Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od dnešní 20. hodiny až do úterý poběží pro vybrané hráče betaverze Torchlight II. Zaregistrujte...

Musím si ji předem koupit?
  • Ataker

Od dnešní 20. hodiny až do úterý poběží pro vybrané hráče betaverze Torchlight II. Zaregistrujte...

To se dalo čekat, že po vydání D3 se to nějakým způsobem s T2 rozjede...
  • Miserius
    18.5? Jde se na MAXE! *1* *5*
  • Gearbox na Twittru potvrdil dostupnost: Takže UK 100% a zbytek Evropy se ještě uvidí bude trvat tak do konce týdne než bude seznam kompletní
  • A ty si vazne myslis,ze se jim do toho Activision nemontuje a nebude montovat?To "nemontovani" jde na jejich poslednich hrach videt *1* .
  • Jo to ja taky :D
  • rancor1223
    Lepší čekat, než připlácet 500+ za poštovný... Jsem zvadavý kdy Xzone (a Gameleaderp odepíší *15*
  • Spades
    Já osobně se nepovažuju za zaslepenýho fandu, protože se spoustou věcí nesouhlasím, ale nic s něma holt neudělám. Příklad je například to, že mi normal zkazí požitek ze hry, protože je primitivní, ale po jeho dohrání už budu znát příběh. (Radši bych, kdyby na konci inferna byl nějakej bonus ending, nebo ukázka datadisku, nebo něco), nebo mi vadí spojení okenka pro postavu a inventar do jednoho, ale to jsou prkotiny.
    Co nechapu je ten hate, co se na blizz sesypal.
    Ze nezvladli start D3 ? No a co jako? Stane se... Nikdo neni dokonaly, navic se omluvili, a uz to jede v pohode... Jine firmy maji po startu hry zabugovane az po pudu, a neopravi je ani po nekolika mesicich patchovani (Divam se smerem Skyrim)
    AlwaysOn DRM mi nevadi, nevim jak to vysvetlit, asi to bude tim, ze nikdy nejsem bez netu. Na chatu totiz notas netaham, taky zavislak nejsem :D RMAH mi taky moc nevadi. Vubec me to neovlivni. At si kdo chce co chce kupuje, cinani vydelavaj a Blizz at vydelava tez, at ma prachy na Titan, a nemusi somrovat od Activison, protoze pak by se do toho zacal Activision montovat, a Diablo by vychazelo co 2 roky s 10ti DLC rocne...
    Jak uz sem nekolikrat psal pred tim, me to jako wow nepripada... Ale tohle se asi bere z hracu D2, kteri nenavidi WoW, a vidi ho vsude. Vec nazoru.
    Ohledne vyvoje. Nevyvijelo se to 12 let, ale tak 4 roky max. Grafika neni nejaka moc extra, ale Blizz NIKDY nemel graficky dobre hry. Coz je vyhoda, protoze je rozjede kazdy. Sice WotLK se jim v te optimalizaci nejak moc nepovedlo, ale jinak je to dobre. Kdyz vysel treba Q2 a Q3, tak si museli progameri upravovat .ini soubory, aby to vubec po netu rozjeli bez lagu. D3 rozjede kazdej i na starsich masinach (Jsem rad, ze si to zahraju na max s GT9600 a starym AMD Phenom. Na MP mi to sice nestaci, ale co uz)

No nic dalšího mě zatím nenapadá...
  • Psal sem i Cenege na fb :) Mam tam známýho, takže až by přijel, tak by se mohla přivézt :D sice bych si počkal cca do půlky října, ale tak neva :D
  • MrSanta
    Jestli mě google neklame, tak Level čislo 210. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2776-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-210-/. Mám doma, ale ještě jsem se k tomu nedostal. A asi dlouho nedostanu, na GOGu vyšel Far Cry 2 + Fortune Pack za $ 10,-. Tomu asi neodolám, i přes rozporuplné příjetí této hry.
  • Unreal Engine 4

Nějaké nové screeny http://www.wired.com/gamelife/2012/05/ff_unreal4/
  • rancor1223
    Budeme doufat *5*

EDIT: Jen bych se trochu bál poštovného z Anglie, bude to celkem velká bedna *1*
  • a asi nevíš číslo ?
  • jo je to ono díky moc
  • MrSanta
    Joj, to by mohlo být ono. Teda jestli se v té hře co myslí Sheppard dá taky lítat ve vesmírných poletuchách. U nás to vyšlo, ale pouze jako příloha u Levelu nebo Score. Teď si nejsem jistý.
  • Urug
    Precursors?
  • Kdyby u nás nebyla, tak taky neváhám objednat z uk :) Jinak, u nás to vydává Cenega, takže by tu vyjít mohla :) Třeba na Risen taky vydala tu edici se sudem :)
  • @kostejnesmrtelny
    Jestli se ptáš mě, tak je rozdíl mezi "prostě mít rád" a "být fanoušek". Ten první svoje dojmy zjistí až po zahrání si té dané hry, ten druhý už ví, nebo téměř jistě očekává, že ta hra bude v jeho osobním ročním Top 5. Ten druhý zásadně odmítá jakoukoliv kritiku na své milované hry, v lepším případě zastává přístup "no to je sice špatné, ale stejně si to koupím". Obojí je samozřejmě možné, jen jedno má fanatický přístup.
    Co se týká zrovna D3, nechápu lidi obhajující RMAH (ano, nemusím to používat, ale je to vlastně takový chytrý způsob mikrotransakcí, který dříve nebo později bude mít vliv na hru každého) a jejich neschopnost zajistit pořádné fungování serverů. Perma-online způsob hraní mi nepřijde jako nějaký problém.
  • *3* děkuji, jsem rád že jsi to řekl zrovna Ty.
  • Ringwraith
    Oh wait, you are trying to rustle my jimmies again.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit