-
V pohodě. Například zrovna ten inventář je v prvních Falloutech opravdu naprosto příšerný. Já například jedničku poprvé začal právě před pár lety, u prvního souboje mi v boji padl společník Ian, souboj jsem dokončil, zasevoval jsem a čekám, až Ian zase ožije (Skyrim syndrom). A ono nic. Navíc po naloadování zmizela jeho mrtvola s většinou mých věcí. No zklamán jsem šel radši zkusit dvojku (a dohrál a skvěle se bavil). Před pár měsíci jsem zfoukl konečně jedničku a znova i dvojku. No myslím si, že dvojka je o dost lepší hra (jednička je na "velké RPG" příliš krátká a spousta věcí se tam vůbec nevyužije, navíc je víc lineární a vážná). Ale dodnes mají zábavné souboje.. a ty rozhovory. Často opravdu humor utržený ze řetězu a nadsázka dovedená ad absurdum (hlavně ve dvojce). Za to si myslím ty hry stojí zahrát i dneska.
PS: Nevybavuji si, že by byl inventář nějak omezený, co do počtu položek. Pokud má člověk sílu standardně 5-6, tak toho unese pro začátek hry dostatečně, když tak to přehází společníkům. -
Jo, moc daleko jsem nedošel, nebavilo mě to. Mám tomu rozumět tak, že během hry se inventář zvětší a unesu víc než 6 položek?
EDIT: A mimochodem netvrdím, že nové Fallouty jsou dokonalé. Ale přiznám se, že mě baví víc. Včetně čtyřky. A samozřejmě uznávám všechny zásluhy starých Falloutů, ve své době to určitě byly špičkové hry, ale doba se posunula a ta propast už pro někoho prostě může být moc široká. -
Co by to bylo? Prohlásil to Avellone, tudíž vazba na Obsidian zřejmá, tudíž něco jako New Vegas, alespoň je to dost pravděpodobné.
-
Lootboxova rakovina...
Fakt i Forza 7? ja toho protivnyho saska moc nemusim ale v tomhle se s nim teda shoduju na 100%...
https://www.youtube.com/watch?v=opAdcRAvt6I -
Myslim ze lepsi nez system rozhovoru ve F4, kde vsechny odpovedi znamenaji to same?
btw jaky je problem s "velikosti inventare"? Ze tys to hral 5 minut.
Nebo ty "nelogicnosti"? Jako ze F4 od bethesdy je logicky? Father umira na nemoc kterou "neumime lecit" a Kellog zije 150 let a vypada porad stejne? -
Raději NHL hraju na PS4
-
Horizon: Zero Dawn vyjde 5. prosince v kompletní edici i na PS4.
"v kompletní edici i na PS4"
i na PS4? a kde ještě? -
51 fps nic moc.
-
A jak ti to bezi? A na cem? Povidej, to nas zajima. ;)
Samozrejme ciste pro zajimavost, pro PC hokejistu bude asi porad snazsi a rozumnejsi poridit nekde PS3/X360. -
RPCS3
https://rpcs3.net/ -
Co je to za emulator?
-
NHL PC
*3*
Muj screen
https://cdn.discordapp.com/attachments/272875751773306881/365275248033267714/unknown.png -
2. ledna dojde k vypnutí PC serverů pro hru Hawken.
Je třeba říct že divu teda že hra vydržela tak dlouho ( jasně chápu nebylo/není alternativy) -
Já vůbec ne. Iritovala mě velikost inventáře (jde na výpravu důležitou pro všechny obyvatele vaultu 13 a nedostane ani batoh?), že se občas nejde vracet v důležitých rozhovorech a NPC se šprajcne na jedné fázi, kterou neustále opakuje, ačkoliv o chvíli předtím se ho člověk mohl zeptat na tunu věcí. A získání člena týmu hned v Sandy Shore taky působilo dost divně - vlastně jsem k němu jako úplně cizí člověk přišel a zeptal se ho, jestli náhodou nepůjde se mnou. A on na to jasně, jdu s tebou, kam se ti zamane, ačkoliv jsem ještě před chvíli říkal, jak je to tu můj nový domov a lidem tady jsou mé schopnosti užitečné.
-
No já bez jakékoliv nostalgie zahrál oba díly poprvé poměrně nedávno a musím říct, že jsem se u nich i na dnešní poměry bavil královsky.
-
Pokiaľ viem Avellone nie je v Obsidiane už od minulého roka a podľa tohto rozhovoru sa asi nerozišli v najlepšom...
-
A v čem se to vlastně liší? Není to někde v češtině rozebrané? Já bohužel ty původní díly nehrál. Zkoušel jsem to po letech, ale bez nostalgie už aspoň ten první díl je pro mě nehratelný.
-
Zbožný přání, já vím, ale kdyby na tom makal Obsidian, tak se asi štěstím rozskočím *14* *1*
-
Kez by byl dalsi dil podle puvodniho lore a ne ta bethesdi verze. *9*
-
Ale co by to mohlo být? Další díl tak brzy?