Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,potřeboval bych poradit:)Začal jsem hrát Dungeon Siege III a hned na začátku si nevím rady,u ležících rytířů se mi objeví ikona ruky což předpokládám že mám něco vzít ale nevím jak a pak je tam brána kterou nevím jak otevřít.Tímto žádám o radu,předem díky:)
  • rancor1223

World of Planes

Teď jsem dostal pozvánku do closed-bety, už si ani nepamatuji kdy jsem is o ní žádal *15* Dostal ji ještě někdo? (Nemluvím o World of Warplanes)
  • Cahir
    To je trochu radikální řešení...
  • Cahir
    Mohl bys být specifičtější? Nejdřív se podívej se v Task Manageru na vytížení procáku a pamětí, případně zkontroluj teploty nějakým prográmkem (předpokládám, že antivirákem už jsi to projel).

Nemusí to být nutně malware, mohla ti vyschnout pasta na procáku, co já vím, může toho být milion.

Ale bejt tebou, spíš bych si napsal na nějaký fórum, který se tomuhle věnuje.
  • zdravim

zdravím, nevypsal, by mi t někdo všechny díly ghost recona? myslím, ale jen, co se týče hry
  • smejki
    užíváním
  • Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...

Vyhlasite uz tu soutez nebo jste na to zapomeli ?
  • Di radši fandit našim v hokeji,i když teď je přestávka *1* *1*
  • ucho

Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...

no tahle bleskovka jde s křížkem po funuse, to bylo včera. dnes je Rayman a ještě dvě věci za 50 %

edit: no koukám nevšiml jsem si toho první :D
  • Vrook
    Přeinstaluj Win..
  • Konkrétně za 50% a je tam i From Dust a Shoot many robots
  • Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...

To nebylo moc bleskové, sleva 33% na Ubisoftí hry platí, Tom Clancy za 25% byl jenom včera... Teď tam ještě v lepší nabídce než 33% visí Rayman.
  • Sekající se počítač

Nevíte někdo čím by mohlo být že mám hrozně zasekaný počítač ?
  • No tak ty máš dost...
  • a to ze mi neprojde slovo m!a!s!t!u!r!b!a!c!e : To svedci o tom,ze jste zamrzli v hodne blbej puberte panove z redakce
  • Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...

co je na tom proboha veselejsi. Je mi jasny,ze slo o recesi,ale tohle je honitba nejhrubsiho zrna. A fakt uz si zacinam myslet,ze si v Blizardu pri konzultacich tajne prohanej pero pod stolem. Urva drat-kravy se daly kousnout,ale tohle je opravdu spatnej for
  • Inquisitor
    Na víno
  • Cahir

Souboj herních postav v jednom videu z reálného světa.

Slušný efekty.
  • Ringwraith

Torchlight 2

Čekněte si emaily, třeba vám příšel klíč.

Mě ano. *3*
  • God-of-War

Zaregistrujte se do betaverze PS3 free-to-play střílečky Dust 514.

Díky za info!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit