-
Podobne chovani je pro nej typicke.
Sam vynakladal spousty casu na rejpani do her,ktere ho nebavi a pak kdyz naopak nekdo kritizoval nejakou jeho oblibenou hru,tak se div nesesypal. *3* -
To se mi ulevilo.
-
Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
-
Tak čau!
-
běž už konečně *15*
-
Na to je asi moc brzo. Ale Sonic & All-Stars Racing Transformed vypadá dobře. Tyhle "dětinské" věci Sega umí.
-
Tohle přirovnání mě nikdy nenapadlo *4*
-
Ok
-
např. Assassin's Creed
-
Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...
Týjo, a piráti ho hráli už při vydání... -
Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.
A při odchodu si nezapomeň vzít i trola diskuzního -
"Tatínek vám vyhlásí válku!" *15*
PS: Nepřeháníš to už trochu? *4* -
dobra,,,,odejdi
-
Penumbra
-
Promiň no. Mělo mě napadnout hned, že ty nemáš pro jistotu žádný tok a vysvětlování tedy dále nemá cenu. *15*
-
Jelikož moje akce neuspěla hodlám odejít z těchto stránek a nykdy sem už nic nenapíšu pokud nezakročíte!!
-
Tento víkend můžete přes STEAM zdarma vyzkoušet Worms Reloaded. Pokud se Vám bude líbit, můžete...
s zadnou hrou problem nemam ale tenhle worms v menu laguje jak svina. natoz abych si to pak jeste koupil :( -
Představ si prostředí zhruba jako ve verneovkách.
-
Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.
Hmm, škoda, doufal jsem, že oznámí nové Total War... *9* -
LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného lovce. (+ homepage)
Co je akční adventura ?