Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Still
    Aby se lidi jako ty, mohli intelektuálně vyblít? *1*
  • Jack1947
    Jenom protzože ti to nejelo tak je to šmejd náhodou je to pohodová arkáda a destrukce kterou jinde nenajdeš *4*
  • The Signal From Tölva, Stardew Valley, SUPERHOT, Salt and Sanctuary,Sir, You Are Being Hunted, Dark Souls 3
  • madPav3L
    Ryse Son of Rome
  • Day of the Tentacle Remastered
  • Lukass
    Fallout 4, Dirt Rally.
  • Lukass
    Just cause 3 vuebec nekupuj, takovy smejdy nepodporuj
  • froztik
    Alien: Isolation, Just Cause 3 XL, Clustertruck, Witcher 3 GOTY, Mad Max, The Solus Project a Resident Evil 7. Řekl bych, že mám zase na do zimy co dělat. *5*
  • Steam zľavy

Máte zálusk na niečo konkrétne alebo ste už niečo kúpili?
  • SalemCZ
    Tak jsem zkoušel kde je možný použít konamicode, tak na gogu se otevře takovej pěkný retro byteček :D
  • ringmancz
    u čeho? večer jim to ještě nenaběhlo, ale teď je to ještě u sérií, kde je třeba jedna položka neslevněná
  • 0011

Hratelná ukázka Beyond Good & Evil 2

https://www.youtube.com/watch?v=HWmiALbzT9s
  • DwaR
    výpredaje na GOG a Steam - čas, keď je platobná karta a paypal účet bezpečnejší v rukách mojej priateľky, ako v mojich.
  • ucho
    letos nějaká novinka, že jsou tam i akce za 0 %
  • *debetky...
  • A kua, schovat kreditky..
  • Lukyz
    Resp. servery spadnou v 18:50 *1*
  • froztik

Steam Summer Sale 2017

...začínáme v 18:50 *5*

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/6iop6h/steam_summer_sale_2017_megathread_and_faq/
  • Moc věříš oficiální verzi. Bethesda je stroj na peníze a to, že nedělají ES 6, znamená pouze a tolik, že momentálně se jim to finančně nevyplatí. Kdyby se jim to vyplatilo, tak by vývojáři mohli fňukat o tvůrčí svobodě, co chtějí, ale vyvíjeli by, až by se z nich kouřilo. *3*
  • homeles8
    Tak mě třeba Skyrim bavil hodně, Zalínač vůbec. To mi stačí k tomu, abych s tím souhlasil. Nevím co tu děláš zase proboha, to je strašný, co vy jste za lidi. *16* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit