-
A nějaká inteligentní připomínka by nebyla? Ale co bych taky chtěl od bandy pošahaných děcek, které tady šílí a mínuskují jak pominuté...
-
Slyšels o tom, že si pomocí nástrojů od NVidie/ATI můžeš do jakékoliv hry nasekat takový AA a další efekty, že se s toho po*ereš na místě?
PC master race a ani neví, co jeho stroj dokáže... radši dál hraj SWtOR a Hledání Min. -
zajimavy je ze zrovna Nija Blade je taky hra od From Software - nevim proč to nedali stejnýmu studiu
-
Valve odstranilo soubory poukazující na next-gen engine Source 2.
Pěkná zpráva po ránu. *5* http://www.valvetime.net/threads/source-2-files-have-been-removed.216439/ -
Aspoň konečně najde využití antialiasing.
-
Všichni tady budete remcat a pak 80% lidí si to stáhne z netu, se jim divím, proč to dělají na PC. Na konzolích na tom určitě vidělají víc
-
pravda jako ze ses naprostej mag*r ?
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
Jestli ta hra vysla i na x360, tak jak muzou rict, ze se jim nedari konverze na PC ? To se muze stat jedine v tom pripade, ze to dali za ukol nejakym par joudum at to nejak splacaji dohromady. A takova vec jako nepodporovat jine rozliseni, to je proste lajdackost nejvyssiho kalibru a na zadne kecy typu...vsak vam to PChraci delame pro radost, tak drzte huby a koukejte nam byt vdecni...nemaji narok. -
To nemáš na monitoru nastavení poměru na 4:3 atd?
Já takhle musim hrát spoustu her páč 16:10 je sice dost podporovaný ale u spousty her je vadný jako např. Zaklínač kde na takovym rozlišení mám pixelatý cut-scény. -
2Marauder: "Na Ps3 samozrejme " *3*
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
Podle rozlišení to vypadá jako pokračování Lego games. Bude to jedna velká kostičkovaná. Velká škoda.... -
Nejlepší příklad je podle mě Alan Wake. Z toho si měli vzít vzor...
-
Hmm, některý asi ano. Já se z rozlišení a 30 FPS nepo... a kdo ano, tak si to samozřejmě nemusí kupovat.
Jo, já souhlasím, že si tím podřezali větev, ale bohužel to tak prostě je. -
v prvom rade to mali dať vyvíjať nejakému externému štúdiu ako to robí väčšina štúdií - ME, Kingdoms of Amalur, Ninja Blade, The Last Remnant... všetko pc porty od iných štúdií.
keď teraz predajú 10k kópií, tak si môžu tlieskať. takto domrviť hru pre skutočných hardcore (a oldschool) hráčov sa im fakt nevyplatí. -
No a co, že jim to moc nejde? Takový přístup si zákazník dovolit nemůže.
-
Je to studio, které po celou svou historii dělá hry na konzole. Dark Souls nikdy na PC být nemělo, ale v tom se ozve 90k podpisů, že pls pls Dark Souls.
A tak v krátké době předělají hru na PC a přidají další obsah zadara... jenže jim to moc nejde. A v tom se ozve 10x tolik PC hráčů, že bů bů Dark Souls sucks.
Smůla no, co se dá dělat... tak PC sýla! -
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...
Vibrace :D To musi byt pecka, kdyz ti neco vrni v rukach. -
To se asi zblaznili, co to je za amatery ? -
"...na lekce českého jazyka a úvod do světa počítačů zde bohužel není místo"
To je škoda. S tebou bych se skvěle bavil. -
Je to problém, když ten engine na to není napsaný. Počítali s PS3 a tudíž neřešili renderování na různé rozlišení.