Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Uhodni!:)

Docela zajímavé téma, tak přidávám pro změnu svůj screenshoot:

https://postimg.org/image/6czfgfdxl/
  • DwaR
    ja som svoje nákupy tento rok odbil hneď prvý týždeň a zbytok som odolával pokušeniu. poslednou dobou hrávam skôr menšie tituly a tie kupujem za plnú cenu, nečakám na žľavy, takže v zľavách len dobieham zameškané, resp. legalizujem starinky.
    ale wishlist mi svietil ako vianočný stromček, vedel by som minúť slušné peniaze. celkovo sa nesťažujem, zľavy splnili moje očakávania.
  • Hmm Paklík od Valve , když ještě dělali hry ... Zrovna o Portálech jsem přemýšlel .Díky za typ ;)
  • Mart9
    Lumino City a Portal. Nic jiného tam není.
  • victor
    Tak jsem si zasedl za PC , abych si nakoupil něco z těch letních slev na Steamu ....A koukám že mne tedy nic extra neuchvátilo .
    Že bych skončil jen u dvířek na Steam Controller , dokupu C&C packu a Brigadora ?
    Přemýšlel jsem o BeamNG.drive , ale je to EA a spíš sandbox než hra .
  • Hra

http://gamifique.eurozpravy.cz/clanky/2580-konkurence-pro-battlefield-predstavujeme-vam-hell-let-loose?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • skaven
    ako sa niekto v online moze citit ohrozeny nasilim/znasilnenim/sexualnym utokom(maximalne tak chjovou gramatikou)? ludom uz jbe
  • ucho
    nesouhlasím, protože kdyby sis ten článek přečetl pořádně, ten název bleskovky rozhodně neodpovídá. název bleskovky se snaží říct,že by ta firma chtěla udělat cross-play, ale že narazila na problém s nevyvážeností, který jí v tom brání. ale to vůbec není pravda. ten "problém" s nevyvážeností nijak neovlivní to, jestli tam ten cross-play bude/nebude. ta bleskovka je v tomto vyznění minimálně závádějící, ale spíš lživá.
  • MickeyMutant

Hráči využívající chyb v multiplayerové části hry Friday the 13th budou bez milosti permanentně zabanováni.

"Threats of Violence/Rape/Sexual Assault... to a degree unsuitable for social standards will result in a ban."

Přece si to naše drcení hlav, sekání údů a trhání čelistí nenecháme rozvracet lidmi, kteří neumí vraždit slušně a podle pravidel.
  • Draken69CZ

Kingdom Come: Deliverance | Exkluzviní pokec s vývojáři

https://www.youtube.com/watch?v=XxD_hqenDtI
  • SalemCZ
    z booomu https://www.youtube.com/watch?v=w1W5DU4zmAA pěkný srovnání TF2 z roku 2007 a jak vypadá teď. V té době tam už byly skiny?
  • Jack1947
    Souhlas a pokračování ( vylepšení) bych se vůbec nebránil. Právě proto že to bylo nedotažené to zapadlo.
  • Pilgrim66

Bluehole chce přidat podporu cross-play mezi Xbox One a PC hráči titulu Playerunknown’s Battleground, zatím však naráží na problém v podobě nevyváženosti ovládání.

Wow, kdo by to byl čekal...

Jen asi každý, kdo hrál někdy střílečku na PC i na konzoli.
  • MickeyMutant
    Věřím. Není vás ale dost na to, aby Dontnot uvažoval o pokračování.
  • MickeyMutant
    Nové české Ubi – podobně populární a na podzim taky na prodej.
  • MickeyMutant
    Tentokrát se musím bleskaře zastat. Bleskovka vyjadřuje smysl textu věrně a přeložit "balance issue" jako "problém vyváženosti" je úplně v pořádku.
  • x_ander
    Já si ji třeba pamatuju velmi dobře. Ta hra sice ani zdaleka nenaplnila svůj potenciál, ale bavila mě dost.
  • ucho

Bluehole chce přidat podporu cross-play mezi Xbox One a PC hráči titulu Playerunknown’s Battleground, zatím však naráží na problém v podobě nevyváženosti ovládání.

tak jsem si ten článek přečetl a o žádném narážení na problém tam nepíšou, prostě to jen chtějí vybalancovat. takhle ta bleskovka zní, že se snaží o cross-play, ale řeší problémy s ovládáním. tak to ale vůbec není.

"Cross network play between the PC and the console is definitely something we want to do down the road, and we don’t anticipate we’ll have any technical issues with that.

But… when you consider the competitive side of the game, I do feel that there’s a balance issue between controllers and keyboard and mouse. That’s what’s making it difficult for us to do right away. If we’re going to allow players to use controllers we need to have the aim assist added in and things like that. We’re not going to be supporting it right away, but it’s something we’d like to look into later."
  • Jack1947
    Bleskař je externista už to tady popisoval že nemá čas kontrolovat kde co je za článek.
  • Lukyz

Ubisoft připravuje vývoj nového dílu herní série Splinter Cell.

Fakticky "bleskař" *1*
    Včera dopoledne tady už vyšel článek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit