Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A vidím, že LoL je zase odbanovaný, tak můžeš ze sebe dělat idiota i v Bleskovkách.
  • Ukazujete to demenci PC hráčů v praxi. Nic jiného...
  • Veskoslav

GTA V letí dolů, něco si přej...

Stejná situace jako placené módy do Skyrimu či Pay Day 2 a P2W systém. Takto si poděl*t dobré jméno, to chce vážně mít ve vedení idiota. Ano, někteří budou namítat, že tito lidé si už hru koupili, tak jim to může být jedno, peníze od nich mají. Ale taky to může ukázat "úspěch" jejich dalších her, pokud se zachovají k moderské komunitě stejně.

https://pbs.twimg.com/media/DCh8WAmWAAEH5wP.jpg
  • skaven

par cisel o mojej srdcovke WH total war

https://scontent.fbts3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/17038625_1383654061709790_1627354326937531658_o.jpg?oh=20335d7a3bf5fbd155ccc79339113555&oe=59E14CB5
  • říkají naprosté hovwo. Jen to, že Steam je plný imbecilů...
  • SalemCZ
    když už máš prachy na VR tak už tě 60doláču nezabije.
  • Lukyz

Black Mesa

Vývojáři Black Mesa oznámili posun vydání finální verze na prosinec a ukázali první screeny z Xenu.
  • jamar28
    Je to tak. To číselné hodnocení je k ničemu. Spousta lidí tam mínusuje třeba za cenu, za technický stav (který se třeba opraví, ale oni svoje hodnocení často ponechají), dokonce tam lidé mínusují i za to, že ke hře vychází DLC.*1* Chce to číst konkrétní recenze. To ještě jde, většinou mi stačí přečíst si tak 5 pozitivních a negativních recenzí a už mám o hře vcelku dobrý obrázek.
  • Johnny
    Ale furt je dobrá, zrovna v prosinci sem ji zas celou projel :)
  • PanS

Cena The Elder Scrolls V: Skyrim VR byla stanovena na 60 $.

To je teda něco, už všem došlo, že ždímání značek se stalo víceméně standardem, ale tahle hra je víc než pět let stará proboha *8*
  • Telltale Games připravuje zcela novou hru.

Hru? Tak to jsem zvědav, poslední dobou vydávali pouze samé interaktivní animace.
  • madPav3L
    Říkají toho dost, jenom je to chce číst a nedívat se jen na číslo... například ignorovat ty kolem OpenIV, pokud vám to není proti srsti.
  • Naopak, stado ovci schvaluje zakazy a omezeni.
  • Hráči GTA V se rozhodli dát najevo svůj nesouhlas se zakázem módovacích nástrojů OpenIV prostřednictvím negativních recenzí na Steamu.

Tady jde vidět, že recenze na Steamu odrážejí pěkné howno a řídit se podle toho nikdo nemůže. Prostě jako stádo ovcí na porážku.
  • MickeyMutant

Bioware má se značkou Anthem plány (po vydání hry) na dalších deset let.

Chceš-li rozesmát Boha, řekni mu své plány.
  • snorgrind
    Nic prekivapivyho kdyz vezmes v potaz na jakym CPU to bezi. *4*
  • Radkaa

Assassin's Creed Origins a Destiny 2 poběží na PS4 Pro i Xbox One X při 30fps.

Je rok 2017 nebo 1997 ? *8*
  • DwaR
    zaujímavý krok, keď človek uváži, že GTAV žije do značnej miery z modderskej komunity. možno sa spolu s bethesdou (zas sa pokúša spoplatniť módy) rozhodli týmto podporiť predaje svojich nových značiek alebo spáchať seppuku.
    určite krok zlým smerom, ktorý nemôže prospieť ani jednej zúčastnenej strane.
  • DwaR
    pripomínaš mi kolegu, ktorý trpel podobným pocitom dôležitosti. len jemu odpočúvali telefón. vždy po minúte mu to v ňom cvaklo.... trvalo mi celých 20 sekúnd, kým som mu vypol oznamovanie trvania hovoru.
  • deathfish
    No to jsem právě zkoušel a nepomohlo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit