Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

Tim Willits z id Software věří (nebo snad ví?!), že Valve pracuje na Half-Life 3.

Souhlas. Série Half-life je jejich vlajkovou lodí a imho by si nedovolili HL3 vydat na enginu, který je starý už téměř 10 let (ačkoliv já proti němu nic nemám, u Dear Esther mi místy padala brada). Myslím si, že průběh bude stejný jako u HL2 - zničeho nic hru oznámí společně s předvedením nového enginu a všem nám polezou bulvy. Tohle se ale nestane dřív než půl - třičtvrtě roku před plánovaným vydáním (pokud jim zase někdo nehackne systém :) )
  • Source engine

Je zajímavý, že ještě před pár měsíci (možná už je to rok) Gabe tvrdil, že na nový engine nepotřebují. Asi jim konečně došlo, že už je strašně zastaralý a nepoužitelný pro tak velkou a očekávanou hru jako je Half - Life 3.
  • Tim Willits z id Software věří (nebo snad ví?!), že Valve pracuje na Half-Life 3.

Asi nakoukl Gabeovi pod pokličku a já jen doufám, že má pravdu.
  • x_ander

Tim Willits z id Software věří (nebo snad ví?!), že Valve pracuje na Half-Life 3.

Samozřejmě že Valve pracuje na HL3, stejně jako na novém Source enginu, na kterém hra poběží. Co jiného (velkého) by taky dělali:) Kdy s tím ovšem vyjdou na světlo je druhá věc, Valve hry ohlašuje až v pozdní fázi vývoje ne třeba 2 roky předem.
  • Urug

Leaknutý gameplay z BMS

http://www.youtube.com/watch?v=g-wfdgpCRXc&feature=youtu.be

+komentář od vývojáře:
    http://forums.blackmesasource.com/showpost.php?p=474198&postcount=164

...tak sorry no
  • Kim Libreri z Industrial Light Magic (Star Wars 1313) věří, že za deset let budou hry k nerozeznání...

Tím bych si nebyl tak jistej. a hlavně, co budeme muset mít za stroj, aby takovou hru rozjel. Avatara propočítávalo několik desítek (možná i stovek) serverů v M$ Cloudu - Azure několik měsíců. A to je animace, kde je všechno dané byl předem. Zřejmě jde o vizi hraní her na Cloudu. A já nechci hru se super grafikou (mě stačí i source od Valve), ale s příběhem, ze kterýho nebudu zvracet, a se zábavnou hratelností.
  • Pokud si alespoň jednou za tři měsíce nezahrajete za svoji postavu v MMO Dragon Quest X, můžete...

ježiši... tohle se praktikuje např u Ultimy Online už odjakživa :P
  • Podívejte se na první gameplay záběry z Half-Life modu Black Mesa: Source, konkrétně z mise On...

Nevim proč to omlouvat, znám spoustu módů s vynikajícím dabingem, proč by se to mělo u BM přehlížet? Nikdo neřiká, že je to snadný, ale upřímně, aspoň ty filtry tam opravdu dát mohli. A na internetu se dá najít spousta talentovaných daberů, zřejmě místama volili špatně.

Jinak je taky otázkou, jestli je toto opravdu finální dabing, jedná se prý totiž o starší build, otázkou spíš je, jak je starý...
  • A co možnost zapnout si originální grafiku? Jóó počkat, to je vlastně v původní hře...
  • DIky za opraveni. Skoda ze ten screenshot za to nestal :D
  • Podívejte se na první gameplay záběry z Half-Life modu Black Mesa: Source, konkrétně z mise On...

Uvědomujete si, že fanmodeři si nastavili laťku tak aby hra byla co nejvěrnější originálu? Respektuju jejich práci, ale přál bych si, aby ve final verzi byla možnost zapnout originální hlasy/zvuky
  • Ronox

Podívejte se na první gameplay záběry z Half-Life modu Black Mesa: Source, konkrétně z mise On...

Uvědomujete si, že to je fanmod? Že dělali vlastní modely, jiný animace zbraní atd? Ještě je osočujte z amatérského dabingu, když to je fanouškovskej počin.

v komentech každý na něco pyskuje, ale jedno jsem s nima. Ten voice acting je hrozný pokud na to ještě nebudou dávat nějaky filtr. http://youtu.be/WMF0AuFuUws

jinak 9/10:)
  • Potvrzeno: THQ zrušilo vývoj hororové hry inSane.

To snad neni pravda.
  • braveman
    Díky za upozornění, link by měl být nyní již plně funkční...
  • fap fap fap
  • Black Mesa - Source gameplay

První gameplay z BM:S modu http://www.valvetime.net/threads/video-black-mesa-source-on-a-rail-footage-leaked.215493/
  • rancor1223
    Já taky ne...
  • Menší než malá screenová ochutnávka z GRiD 2. Více o hře se dozvíme pravděpodobně pozítří.

Mozna jsem slepej ale zadnou ochutnavku tam nevidim.
  • Přesně toto mě irituje ve Skyrimu. Děcka huláka a řvou tak jim chci nařezat a ono nic *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit