-
nulou nelze dělit... -
Tak Daily Mail má důvěryhodnost asi jako Blesk děleno Aha, takže by se nad tím ani nepozastavoval.
-
Anglický bulvární deník Daily Mail obviňuje Call of Duty z březnového teroristického útoku...
Počítačová hra na niekoho zaútočila? *8* *8* *8* -
Já bych se spíš bál praktického banu. A to v každém případě nějaké modifikace hry, ať už změny souborů, přidáním nebo vypomáháním si nějakou 3rd party aplikací.
-
Informace o WiiU na Nintendo Direct už dnes
http://www.nintendo.com/nintendo_direct
Pokud jsem to dobře spočítal, tak je to dnes o půlnoci. -
Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...
Jako dendrofil se cítím diskriminován, že nejsem na jejich seznamu. Od EA už si nikdy nic nekoupim! -
asi tak :) BTW používání toho sharpening modu by nemělo vadit, ale tohle už bych viděl jako modifikaci souboru a tam už bych se teoretického banu bál.
-
Demon Huntera do Diablo III v podobě hlavní představitelky BloodRayne v rouše Evině stahujte zde.
what the fuck ? -
díky tomu dotyčnýmu, co tu oznamoval Disciples 2 zdarma na GMG. fakt to mělo hodnotu 5 dolarů, takže koupě Dead Islandu za 5 dolarů se vyplatila :)
-
EA Canada se chystá vrhnout na úplně novou hru, která bude založena na akčních soubojích a multiplayerovém...
akční souboje a multiplayerové hraní... mmmm. Inovace! -
Nejsem Skyrim hater... Ale ta grafika je v základu prostě dechberoucí jenom na obrázku :/ Jakmile se to začne hejbat...
-
Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...
*15* -
360° panoramatický pohled na Sovngarde z The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ať mi žádnej skyrim hater troll diskuzní netvrdí, že ta grafika není dechberoucí... -
Paráda, už mám svýho dvojníka taky . :D
-
a už mě nechte být protože nyc nedělam
-
Stejně si tadytou akcí Ringwraith dělá jenom promo a celý si to vymyslel. *1*
-
Máš pravdu, protože pravopis je duležitější než to, že se tu chováš jako lidskej odpad a id*ot :D
A navíc si sám udělal hrubku když si napodoboval ringa *3* ( pak se tomu ještě směješ) -
Gearbox potvrdilo sběratelskou edici Aliens: Colonial Marines s téměř všemi bonusovými předměty,...
To byla "rychlost"... -
Japonské RPG Ni No Kuni se dostane do Anglie 25. ledna 2013.
Ale DS verzi (která je úplně jiná hra) prostě západ nedostane, což je hnusná zhovadilost...:( -
Myslím, že nejlepší příklad bude Uncharted.