Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.

Nemůžu si pomoci , ale připomíná mi to hodně Gothic3 ... tam když vám nepřítel vyrazil meč z ruky a odhodil vás , tak jste mnohdy měli prostě problém po boji jej v té vegetaci znovu najít.

Vůbec si myslím že Gothic3 měl jeden z nejefektivnějších enginů v celé sérii i v RPG hrách obecně .
  • Je smutné že jsme museli čekat "jen" 14 let na to , abychom samozřejmě +- totéž mohli vidět v FPS enginu :(
  • Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Ono by v marketingových krasožvástech vypadalo hloupě , když by se na rovinu řeklo že výkon Wii_U je nejblíže úrovni sedm let staré X360 .
  • PreidaQ
    Pche... tohle bylo už v druhém Carmageddonu. *3*
  • mrzi mne že to někdo vůbec zplodil...jsem zklamanej a naštvanej.
  • net
  • tak tak
  • Krtecek-GT

Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Takže z kalkulačky to povýšilo na Pentium I. Mám Nintendo rád, ale kdyby napsali "20x rychlejší než dnešní generace konzolí" znělo by to líp, než to srovnávat s Wii, který už při vydání bylo slabší než konkurence
  • smejki
    *8* ... doslova
  • rancor1223

O Mass Effect 3: Extended Cut nepadne na E3 téměř ani zmínka. Dnes vychází nový PC patch (v1.03),...

Prostě chtěl tu značku úplně zabít, že? Jako by nestačilo kolik skalních fanoušků naštvali, ale místo aby se nás snažili trochu uklidnit, budou dál mlčet a zatloukat. Alespoň přibližný datum vydání by říct mohli.
  • Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.

Moc reálné mi to nepříjde, v Cobře 11 vždy když auto narazilo, tak vybouchlo. Tady se jen pomačkaj plechy, pche...
  • http://www.kongregate.com/games/superflat/lone-survivor-demo
    Lone Survivor demo v prohlížeči retro horror
  • osobně tipuju buď Republic command 2, Battlefront 3, nebo Kotor 3
  • asi už nikdy nebudu moct řídit ve hře :)
  • neuveritelny!
  • Doufám že to bude něco ve stylu Jedi knight(nebo Kotoru) s volbami jako mass effect(kromě konce) a v období jako TOR
  • Miserius
    Tak to je hodne povedeny!
  • Divotvurce
    Destrukční model v CryEnginu 3
    http://www.youtube.com/watch?v=KppTmsNFneg&feature=g-all-f
  • Nehratelnou podobu? *5*
  • V Infinity Ward pracují na dosud neoznámeném titulu pro novou generaci konzolí.

Na novy generaci konzoli bude stary CoD engine vypadat urcite skvele!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit