zkušeností s duševním onemocněním a netolerantní přijetí lidí se zkušeností s duševním onemocněním a právě to podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu vždy jen vytváří silnou nenávist a vždy jen prohlubuje ve společnosti zbytečně silnou nenávist. To musí skončit." MD.
-
jo jo Ukrajinský Okean Elzy a Ukrajinský i Veremiy uplně chybí! Srdce i duše celé dnešní Ukrajiny! Nerad je totiž sám hudebně řadím do mainstreamu, mainstream s výjimkou dnes Ukrajinských Okean Elzy to zdaleka není! A boužel i uplně chýbí západoněmecký Die Toten Hosen! To vše je pro mě dnes už osobně totiž hluboce dnes nejvíce intimně srdeční hudební záležitost! Občas i ještě kanadan a folkař Leonard Cohen, pro mě dnes 4! nejlepší hudební dnes interpreti!, které vedle právě samotné dnes ruské melodické populární, resp. dnes pop rockové hudby, u které mám její samotné hudební dějinny od 80.let dnes nejlíp zmapované a resp. i nejlíp dnes právě hudebně podrobně, detailně právě celou zmapovanou až do roku 2012!, pak dál už bohužel spíše minimálně, prostě jinými slovy resp. tu hudbu, kterou dnes osobně v životě už nejvíce právě poslouchám. Martin Dyntar