Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

30 FPS bych prezil, to rozliseni je ale katastrofa *13*
  • Sweetchuck
    Já myslím, že základní chyba FromSoftu byla v tom, že před časem přiznali, že s PC verzí mají problémy, jelikož s vývojem na tuto platformu mají minimální zkušenosti, takže spoustu lidí je teď jako na trní (a já se ani nedivím), aby nakonec hru patřičně odladili a vydali proper release, a ne že ještě třeba rok po vydání budou (nebo třeba ani nebudou) vycházet patche, opravující základní věci.
  • Já osobně jsem si prostě chtěl zahrát Dark Souls na konzoli. Teď můžu, aniž bych si konzoli musel kupovat.

No problemo.
  • Sweetchuck
    Já jsem docela zvědav na systémové požadavky (snad to nebude o moc náročnější, než první díl). *5*
  • Víceméně. Místo toho, aby si aspoň někdo vážil snahy FromSoftu a vzpomněl si na to, že už první zprávy hlásaly to, že port bude 1:1 z konzolí + nový obsah, tak tady budou dělat vyjevené výrazy a hlásat že tohle jako ne, tohle jsme jakože nechtěli.

I tak věřím tomu, že hra to bude skvělá i se svými chybami. Ale je mi jasné, že si to koupí jen skalní fanoušci a pár statečných pc hráčů. Z toho ale vývojáři nezbohatnou...
  • Sweetchuck
    Já osobně jsem rád, že vůbec něco bude.
  • Já s tebou souhlasím.

Ale lidi nebudou. Všechno musí být naprosto perfektní a bez chyb a zdarma a s nálepkou "Milujeme české PC hráče". A nebo indie hra bez gameplaye, ty taky letí čímdál víc poslední dobou.
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

Ale to jsou přece dvě různé věci. To že to neovlivní kvalitu je nezávislé na tom že to rozlišení půjde změnit, aby se to dalo hrát na dnešních LCDčkách, které mají jen jedno rozlišení.
    Tohle je spíše titulek jako z bulváru, který Tě donutí si to přečíst protože dostaneš šok že si to na svém 1980x1050 nezahraješ nativně a pak vlastně zjistíš že se nic neděje.
  • Máš dobrou paměť, to musím uznat. Však jsem nepsal, že si tu hru musíš pořizovat, jen jsem podotkl, že to PC komunita měla ohromnou chuť na DS. Mě bylo hned jasné, že bez problémů to nebude. Ale přesto tu hru koupím, ať mají aspoň nějaké prodeje...

A za to Mirror's Edge fakt sorry, pravda bolí nejvíce *3*
  • DangerousDave
    tvoja reakcia ma vôbec neprekvapuje ... spomýnam si ako si Mirrors Edge okomentoval vetou : "A vůbec, dělat hru, kde je hlavní náplň skákání, z pohledu první osoby, je už z principu kravina" *1*

takže Maraudere, v prvom rade pochop, že tak nízke rozlíšenie vyzerá na širokouhlom LCD meter od teba inak ako na TV kdesi na stene. Za druhé, ak mi v reštaurácii prinesú jedlo na poklope od kanálu tak bezohľadu na jeho kvalitu ho jesť nebudem, a už vôbec za neho nebudem platiť.
  • *5*
  • *8* *1* *1* *7*
  • ucho
    bleskař ale o kvalitě nic nepíše, víme? ;) píše o tom, v jakém rozlišení hra poběží... ;)
  • MickeyMutant
    Abych to teda ještě upřesnil, bleskař to má dobře, ať nastavíš, co nastavíš, kvalita se nemění*4* Můžu to ještě zopakovat, jestli budeš mít zájem.
  • PC komunita chtěla Dark souls a dostane to. Co víc ještě chcete? *7*
  • ucho
    nečekám, že chápeš psaný anglický text, když ti dělá problémy pochopit text český... :)
  • Ohledně Dark souls PC edice:

Ale no tak lidi, tule hru dělali vývojáři, kteří vytvořili jak Demon's souls, tak Dark souls. Budete mít stejnou hru, jakou mají konzole + nové lokace a protivníky a to vše o několik měsíců dříve než se to objeví na konzolích jako DLC.

Chtělo by to trošku víry, z nějakého důvodu jsme tu petici podepisovali, ne?
  • A víš, že do PC verze Dark Souls byl přidán cover systém?

Já osobně jsem pro, dává to víc gameplay možností.
  • Některý konzolovky jsou renderobaný i na nižším rozlišení.

Tak PC sýla! PCGAMES.cz WILL R1S3. swtor da best!
  • Jazz
    Ne, má to blbě. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit