Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Asi tak, lamali si nad tim hlavu i driv, ktery level a kterou cast hry pro demo zvoli. Pamatuju i pripady, kdy se delal pro demo specialni level, ktery ve finalni hre ani nebyl. (Half-Life, Jedi Knight: Jedi Outcast, Indinana Jones a Infernal Machine...)

Ostatne i dnes si lamou hlavy co ukazou a co daji do dema - minimalne chystaji E3 prezentace, streamy a rafici pro nas gameplay videa, ktera nekdy jsou a nekdy nejsou cela fake. Takze zjevne vedi moc dobre co a jak chteji ze svych her ukazovat. ;)
  • Jack1947

Na PC, PS4 a Xbox One můžete nyní vyzkoušet desetihodinovou (trial) verzi hry Mass Effect: Andromeda. (+ video)

Ted když to už opravily tak to ani nemá moc cenu...
  • 0011
    V první řadě by mělo existovat, byl bych pro tutorialovou lokaci, který by ukázal grafiku a mechanismy + sneakpeak do světa/příběhu, ale to už je na tvůrcích aby si s nad tím lámali hlavy.
  • Draken69CZ
    A jak by podle tebe a druhých takové demo mělo vypadat aby bylo uspokojující? První hodina hraní? Obsah který ve hře ani nebude? Výtah obsahu celé hry?
  • Demo by melo byt soucasti propagace a vyvojari vetsinou s propagaci jejich produktu maji pramalo spolecneho (alespon u AAA titulu).
    Jinak demo by se stejne dalo udelat aby hrace bavilo i u hry ktera po chvili upadne do stereotypu protoze do nej muzes dat cokoliv ale proc ho delat kdyz spouste lidi staci videt cinematic trailer a uz predobjednavaji.

Coz casto samozrejme neplati u nezavislych her od malych studii. Factorio by mohlo vypravet.
  • Lukyz
    Právě, že to má lidi nalákat *1*
    Já si zaplatit Origin Access abych si vyzkoušel novej ME a dokud jsem si to nezahrál, tak jsem fakt zvažoval koupi originálu hned po vydání. "Demo" mě z toho úspěšně vyléčilo *1*
  • Inquisitor
    Demo by mělo být právě součást propagace. Ale asi ví proč už dema nepoužívají.
  • A neni to spis tim ze udelat demo stoji cas a penize ktere se daji k propagaci hry mnohem ucineji vynalozit jinym smerem?
    Navic rozhodnuti jestli demo bude nebo nebude uz davno nestoji na vyvojarich hry.
  • Inquisitor
    To ukazuje, jakou mají dneska vývojáři důvěru ve svůj produkt, když se bojí hru před vydáním ukázat.
  • Jack1947
    Některý voloviny ani radši demo nemaj vůbec.
  • Lukass
    No mas pravdu. Dalsi odprna praktika, vidi ze se hra neprodava, tak demo najednou jde. Dalsi dukaz upadku tehle zvracene doby.
    At zkrachujou zebraci, a to preju vsem kdo vydaji dema az se jejich brak neprodava
  • MickeyMutant
    Mluvím o PC a jestli se nepletu, tak na něj Prey demo není, nebo je? Chtěl jsem říct, že pokud už dnes vůbec vychází demo, tak je větší šance, že se objeví PO vydání. Což by dřív byla kuriozita. Pamatuju, že dema byla prakticky na každou hru, a můžu jenom hádat, jestli za jejich vymření může snaha o totální kontrolu nad marketingem nebo strach z prolomení kódu warez scénou ještě před vydáním.
  • Veskoslav
    Jasně. Takové Prey to demo mělo vyloženě kvůli tvým vyjmenovaným důvodům *7*
  • MickeyMutant

Příští týden vyjde PC, Xbox One a PS4 demoverze hry The Surge.

Demo kdysi - pěknou ukázkou nalákat hráče před vydáním hry.
    Demo dnes - poslední šance oživit zájem a zoufalá snaha vydřenit aspoň malou erekci v libovolném čase po vydání hry, když prodeje začnou padat pod plánovaná čísla.
  • Lukyz

Resident Evil 0 HD REMASTER

Kdyby někdo chtěl Steam klíč na Resident Evil 0 HD REMASTER.
    Sry za komplikace, ale ať to nevyzobne někdo, kdo to ve finále ani nebude hrát *3*

Je to pryč.
  • ucho
    dost lidí to kupuje na kšeft. pak to rozprodávají.
  • Fordzy
    Dan nemluvil do větru když říkal že za rozpočet MGS5 by vytvořil čtyři Metal Gear hry. Ted je délkou cutscén na polovině cutscén v MGS4. V KC2 jistě prolomí stanovenou metu.
  • ringmancz
    za den prodají 100 tisíc balíků, takže zjevně hodně lidí. já z tohodle mám třeba akorát Stridera
  • MickeyMutant
    Těžko říct.

Jinak věta "Popíráte holocaust" ještě není úplně chucpe. Sama o sobě neobsahuje tu špetku bizarně cynický nehoráznosti nutný k naplnění smyslu slova. Chucpe by třeba spíš bylo popírat holokaust tak, že nacisti chtěli Židy jen pokřtít svěcenou vodou ve společných sprchách, a konečně tak vyřešit náboženskou otázku, ale záludný Vatikán místo svěcené vody dodal Cyklon B.
  • SalemCZ
    neboj tady u toho loby funguje https://games.tiscali.cz/oznameni/ceska-adventura-ve-stinu-havrana-konecne-vychazi-na-steamu-299805

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit