-
http://lmgtfy.com/?q=steampunk+wiki+
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Steampunk
-
Co je steampunk?
-
Jojo našel, ale nák nechápu co to má společnýho s touhle diskuzí!
Máš opravdu zvláštní proud myšlenek, zkus narazit hlavou do zdi a třeba se to trochu srovná. :) -
UbiWorkshop edice Assassin's Creed 3 nabídne kromě plné hry i druhou verzi encyklopedie a grafickou...
To neni špatný -
diky za info, amnesia je skvela
-
Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...
To si ho fíerera jednoho radši vytisknu na papír a pak ho trefím doopravdy zadarmo ;o) -
I want this, zdurazneno na I DO want this, zkraceno na do want....
-
Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...
Trailer vypadá elice hezky, nicméně začínám se bát přísné skriptovanosti a nemožnosti uhnout ani o krok z předpřipravené cesty. Ale uvidíme, možná že do traileru byl záměrně (U.S. publikum) vybrán jenom sled momentek a hra bude poskytovat podobnou pseudovolnost jako předchozí díly. -
Taky jsem čekal nového Jedi Knighta, kterého se asi bohužel nedočkám. Jinak konec Jedi academy za temnou stranunu byl luxusní, už jsem se těšil jak v kůži Katarna nakopu Jadenovi prd*l
-
Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...
Aaaaah jsem si málem stříknul do textilu... Až to vyjde tak už mě nikdo neuvidí.... -
co to je "do wan do want do want"?
-
Vypadá to, že někdo konečně zase napsal dobrej scénář pro počítačovou hru. Snad to není předčasný soud. -
LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...
Hmm, super...
Doufal jsem ve čtvrtého Jedi Knighta, předpokládal jsem druhé Republic Commando, sázkou na jistotu pak byl třetí Battlefront.
Ne, oni udělali to, čeho jsem se bál. Přicházejí s "novou" značkou právě tehdy, kdy o ni nikdo nestojí a lépe by udělali, kdyby šli do sequelu. Poprvé je to pravdou, a poprvé se to nestalo. God. -
DO WANT DO WANT DO WANT !!!
Tak ta hra vypadá fakt peckovně, jen doufám, že to nebude scriptovaná sr@čka :(
Ale i tak si to zahraju, sice to bude spíš interaktivní film, ale tohle bych bral i kdyby ta hra za mě udělala všecko :D -
Našel si na půdě zrcadlo jo? *8*
-
Konzolista.cz
Spolupráce se serverem www.konzolista.cz. Osobně jsem rád ale nechci vidět ten flame *3* -
Tak když by si ty dostal ban a věděl si, že takováhle anomálie se tu furt bez problému
vyjadřuje tak bys taky určitě vybouch :D
Jen ho zkus nákou dobu sledovat a uvidíš, že kapituluješ na samotnou matičku zem co, že to zase dovolila :D -
Wow takhle solidně zaostalýho dementa jako si ty sem ještě nepotkal, ty si vážně unikát :D
Měli by tě zastřelit a pověsit v muzeu aby se lidi mohli kochat pohledem na prototyp lidskýho odpadu páč fakt někdo tak trapnej a hloupej jako si ty se vidí jednou za 1000 let :O .
Hmmm nechceš se ukázat prezidentovi? Třeba by vyhlasil datum tvojeho narození jako svátek idiotů. -
Redakcni sotek, uz je to pryc :) Konference bude az v pondeli..