-
Kam jste schovali dnešní CoD článek?
-
Nejefektivnějším v jakým smyslu? Grafika byla hezká, když vynechám neoptimalizaci, padání a sprasený obsah tak samotný engine byl fajn. Jen to statické nahrazování vzdálených scén předrenderovaným obrázkem bylo moc nápadné. Jo a nebyli tam prakticky žádné particle effecty, vše bylo řešené 2d spritama jako ve starém Doomovi. :)
Však stejný engine v dotažené podobě byl i v Risen a hádal bych i ve dvojce. -
Sony si zaregistrovalo 5 domén pro zatím neoznámenou PSV verzi hry PlayStation All-Stars Battle Royale.
Tak to jsme na tom stejně. Hlavně tam byl jeden docela zajímavej otvor v návrhu....když jsem to hrál hned, úplně totálně poprvé tak jsem svou nenávist k orkům převedl k tomu že jsem na ně útočil on sight. A když jsem osvobodil asi 5 město tak mě začali nenávidět a hra byla dál nedohratelná protože bylo třeba snima mluvit.
Ale co už no, bylo vidět že PB se snažili, ale releasnout hru bez betatestu je sebevražda. -
:) Takže to jsi asi ztěží aplikoval ten komunitní několikagigabajtový patch co ? No já hrál verzi z Levelu a ani nevím jestli už ten patch obsahovala nebo se válel někde poblíž .
Pravda je taková , že sice hratelností mne hra nepřekvapila , ale vyrážení zbraní z rukou , sférická perspektiva (to se prostě musí vidět ve hře) a svět .... to je něco kvůli čemu se má smysl vracet ... ne jako template všude kam se podíváš ve Skyrimu . -
nejvděčnější ..
-
Taková dema jsou vždy nejvěčnější ..... doteď pamatuji na alfa simulátor terénních automobilů na 486 a DOSu , kde se dalo prostředí měnit dle výškové mapy (změnili jste barvu/masku terénu a tvořili jste hory i jezera .
A splitscreen na jedné klávesnici ..... bez pravidel či jiného cíle . -
Musím souhlasit s Morálně nadř... chci říct Cahirem.
Trojku jsem hrál hned po vydání - dokonce jsem kvůli ní kupoval novou grafárnu- ale oproti jedničce a dvojce jsem cítil velké zklamání. -
:) Čekal jsem že se někdo ozve ... ano spíš jsem měl napsat nejefektnějším .
-
Je to spíš takový simulátor všech možných dopravních prostředků a je to zadara. Prostě takový menší vyblbnutí s různými stroji.
-
Zas tak úžasné mi to zatím nepřijde a hlavně při samotném hraní třeba oproti GTA4 nepozná člověk rozdíl, pokud se na to nebude soustředit.
-
Na jednom záběru to je vysvětlený ;) :D
-
BTW. maji na webu program na kterym si muzete uzit bouracky i kdyz ne s moc peknou grafikou - http://www.rigsofrods.com
-
Takže ale byl... Nechapu z kteryho kanalu lezou nazory ze kdyz je hra dobra az po opatchovani, je to vlastne spatna hra...
-
Ně připadá jakýsi gumový.
-
chcem poriadnu rally na cryengine ! ... *9*
-
Vážně? I s totálně zprasenými mechanikami? G3 byl dobrej, ale až po tom několika gigovým community patchi.
-
Konečně někdo začal trochu pracovat s kinetickou energií a nesnaží se náraz vyřešit pár skripty. Crytek si ale měl uvědomit, že na Měsíci tráva neroste a na Zemi máme zase poněkud větší gravitaci *1*
-
Já bych osobně žekl, že Gothic 3 byl nejlepší ze série, to že měl nejlepší engine (na svou dobu) je jen jedna z jeho velkých kvalit. Ale spojení "efektivní engine" je fakt divný *1*
-
Asi jsem jediný komu přijde použití slova "efektivní" v týhle spojitosti fakt kravské........
-
Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...
Hurá, no to z těch 729 MHz jde docela pěkným směrem...