Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duuku
    Nezlobil bych se :)
  • victor
    Gravidity Rush Remastered je poměrně nová ne ? Navíc už původní titul dávali v plusku na Vitu :/
  • Mart9
    Nemyslím si
  • Jack1947
    Ještě když je osvobodíš/zničíš už není co dělat :D

Ne takhle jsem to nebral, hrál jsem to tak nárazově dal si pár základen a vypl ( teda on mi většinu pomoh zničit kamarád) s Mafiií se to ani co se openworld týče snad nedá vůbec srovnávat lol. Tam to byla hlavní nápl hry kdežto JC jen taková čtvrteční noo.
  • froztik
    Rozhodně, taky jsem první dva díly nehrál ani knihy nečetl a na xboxu mi to vzalo něco málo přes 100 hodin.
  • victor

Dvojka Just Cassel měla kouzlo, to bylo podstatně zredukováno a natažení

Také mne neskutečně chytnula dvojka. Geniální engine i prostředí, takže trojka byla jistá hned, jak vyšla v XL edici. No a po pravdě z cesty děje trojky sejdete záhy a poté jen osvobozuje město po městě, základnu po základně a v podstatě děláte dokolečka tytéž ůkoly s minimálními obměnami.
    Takže natahovaná nuda. Města vás omrzí brzy, vyčistíte leteckou základnu popadne stíhačku a sochu na náměstí odstřelujete už z dálky, vyskočíte na pozemní misi, přivoláte vrtulník a hajdy k dalšímu teritoriu zahalenému nepřátelskou barvou. Použití automobilů je bonus, ale nic vás k tomu nenutí a na ostrovech je stejně praktičtější letadlo či obligátní vrtulník (Mimochodem doprava na ostrovech je... řekněme jednodušší arkáda, kroužil jsem půl hodiny s plynem na podlaze po ostrově a do zácpy, či fatální kolize se nedostal :/)
    Sice pozděj je v dosahu i zimní ostrov s futuristickou železnicí a za neviditelnou bariérou na vás čeká Valker.... Ale nějak ten open world dře. A dře rlzhodně víc než v Mafii3, která to odnesla na plné čáře na rozdíl od podstatně nudnějšího Just Cause 3.
  • Tilwaen
    OT: Najde se zde někdo, kdo tu ultimátní edici dohrál? Já měla co dělat, abych vůbec dohrála jediné libovolné DLC, protože to zabere hrozné moře času.
  • ucho

PS Plus červenec

PS4: Killzone Shadowfall, Gravity Rush Remastered, Child of Light

Tak co, vyplní se to? :)
  • jamar28
    Ten třetí Zaklínač mě taky zaujal. Stojí to za zahrání i když jsem žádný jiný předchozí nehrál a ani nečetl knihy?
  • jamar28
    Attila Total War mě nějak minul, tak si ho teď kupuju za 10 éček. Portal Bundle za 2 eura musím mít už z principu. *1* Shadow of Mordor za 4 e, chci si to zahrát před druhým dílem. Banner Sagu za 5 e, o její existenci jsem vůbec nevěděl, ale prý je výborná. A nějaká ta paradoxí DLC.

Ještě uvažuju nad Deus Ex Collection - všechny hry včetně poslední i season passu za 20 euro.
  • Koupil sem kings bounty ultimate colection. Ted jeste nejake pc ktere to rozjede
  • Meow
    Seš noob, mně funguje
  • froztik
    Koupil jsem právě rovnou komplet s tím, že dvojka mě neuvěřitelně bavila. A můžu zatim říct, že paráda. Sice jsou tu a tam věci co mě štvou jako ovládání a bugy, ale celkově to prostě funguje a je to bomba. Navíc i na mém obstarožním stroji to jede relativně slušně. Koupě zatím určitě nelituju. *5*
  • Jack1947
    Dobře děláš navíc Xl edice i s dlc. Každé +- 3hodiny.
  • Worhammer

GTA V MODDING

https://motherboard.vice.com/en_us/article/ywz87k/rockstar-games-talks-publisher-into-leaving-grand-theft-auto-v-modders-alone

doporučuji číst i mezi řádky. Sumerovat by se to dalo tak, že RS se bojí, že ztratí prodej, tak je nějaké snažení o další existenci módů, ale zároveň THE LIBERTY CITY MOD pravděpodobně nevýjde, protože RS si bere právo, aby nikdo neconvertoval jejich soubory z jejich jedné hry do hry jiné.

Snad jim to ten ruské družiše pomůže lépe pochopit, že jeho liberty city mod je postaven na obligátorním vlastnictví GTA IV a GTA V jako legálně drženého produktu, takže netřeba se bát nějakých ztrát. Pokud pracují na vlastním DLC LIBERTY CITY, měli by to oznámit, protože, možná jsem naivní, ale přeconvertované město od vlastních autorů musí být lepší kvalitka, ne? Takže by to všichni pochopili - já jo, peníze nerad dám, ale když už jsem utratil neuvěřitelné 2 litry za Forzu Horizon 3, která mi ani správně nefunguje a když jí spravím, tak se zase po updatu rozbije, tak si myslím, že nějaké 500 bych moh dát za Liberty City.

//////////DŮLEŽITÉ VŠAK/////////////////

Ne radno by bylo teď skákat radostí, nikdy nevíte, jak to bude. Chci oficiální prohlášení. Takže ještě dávejte negativní recenze, s módy nebo bez nich, stejně je to docela zlodějna - hatem na nejvýdělečnější hru světa se nic nezkazí. - Třeba pište - chceme oficiální požehnání. Kde se podělo staré: Náš zákazník náš pán, teď je to jen: kupuješ u nás, trpíš hůř než s WAREZ a nenaslouchá se komunitě, davaj peněženku bičo!
  • DwaR
    zatiaľ len shadow of mordor (doplnenie DLC)
    možno, ale len možno deus ex: human revolution - director's cut (mám len základnú hru) a shadow warrior classic redux (svojej doby som hral warez, bolo by fajn mať orginál),

mám plno hier, čo nestíham hrať, načo valiť ďalšie peniaze. zľavy sú prakticky stále..

P.S.: mrzia ma mizerné zľavy na cities: skylines, kde by som si rád doplnil malé DLC (štadióny, art deco), ale hold paradox nepúšťa hry lacno.
  • Mart9
    Koupil jsem Lumino City za 3,99€ a Portal za krásných 0,99€

Mám zálusk na GTA V a Trine 3, ale obě hry by musely být ještě o něco levnější. Ale klidně si pár let počkám.
  • froztik
    Ja si s laskavym svolenim koupim za svoje penize co chci. *5*
  • kostejnesmrtelny
    Starpoint Gemini Warlords. Už jsem na ni měl dlouho zálusk, ale nechtělo se mi do early accessu a teď tu na mě vykoukla ve verzi 1.1 a rovnou ve slevě *14*
  • Lukass
    Jo ty chytra hlavo, koupil sem si produkt a nefunguje, tak su kupodivu nastvane. Co na tom nechapes????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit