-
To samé by se dalo napsat k BF3, když je double weekend. Nevidím pointu.
-
Ještě že neuvedli 4%, to by pak taky mohlo vypadat, že kokpit používají jen bukvice *15*.
Ne teď vážně, hra, která se nazývá přímým následovníkem prvního GRIDU, a nenabídne pohled z kokpitu, je už teď odsouzena k potenciálnímu nezdaru. -
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
To je zbytecne se s nim hadat, proste vubec nechape co se stane, kdyz na 30" monitor 16/9 pustim hru v rozliseni 1024/768. On si proste mysli, ze to jen ,,nebude tak pekne,,. -
Nikdo přece nezpochybňuje, že Dark Souls je skvělá hra. Dokonce právě proto, že je to tak skvělá hra, si ji chce spousta lidí zahrát na PC a spousta lidí o ní diskutuje. Kdyby to byla nějaká ptákovina, tak po ní po pár výkřicích neštěkne ani pes.
Kdybych měl PS nebo Xbox, tak bych si Dark Souls určitě s chutí zahrál a asi by mi vůbec nevadil lock 30 FPS, nižší rozlišení nebo malý pozorovací úhel, protože na obvyklou vzdálenost televize-pohovka je to ok, bez problémů a tip top. Miliony lidí, kteří hrajou na konzolích nejsou idioti, aby dobrovolně trpěli a ještě prohlašovali, že je to baví. Problém je v něčem úplně jiném. Problém je ve vzdálenosti od panelu, který to má k mému nosu mnohokrát blíž než televize. Každý je na různé věci různě citlivý, ale já mám například s hrami, které jsou uzamčené na třiceti snímcích seriózní problém. Zrovna tak s úhlem zobrazení. Neříkám, že mě z toho přímo bolí hlava, ale 60 stupňů na půl metru je něco úplně jiného než 60 stupňů na čtyři metry. Tak trochu klapky na očích. Nízké rozlišení (1024x768) bych z téhle vizuální trojice osobně ještě snesl asi nejlíp, ale musím předpokládat, že to na 24palcový panel určitě nebude ideální a nemá to vůbec nic společného s bezpochyby nádhernou výtvarnou stránkou celé hry.
Prostě zkus pochopit, že každý si pod záminkou nepodařené konverze nechce jen ohřívat vyčpělou polívku nadřazenosti báječného PC hraní nad ubohou konzolovou primitivností, ale může mít docela praktické důvody, proč se mu zrovna tahle konverze asi moc líbit nebude. -
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
Tak to je pěkněj sh!t,Codemasters právě přišli o zákazníka -
Na hodnocení nejlepší rpg všech dob je poněkud brzo, navíc podobná hodnocení jsou už z podstaty nesmyslná.
A k tomuto: "Všechny tyhle věci vy ufňukaní PC hráči dostanete, vždyť jste to tak chtěli, nebo ne?
Těším se na mínuska, pouze to dokáže, že mám pravdu a že tady jsou akorát hloupí hateři, kteří mínuskují jak o život a píší vtipné komenty typu seš magor a nemáš pravdu, ale na normální diskuzi se nezmůžou."
Dobrej alibismus typu "řekni ano nebo jo". *1* -
No, zjednodušuje to jaksi synchronizaci uhh...času? Prostě by pro ně bylo patrně moc složité, aby ta hra na 60 FPS nebyla 2x tak rychlejší. Nebo taky ne, ale jako vysvětlení by mi to stačilo.
-
Ale musíš uznat, že zámek na 30 FPS je celkem ptákovina...
-
To je celkem kec, protože SRP je extrémně těžké rozlousknout :)
-
Můj příbuzný se prý od rána nemůže lognout.
-
No já jsem to pochopil tak, že to bude fungovat jako bys chtěl, řekněme 1024x768 obrázek dát jako tapetu na monitor 1920x1080, takže se to roztáhne. A to by byl humus.
-
Od pátku do pondělí se Vám opět budou v multiplayeru Call of Duty: Modern Warfare 3 zdvojnásobovat...
On to ještě někdo vůbec hraje? -
2Sheffield: "editováno v 09:42"
Mysli, člověče *11* -
Blizzard byl hacknutý
Chtěl bych upozornit na další dost zásadní novinku, před 11 hodiny oficiálně Blizzard informoval, že byl hacknutý, a crackeři se dostali až do databáze authenticátorů, email adres a dále. Tady je oficiální zpráva http://eu.blizzard.com/en-gb/securityupdate.html
Mohli byste to tu hodit jako bleskovku. -
A jsme doma. Ani to nebolelo *7*
-
"pravda bolí nejvíce"
Ajaj, další internetový hňup s jeho "Pravdou". *15* *7* -
Jo pro Tebe určitě.
-
Klasika
Fakt mě překvapuje, kolik rozmazlenejch dětí tu ve zdejších diskuzích působí. O tom, jak bude port vypadat, se vývojáři zmínili hned pár dní od oznámení PC verze.
Ta hra hratelná bude, na konzolích se hrála úplně stejně. Ne, hry ze Souls série nikdy nevynikaly po technologické stránce. Nejlepší RPG (pokud se tu najde nějaký pochybovač, ty hry jsou RPG jako řemen) hry všech dob z nich dělá jejich hratelnost, leveldesign, atmosféra a geniálně pojaté vyprávění příběhu (ano, hry mají propracovaný příběh).
Všechny tyhle věci vy ufňukaní PC hráči dostanete, vždyť jste to tak chtěli, nebo ne?
Těším se na mínuska, pouze to dokáže, že mám pravdu a že tady jsou akorát hloupí hateři, kteří mínuskují jak o život a píší vtipné komenty typu seš magor a nemáš pravdu, ale na normální diskuzi se nezmůžou.
Mějte se. -
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
no pokud hra pojede opravdu na 1024/768 rozliseni, tak ji kupovat urcite nebudu, prece jenom 14" monitor jsem zahodil uz hodne davno -
Však už dost dlouho pracují na DLC pro konzole (a dost velkým), takže je jasné, že na tom určitě nebudou dělat všichni. Radši už tady přestaňte brečet, hru si stejně stáhnete, tak proč se tím nějak víc zabývat...