Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven
    preco len poslednej doby? skus dungeon master 2, ishar 2, eye of beholder 1-2-3, ravenloft, Might and Magic 6-8, thunderscape, stonekeep, lands of lore 1-2... a o rok sa vidime :)
  • Vávra začíná seriózně vypadat jako trpaslík. Širší než vyšší, plnovous... ještě sekyru s nápisem "Ať chcípnou všeci zkurvysyni" a feldmaršálka Dudu na rameno a bude z něj hotovej Zoltan Chivay. *4*
  • Veskoslav
    Jako mobilní verze skvělá, ale jako klasická verze neobstojí.
  • Jack1947

20. července dojde k oficiálnímu odhalení zombie módu pro Call of Duty: WWII. Pokud jste nedočkaví, můžete se na rozpracovaný trailer podívat již nyní.

Jak už jsem psal, zkazit to nějak musí nejlepší by bylo kdyby Zombie byla samostatná hra... ale asi to tak mám jen já. Protože to bude zas dřenba na DLC *4*
  • Ja si na to vzpomel protoze zitra mam dlouhou cestu vlakem a rikam si ze by to byla fakt skvela hra na telefon nebo tablet :( No nic... Na PC to ale urcite jeste zkusim. Jeste jednou diky.
  • Pan_Klobouk
    Mam to podobne, nektery klasiky proste nejsou a zustavaji nepovsimnuty/zapomenuty. Hlavne ze se remasteruje CoD a par let stary hity z PS3 na PS4.

Na kazdy pad, vecer asi budu muset nahodit Wetrix, mam nejak nutkani si to po letech zahrat. ;D
  • Draken69CZ
    Brány Skeldalu 3: Sedm mágů
  • Lukass
    Mel bych dotaz, prave hraju Might a Magic Legacy, oba Grimrocky mam uz dohrany, a zajima me jestli sou jeste nejaky krokovaci dungeony z posledni doby co stoji za to. Strasne me tyhle hry bavi. Diky za tipy.
  • To je na telefenu s dotykovym displejem vzdycky trochu problem. Ale zrovna u tyhle relativne jednoduchy a opravdu zabavny hry bych cekal ze nekdo udela remake/remaster nebo neco takovyho. Velike zklamani.
  • Pan_Klobouk
    Neni zac, kouknu a vidim, na hadani her jsem nejlepsi. ;D

Jedine to asi emulovat, ty dnesni masinky jsou tak daleko, ze jim ani Windows problem nedelaji. Jsou znamy pripady, kdy lidi na telefonech prohaneni nejen MS-DOS pecky, ale uz i pokrocilejsi kusy.
  • TO JE ONO! DIKY!

Jenom koukam ze moderni verze pro Android ani jiny platformy asi neexistuje.
  • Lukyz

G2A Deals

Ara Fell - YMD6A-948XA-M57QB
    The Tiny Bang Story - 5ZI78-KHH79-RT03N
    Butcher - PLJ9Z-4BVM6-L6GWY
    Seraph - 2MMZY-7HF5N-H7D99
    12 is Better than 6 - 3N3C2-AK00E-LM0LE
    Tropico 4 - NC2XQ-Z92NZ-3E7G2
  • Pan_Klobouk
    Wetrix? To bylo dozdobry. ;)
  • Stara tetris-like 3d hra

Nevite nekdo jak se jmenovala hra ktera fungovala jako tetris ale misto kostek tam padaly veci ktery upravovali teren a vasim ukolem bylo zadrzet co nejvic vody pred pretecenim pres okraj? Google mi nejak nepomohl...

Popsal jsem to jako bl* ale treba si nekdo vzpomene :D
  • jamar28
    Nová frakce do Warhammer Total War. Paráda.

https://www.youtube.com/watch?v=RbrbDa9EBR0
  • KCD reportáž

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/v-praze-vznika-svetove-ocekavana-hra-reporter-se-pred-ocima-meni-v-pocitacovou-postavu-34444
  • ringmancz

Rocket League Gamesplay

kdo hraje a chce si dneska zahrát s náma, napište mi na steam, ať se nehledáme během streamu

http://steamcommunity.com/id/ringmancz/
  • skaven
    tak, stotisice hrajucich fanusikov si to vsimlo az vcera *12*
  • ucho
    týjo fakt že jo, electroworld za 8690,- tak je otázka, jestli má cenu ještě čekat...

edit: rezervováno na prodejně.
  • MickeyMutant

Nejnovější update (v1.09) pro hru Mass Effect Andromeda v tichosti odstranil Denuvo ochranu.

Ano. 7. července, tedy před deseti dny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit