Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Dostali, respkt dostávají konečně rozum ... DENUVO is dead!
  • MickeyMutant

The Evil Within 2 bez Denuva

Nedávno Aleš Smutný odpovídal, že Games nebudou referovat o případech, když warez crackne ochranu nějaké hry poté, co mně i blekařovi smazal zprávu týkající se daného tématu. Chtěl bych tedy předem upozornit, že tahle novinka se rozhodně netýká prolomení DRM. Piráti totiž tentokrát nedostali ani tu nejmenší šanci, protože Bethesda sama Denuvo odpískala těsně před vydáním své nové hry The Evil Within 2.

Novináři před několika dny dostali ještě review chráněnou verzi, při pátečním launchi ale hra vychází bez Denuva přesto, že Bethesda svoje poslední tituly (Dishonored 2, Doom, Prey) chránila. Okolo příčin je ticho, důvody jsou ale nasnadě.
  • MickeyMutant
    Čeština.
  • Mart9
    No jako že "minimálně v Japonsku". Co je na tom divného?
  • ucho

Při nejmenším na japonském trhu vyjde 28. listopadu PC a PS4 4k a Full HD remaster hry Star Ocean: The Last Hope. (+ video, + videosrovnání s původní verzí)

při jakým nejmenším?
  • Jack1947

Evil within 2

30gb fair enough ^^
  • Hanzales
    Tak i komplet bez asistentů to jde, dokonce i rychleji :)
    https://i.imgur.com/JuHBdcC.jpg
  • MickeyMutant

Blíže neznámý počet Zlatých edic hry Shadow of War omylem obsahuje kód, který namísto 4 DLC aktivuje plnou hru.

Tenhle bleskový omyl asi taky zůstane navěky viset, protože co je psáno, to je dáno. Na druhou stranu jsem rád, že zasíváte pochyby a chaos do myslí hráčů, kteří uvažují o koupi takové zlaté DLC / season pass / lootboxové pandemie, jakou je Shadow of War.
  • Mart9
    To sem psal já ne? *2*
  • Lukass
    Asi neco podobnyho jako sem si pred 14dny precetl ze recenzi Project Cars 2 prineseme uz brzy:)
  • skaven
    ja ju necakam, ja ju hram :)
    len za Teclisa (na hard) je to strasne nevyrovnane, prvy a druhy ritual v pohodke ale treti...mas malo income a vletia na teba 4-5 armady sucasne. Jedna z moznosti by bola mat abilitu bleskovy utok, ale kedze ich je 5 20clennych armad, tak utocia na hrady v prvom kole, bez stavania vezi atd.
  • Veskoslav
    Recenzi na TW Warhammer 2 máme očekávat v listopadu nebo až v prosinci?
  • tak SJWs chteji prostě signalizovat jak jsou ctnostni podivejte mi povolujeme diskuzi. ovsem jakmile je nesouhlas tak mazou mazou
  • Pilgrim66
    Naposledy, co jsem tam četl, tak to sice byly nesouhlasné názory, ale v rámci slušnosti. Pokud tam něco bylo přes čáru, tak se to mělo smazat individuálně. Napsat názorový politicky orientovaný článek a pak pod ním zavřít (a efektivně smazat) diskuzi je smutný.
  • máš screen ? jinak doporučuju, Archive,com uloži ti stránku do archivu ve stavu jakém byla při archivaci. takže z internetu se nic neztratí. budeme to asi použivát dost.
  • kostejnesmrtelny
    No, spíš že komentovat, dávat příslib společenský diskuze by šlo, ovšem umožnit protinázor (kromě tradičního games.cz bordelu tam byly leckterý slušně formulovaný, byť nesouhlasný) - to se jaksi nehodí.
    Co nedokážu pochopit je to, že těmhle samozvanejm kazatelům nedochází, jak hrozně kontraproduktivně takovýhle výstřelky působí.
  • Lukass
    Presne, aneb muze myslet, muzes premyslet, ale opovaz se ozvat, zametem stebou.
    On Smutny pusobi hodne nesympatickym dojmem, me osobne vubec nesedi.
  • skaven
    sa cudujes? najhorsie co moze byt je, ze ludia maju nazor(hned za tym je nelegalne stahovanie hudby a filmov, neplatenie dani a potom vrazda)
  • kostejnesmrtelny
    Koukám, že diskuze u Wolfensteiní nalejvárny komentáře už je zakázaná. Výměna šéfredaktora = +5 to SJW level *5* *11*
  • Draken69CZ
    Jj 10 let po vydání na kompu za 80k a lítá to jak z praku *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit