Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Ale zabanovanýho.
  • Dyť Ringwraith je pár komentů pod tebou..
  • Deset prvních screenů ze hry Dead Space 3 najdete v naší galerii.

Chudáčku, tak nám sem napiš ještě aspoň dvakrát, jak jsi si nechal zrušit acount, aby všichni věděli jaký jsi mučedník.
  • Alex81

StarForge

Tohle vypadá zajímavě: http://tinyurl.com/d6f2wuk

EDIT: tady snad torrent http://www.starforge.com/StarForge_V0.1.torrent
  • EuroSamurai
    Jen do toho ulev si, aspon nebudeš mít sebevražedný sklony .
  • Hairy_Ass
    Chudáci "japonské věci"... *15*
  • Hairy_Ass
    Koukám, že se včera banovalo. Nějak tu nenacházím komentáře ani od Trola ani od Ringwraitha. Zrovna Ringwraith tady občas solidní komenty měl, asi mu uškodilo, že se moc paktoval s Trolem diskusním, který mi naopak vůbec chybět nebude.
  • Bez na nádraží ať chytíš vlak ty sele. *12*
  • avp8 -> To tak možná posledního půl roku. Předtím jsem psával hůř a víc jsem si dělal zlou srandu z Biodronů atd. Jo a taky jsem se netajil svou oblibou japonských her. A to některé osoby jaksi neunesou.

Ale vem to čert. Když si napíšete do přihlášení "Ringwraith" a zkusíte jakékoliv heslo, tak se dozvíte, že jsem byl zablokován administrátorem jak jsem si přál.
  • Čím si ji vypěstoval? Tím že říkal pravdu? Kdekoliv sem ho viděl psát tak se vyjadřoval slušně a s přehledem.
  • MickeyMutant
    Jen si mě pluskujte, ubožáci. Však ono se vám to jednou vrátí.
  • EuroSamurai
    Ani bych se nedivil kdyby si pod autobusem skončil ty a to dobrovolně, páč podle toho jak silně zaujate se tu navážíš do jap. věcí si nejspíš náká hodně smutná troska, navíc pokaždý vezmeš nick dotýčnýho a změníš ho na vulgaritu takže si i nejspíš solidně tupej.
    Je mi tě hodně líto a možná bys měl navštívit psychiatra.
  • bů bů bů .. tak už si to hoď ať je klid. *12*
  • Sice mi taky prisel prispevek od qwer mimo,presto si neodpustim poznamku,ze sis urcitou nenavist mezi urcitymi ctenari vypestoval sam.
    Tak se potom nediv,ze na tebe pak nekdo takhle zautoci,i kdyz v tomto pripade neopravnene. *3*
  • MickeyMutant
    Dal jsem ti -1, abych tě podpořil s tou teorií směroplatnosti. Nechť mi všichni, co jsou s námi zajedno, také nakliknou -1, aby v tom bylo jasno.
  • Dík Cahu, to je od tebe fér, že jsi se mě zastal, i když nejsme ti nejlepší kámoši.

Ale stejně už té obecné nálady na zdejších diskuzích mám až po krk. Napsal jsem na Tiscali helpdesk ať mi zruší účet(y) a zůstanu maximálně jako read-only.

Ale ty žij blaze!
    Jo a konec Mass Effect 3 je naprosto otřesnej. To já tak jenom na rozloučenou. *3*
  • Pro Evolution Soccer bude na nové generaci konzolí pohánět Fox Engine.

Už se na nové konzole těším...a PES nový engine hodně potřebuje *6*
  • Cahir
    qwer: Tohle je herní server a každá aktualita a zpráva týkající se her tu má svoje místo. I v rámci gamescz existují mnohé subkultury a jsem si jist, že JPRG tu nějaké příznivce určitě má.

Takže jestli tu uživatele něco opravdu nezajímá, jsou to útočné a bezobsažné příspěvky. *3*

BTW, rozdělení plusů a mínusů v tomto vlákně svědčí o tom, že obecně nemají ani minimální směrodatnou hodnotu.
  • Nikdy, ale opravdu nikdy nenadávám přímo někomu.
    Ale tobě budu. Jsi hnusnej kreténskej kkt.

Redakce nechtěla, aby se v diskuzích vytvořila elitářská nálada, kdy se útočí na každého s jinými zájmy a názory. Ale stalo se. Z lidí jako jsou tito je mi na blití.
  • braveman
    Už minulý týden bylo po vydání EU článku přelinkováno *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit