-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (30.5.2012) aktualizaci PS Store?
Bravo, konecne si tam u vas nekdo precetl ze jste sem postovali aktualizace ktere se nas netykaly :D -
Kašli na něj. :) Tomu pomůže už jedině blízké prozkoumání rozjetého autobusu. *12*
-
Wii prý ještě zdaleka neřeklo poslední sbohem - pro tuto platformu je ve vývoji více než stovka...
Ještě aby řeklo, jen blázen by přestal vyvíjet hry pro konzoli s téměř 100 000 000 prodanými kusy. -
Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.
Jede tam někdo z vás? Jede, že jo? Musí. A určitě půjdete i kolem stánku CCP. Kdyby vám něco dali, zaprodám za to svou duši. Nebo finance, to je jedno *4* -
Do Evropy v červenci dorazí PSP-E1000 (mono reproduktory a bez Wi-Fi) v ledově bílé barvě za cenu...
Když mono , tak snad by stačil i jeden reproduktor ne ? -
Chmh. Aby sis nenadělal do kalhot. Je to naprosto obyčejná zpráva o možný novince. Jsme na herní stránce.
Jestli se ti zatínají těstičky nad každou východní hrou, tak je mi líto, ale budeš muset jít někam, kde budou psát jen o západních hrách. Třeba si založ blog.
A nějakej nikdo jako ty nemá žádný právo rozhodovat, co lidi zajímá a ne. -
Al Lowe chce zrušit Kickstarter projekt Sam Suede: Undercover Exposure pro porušení autorských práv.
Kdy už konečně pochopíš, že to tu nikoho nezajímá? -
Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.
Nějako mi tam chybí Rockstar Games, jsem doufal že zas padne něco o GTA V.... -
dneska me to porve taky nastvalo, sem si chtel udelat aspon jeden level (wizard lvl10) :-) a ono to nejde, nemam moc cas , takze hraju tak 1x-2x tejdne
-
Momentálně nehraju. Ale jinak jsem ofc v EU. No a do tý doby to šlo? Takže to je jenom kvůli tomuhle výpadku?
-
plne evropske servery - predchvilkou doslo k odpojeni sluzby battle.net
nehrajes nahodou u amiku nebo v asii ? :-) -
A jak to jako funguje? Protože já se zatim do hry dostal za poslední tejden pokaždý. Jinak tohle nemá bejt žádnej fanboy koment, je mi fuk co si o hře lidi myslej a nezajímaj mě jejich názory (takže mi je nepište), chci jen vědět, proč se tam nemůžou lidi připojit, když mně to jde zatim pořád. Díky.
-
Já to říkal.
-
No jo, to bude zas witch-hunt ze strany PC poweruserů. Metro, Ribbon...ale ty si W8 určitě hned pořídíš, co? (soudím dle jména, ikony a "mněli")
-
Tam zas musí být veselo *1* A ani se jim nedivím
-
No nic, dám si Tomb Raider: Anniversary s 3D Vision.
-
Nj, ve škole jsem chyběl na převody časových pásem... *15*
Omlouvám se, pokud někdo vztekle refreshoval již od šesti *11* -
Tomu rikam argument ,panecku *1*
-
Smůla. Můžeš hrát jen v době, kdy to Blizzardu půjde.
Welcome to the future. -
Pracuju, chodím do knajpy, jezdím na kole a šukám manželku, takže život docela mám:-) a taky chci hrát hry:-)