Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "We're still letting players in slowly and keeping an eye on the service. This will result in some errors (37 for example) but we are seeing players able to connect to and play the game. We are also getting reports of latency once in the game. This has been reported to our technical team and is being looked into."

zdaleka to ještě nemaj vyřešený, spíš naopak...
  • Vakek

Jak by to vypadalo, kdyby Diablo III byla dívka? Nějak jako na tomto videu!

už sou nahozený podle "http://us.battle.net/d3/en/status", ale mě to stejně furt hází chybu 37... :(((
  • evropský D3 servery down už asi 6 hodin

by mě zajímalo, jestli se k tomu zejtra někdo vyjádří nebo prostě blizzard udělá "no co no"...
  • Troll.diskuzni je zpět *14*
  • Já bych mu vzal root práva, když se o to neumí starat.
  • smejki
    to ale jen v případě, že se nemusí nic moc zálohovat, tedy ideálně pokud jsou data na separátním disku. To ale u většiny uživatelů, kteří "mají problém s PC", nehrozí - na ploše bordel, v dokumentech bordel, duplicitní až triplicitní data (osm různých složek s hudbou je teprv začátek).
  • LM

Zdravím. Bude vyhlášena i ona fotbalová soutěž vztahující se ke skončivší Lize Mistrů? :)
  • Amylee.Anderson

Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...

Já tak tu hru vidim celou.
  • Souhlasím, po mě klienti vždycky chtějí "nejdřív zkusit něco méně drastického", tak systém projedu všemi možnými kontrolami, povypínám a odinstaluji co se dá. Samozřejmě to všechno trvá několikanásobně déle, než reinstall včetně zálohy. Pak mi dojde zpráva, že "to chodí trošicku rychleji, že dík". Ale po týdnu až měsíci "pořád to není ono, pojďte teda udělat tu přeinstalaci", která samozřejmě vždycky zabere.
  • Cahir
    Existuje několik "nejběžnějších" příčin, takže nějaká "základní" kontrola PC není nijak časově náročná. Taky to může být problém v hardwaru... Prostě mi přijde hloupé sáhnout po reinstalu operačního systému v okamžiku, kdy hapruje výkon PC. Ale tak proti gustu.. Zase je to jistota, je-li opravdu problém v softwaru.
  • rancor1223
    Koncem srpna tuším.
  • Jak by to vypadalo, kdyby Diablo III byla dívka? Nějak jako na tomto videu!

A ty jsi pěkná pi.a
  • Jak by to vypadalo, kdyby byl Diablo dívka? SPOILER! Jenže on ve trojce je dívka;)
  • Vrook
    Tak nejčastější příčinu jsem popsal výše. Neopatrnost a nedostatečná údržba. Takže příčinu řeší jenom zodpovědnost.
  • Navíc to řeší následek ne příčinu.
  • Je to úžasné, nemyslíš?
  • GaradosCZ

E!E

Kdy vychází prototype 2?
  • Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...

Radši tu hru nehraj.
  • ucho
    a taky je to často rychlejší než půl dne hledat nějakej problém :)
  • Vrook
    Naprostá většina "zasekanejch" počítačů, se kterejma jsem se setkal, byla zasekaná proto, že nebyla vůbec udržovaná, majitel počítač nikdy nečistil, ani nepřeinstalovával operační systém, instaloval každou kravinu, která na něj vyskočila na internetu a PC byl prostě zaflákanej. Reinstal Windowsů, větší opatrnost a častější údržba vždycky pomohla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit