Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...

No ten kdo si chce uzit hru na plno si proste poridi konzoli. Protoze uz jen diky vibracim ovladace a dalsim schopnostem ktere mys a klavesnice nema, to pridava na atmosfere.
    Ja se osobne FromSoftware divim ze do toho na PC sli, kdyz rikaji ze nemaji zadne zkusenosti a ani tu hru nechcou nijak predelavat, jen portovat. Akorad si tim muzou uriznout ostudu a poskodit jmeno.
  • ucho
    MickeyMutant: pořád nerozumíš psanému textu... a ani nechápeš, co to znamená pro počítač... na lekce českého jazyka a úvod do světa počítačů zde bohužel není místo :)
  • Psychotic

Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

Love it! Love everything about it.
  • braveman
    Tak prý můžeš zůstat v klídku *3* ->
    http://www.thesixthaxis.com/2012/08/09/sony-confirm-the-last-guardian-is-still-in-development/
  • Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

Takhle jsem si to predstavoval. Doufejme, ze bude mit hra v chodu o neco ostrejsi vizual nez je na screenu, ale celkove jsem zatim spokojeny. A take doufam v nejake rozumne Hw naroky. Snad to nedopadne jako treba HD remake MDK 2, ktery mi slape hur nez vetsina soucasnych her.:-)
  • RE4 fungovala s gamepadem fungovala spravne a mam pocit, ze i nativni rozliseni slo zvednout (ackoli mohlo jit o stejny pripad jako u Dark Souls, na te grafice RE4 se to tezko dalo poznat :-)).

MGS2 se mi pro zmenu nikdy nepodarilo na svem kompu rozjet. Zkousel jsem to na trech konfiguracich a trech OS a ne. To je opravdu mizerna konverze.:-D
  • MickeyMutant
    ucho: ...a to je 1024x768, ať už si nastavíš třeba 6000x4000.
  • Uvidíme. Osobně doufám, že nebude *3*
  • MickeyMutant
    Marauder: Ty technické problémy nejsou zas tak malicherné. Zkus to třeba hrát na konzoli a sedět celou dobu půl metru před televizí a pochopíš, o co jde.
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...

Aspon si lidi zacnou vazit portu na ktere driv nadavali kvuli nejakym nedostatkum protoze tenhle port to bude ta pravaa katastrofa :-D
  • Zkus i Demon's souls, stojí to za to. Hratelností sice nedosahuje kvalit Dark souls, ale atmosféru má o dost hutnější...

A pokud jsi hrál DkS na xboxu, tak mazej koupit PS3 *3*
  • O žádných nablýskaných konzolových masovkách nic nevím. Ale vím, že Souls série strčí do kapsy drtivou většinu (možná všechnu) dnešních pc i konzolových titulů. Proto je smutné, když tady hromada lidí brečí kvůli tomu, že hra nesplňuje nějaké malicherné technické parametry/požadavky.

A ano, tenhle port dělají pouze z toho důvodu, že o to požádala pc komunita. Pokud si dobře pamatuju, podpisů bylo pouze 90 tisíc. I kdyby si to všichni tito lidé koupily, zaplatilo by to vývoj portu?
  • MickeyMutant
    CD Projekt má máslo na hlavě za tu poštu v Německu, Half-Life 2 jsem napoprvé nedohrál, protože jsem si po jedničce představoval něco jiného, z indie scény zná průměrný hráč desetinu titulů, z nichž je skvělá zase přibližně desetina a The Dark Knight má na CSFD přesně 2 %, takže to je tutově sračka: http://www.csfd.cz/film/301084-dark-knight-the/diskuze/
  • Naopak takový záchod ve videohrách je mnohdy hodně praktická věc ....jak už věděl Duke 3D
  • Ach ty konzole a konverrze nekonverze .

No tak to budeme pařit na TV s uber HD ready nálepkou na boku ;)
  • DangerousDave
    ešte napíš, že nám to portujú z ľútosti a že sa im investície do portu mnohonásobne nevrátia ... až potom to bude kompletné *7*

a indie scénu si radšej do úst nedávaj, hratelnosťou často schovajú väčšinu vaších nablízkáných konzolových masoviek do vrecka.
  • Na konzoli jsem hral jen Dark Souls a tam se mi to moc libilo... Unikat...Ikdyz je to spise hardcore akcni rpg, protoze pod hardcore rpg si predstavim neco jineho, ale jako hra to funguje paradne
    Na Ps3 samozrejme *5*
  • No jo. Už zbývá zahrát si to jen na konzoli. Nebo počkat na další díl, který bude na PC dělaný od začátku (údajně)...
  • Aha...muj nazor to ale nemeni *15*
  • A další...

Už to tady někdo zmiňoval. Tohle bylo víceméně jasné pár dní od oznámení PC verze *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit