-
Star Wars: The Old Republic, The Lord of the Rings Online, Warhammer Online, Age of Conan: Hyborian Adventures ...
-
Jaký třeba?
-
Ne.
-
"wowkilleru"
-
článků, nebo her?
-
Takových už tu bylo...
-
Skupinový bitky v Arkham City se hrajou i vypadaj skvěle, to jo, ale pořádnej duel sem ještě ve hře neviděl.
-
Přečti si to znovu. Řekl jsem, že to vypadat filmově MŮŽE, protože v Arkham City jsou bitky dokonale filmové.
-
To nemůže no. Důvodem je hlavně rychlost. Ve hře musíš mít dostatek času na reakce, takže je nutný aby souboje byly trochu pomalejší. To ale během hry člověk moc nepostřehne, když je zaneprázdněnej bojem.
-
WOW killer?
http://guildwars2grandmaster.com/news/guild-wars-2-wow-killer/ -
Přesně. Už jsem to tady v komentářích jednou porovnával - protože je to v podstatě totožný systém, je až bolestně vidět, o kolik jsou Sleeping Dogs nedokonalejší, horší, míň propracovaní...kdyby žádné Arkham Asylum a Arkham City neexistovalo, třeba se s tím systémem spokojím, ale když člověk ví, že to filmově vypadat může...
-
Asi nejvíc se mi tyhle bitky líbily v Batmanovi (myslim ve hře).
-
Zhlédněte osmiminutový hraný film na motivy Sleeping Dogs. O akční bojové scény v něm není...
Moc pěkný. Tak takhle přesně jsem chtěl, aby boj ve Sleeping Dogs vypadal. Nevypadá. -
O soundtrack ke hře Borderlands 2 se opět postará Jesper Kyd, pokud nevíte o koho jde, podívejte...
Tak to je super a diky za info, Jespera mam rad ale ani ma nenapadlo ze Borderov robil on. Hned si idem pustit Freedom Fighters :) -
V prvním fiskálním čtvrtletí tohoto roku skončilo Square Enix ve ztrátě 27 milionů dolarů...
a co to znamená pro Square Enix - nepečeme už jen na PC hry, ale i na konzolový hry :D všichni krleš na FB! -
Ferdis
Predpokladám, že si pri tej dobe prešiel i všetky vedlajšie misie *2* -
Dneska se už PSX2 dá solidně provozovat na kdejakém 3Ghz čtyřjádru od AMD a dvoujádru od Intelu ;)
-
Něco mi říká , že další Halflife bude mít ForeverDuke problém .... aura solidně vybledla a již dvojka vůči jedničce v hratelnosti dost ztrácela . O epizodách co nevyšly ani nemluvě .
-
I kdyby hry po vizualni strance byly k neroreznani od realu,tak co to bude jeste dlouho srazet je fyzika ,animace a AI.
Pricemz v tehle oblasti sme se moc daleko od dob takoveho HL2 nedostali.A dokud se tvurci budou hnat za hezcim vizualem,tak se situace v teto oblasti asi jen tak nezlepsi. -
Tak taky Epic a Crytek na licencovani svych enginu docela spolehaji,zatimco Valve zas tak moc ne.
Ale je pravda,ze jejich SDK je hodne kostrbate a s privetivosti Cryneginu nebo Unreal e. se rovnat nemuze.
Valve ted dela na tom jejich filmmakeru a s SDK chteji take neco udelat pokud se nepletu.