Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Ty nejsi skutečný Ringwraith! Ringwraith má koně, černou kápi, meč a mahjongovou kostičku v profilovém obrázku.
  • MidnighT91

Jak se vám líbila E3 tiskovka od EA? Napište tweet s hashtagem #gamesczE3 a dejte to vědět...

Nechápu, píšete jak se vám líbila (jako by už proběhla) ale tady http://games.tiscali.cz/video/e3-2012-sledujte-primy-prenos-tiskovky-ea-59582 píšete že bude až čtvrtého, tak byla už nebo ne? Proč tu nebyl odkaz na ten live přenos ???
  • Vazne nepochopim,jak muze nekoho takhle vytocit nejakej pisalek na internetu *1* .
  • Teda hezky se popisuješ jen co je pravda. Ještě kousek, poď! Máš na to aby ti rupla cévka. A když ne tak autobus je vždy poblíž! *15*
  • To by byl uz torchu extrem,nemyslis? *1*
  • hitokage
    Nápodobně, ale stejně ho vezmu ;-)
  • ucho
    nadupanej je, o tom žádná. škoda že většinu her mám :D
  • Z Belgie to svisti trema megama.
  • Vrook
    Místama to zní jako nějakej extremistickej manifest. Když to vytrhneš z kontextu.
  • Humble bundle

Nadupanej Humble Bundle http://www.humblebundle.com/
  • Navrhuji abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní.
  • pernicek

Crysis 2

Crysis 2 se znovu objevil na Steamu za 35E. *4*

edit: sakra ta bleskovka se mi schovala *9*
  • diablo 3

a zase nejde :-D tohle bliz vazne podelal
  • hitokage

Indie Royale

Nový the Graduation Bundle
    Doporučuji The Void a chiptunové album Cheap Dinosaurs
  • Důrazně redakci prosím o akci proti té lidské špíně, která komolí můj nick a jen nadává. Dělal to už před více něž půl rokem, když jsem s radostí postoval 10/10 recenze na Skyward Sword. Stejně nadával každému, kdo sdílel zálibu v japosnkých hrách. Dělá to ustavičně. Je přesně to, proti čemu Aleš Smutný v jedné diskuzi vystupoval. A je tady už dlouho. A nikdy nenapsal nic než urážky proti mě a komukoliv, komu se líbí japonské hry.

Je to lidská troska. Je to odpad. Přeju mu jen to nejhorší. Je to špinavý zmetek. Nemám pro něho dobrého slova. Je to hnůj. Bral jsem to s nadhledem. Ignoroval jsem to. Ale to už je pryč. Ten člověk je skvrna, co si nezaslouží existovat. Tak ho prosím zamáčkněte. Nebo necháte někoho, aby tady více než půl roku soustavně urážel lidi?

Slyšíš mě ty zmetku? Vím, že ti to dělá radost, když se naštvu. A naštvanej jsem. Tak se tou svou radostí udav, ty hnoju.

qwer - Haha, to se ti fakt povedlo. Dobrý vtip. *1*
  • Jazz

Max Payne 3 pre-load is on!

Jede mi to 500 kB/s, no do zítra to prostě nestihnu.
  • Dobře ty. Příště už mu snad praskne cévka.
  • Deset prvních screenů ze hry Dead Space 3 najdete v naší galerii.

Je až obdivuhodné, že jsem tímto nejapným žertem dospěl Ringwraithovi kapitulace.

Jen počkej Trole...
  • Divotvurce
    Předběhls mě, teď jsem to sem chtěl dát *1*
    Ta možnost cestování do vesmíru je dost dobrá.
  • To že ti chutná náplň psích genitálií po zapumpování není můj problém ringouši a jestli máš ještě jiné sklony o kterých stále mluvíš tak mi o nich už prosímtě neříkej už tak je toho máš naloženo dost. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit