-
Je mi jasný že ty klávesy půjdou přenastavit, ale i tak tam o moc lepší schéma nevykouzlíš. Těch úkonů, který je potřeba ovládat najednou a s velkou přesností je prostě hodně. Pro mě za mě ať si to každej hraje jak chce (třeba na volantu) ale gamepad je na DS ideální a nedokážu si představit to hrát na klávesnici. -
Já se spíš divím PC hráčům, že gamepad nemají (tím nechci říkat, že je pro tuto hru nejvhodnější, nehrál jsem ji a viděl jenom nějaká videa)...
-
Podľa Teba tento príspevok postráda zmysel, podľa mňa naopak ukazuje, že ovládanie vyzerá ( čo sa týka klávesnice ) v poriadku a PC hráči si nebudú musieť kúpiť ku hre gamepad. Dôležitá informácia.
-
Vžyť je tam nápis jak kráva, že to je defaultní nastavení, které je možné změnit.
Vůbec ale nechápu smysl téhle novinky, to sem teď budete dávat odkazy na všechny manuály na Steamu? -
Dva rádioví hosté z GTA IV se opět dostavili do studia Rockstaru. Co přesně tam dělají zůstává...
Já bych vám to řekl, ale pak by to nebylo překvapení *1* -
Kohej Učimura, jeden ze tří zaměstnanců Konami, kteří si z Konami odskočili na LOH v Londýně,...
nemá náhodou i stříbro z družstev po tom, co se mu nepovedlo zakončení na koni, ale po protestu japonské strany bylo protestu vyhověno, byl znovu obodován a tak se dostali místo britů na druhé místo a ukrajinu odsunuli na bramboru? (((: Hučela celá hala ((: -
Generální manažer Windows Live divize zmínil na videu, žeMicrosoft hodlá vydat „další Xbox“....
Kreté..teda Kréťan *1* . -
lehkej/tezkej utok jsou na mysi, Guard a dodge jsou na tab a Lshift a jelikož jsem viděl "key settings" tak nebude problém si to přenastavit jak každej chce :-) pro mě teda změnim end na esc a tab na lctrl. a ovládání bude fajn pokud nejses retardlej
-
Nó, to ne, ale vypadalo to ošklivě :P
-
Ale když si jedno to kombo spletl, tak si asi nemusel celej level dělat od začátku :)
-
Herní doba PSV titulu Assassin's Creed III: Liberation se bude pohybovat mezi 12 - 15 hodinami.
Neverím tomu ale bolo by to krásne... ked si to porovnám s Crissis Core ktoré malo podobnú hraciu dobu tak tomu rozhodne neverim. -
No to ovládání je dost nezvyklé, ale zvyknout se na to dá. O přesnost tam šlo, když měl člověk v úmyslu dělat konkrétní uhh..."komba".
-
Sony si zaregistrovalo ochrannou známku "Rain". Dozvíme se něco více na Gamescom?
A co takhle na gamescom privezt Last Guardian? -
Hrál, kdysi, ale už si to ovládání moc nepamatuju. Nicméně v knights of the temple přesnost ovládání nebyla tak nutná, nemluvě o komfortu.
-
Dá se na to zvyknout. Hrál's Knights of Temple, nebo jak se to jmenovalo?
-
Ještě aby šly probodnout.
-
Ale jsou tam maly decka! :)
-
Prý to má být spíš God of Persia *1*
-
Nechte se obrazem pozvat na prohlídku domu Joela Hopkinse, největšího sběratele videoher.
Metal Slug za 5 litrů Dolarů :D ... moc hezký :) -
Hlavně to vypadá spíš jako něco, co by se mělo jmenovat Prince of Egypt. *15*