Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podobne chovani je pro nej typicke.
    Sam vynakladal spousty casu na rejpani do her,ktere ho nebavi a pak kdyz naopak nekdo kritizoval nejakou jeho oblibenou hru,tak se div nesesypal. *3*
  • To se mi ulevilo.
  • Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
  • Tak čau!
  • běž už konečně *15*
  • Na to je asi moc brzo. Ale Sonic & All-Stars Racing Transformed vypadá dobře. Tyhle "dětinské" věci Sega umí.
  • Tohle přirovnání mě nikdy nenapadlo *4*
  • Ok
  • např. Assassin's Creed
  • Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...

Týjo, a piráti ho hráli už při vydání...
  • Ataker

Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.

A při odchodu si nezapomeň vzít i trola diskuzního
  • Hairy_Ass
    "Tatínek vám vyhlásí válku!" *15*

PS: Nepřeháníš to už trochu? *4*
  • dobra,,,,odejdi
  • Chomaco
    Penumbra
  • Promiň no. Mělo mě napadnout hned, že ty nemáš pro jistotu žádný tok a vysvětlování tedy dále nemá cenu. *15*
  • Jelikož moje akce neuspěla hodlám odejít z těchto stránek a nykdy sem už nic nenapíšu pokud nezakročíte!!
  • Tento víkend můžete přes STEAM zdarma vyzkoušet Worms Reloaded. Pokud se Vám bude líbit, můžete...

s zadnou hrou problem nemam ale tenhle worms v menu laguje jak svina. natoz abych si to pak jeste koupil :(
  • Hairy_Ass
    Představ si prostředí zhruba jako ve verneovkách.
  • Hairy_Ass

Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.

Hmm, škoda, doufal jsem, že oznámí nové Total War... *9*
  • LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného lovce. (+ homepage)

Co je akční adventura ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit