Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    >implying že to drsně neznělo *3*
  • Ringwraith
    >implying, že ty se nesnažíš působit drsně používáním herp derp slangu

Ale to nechme stranou... jinak asi máš pravdu no.
  • Vrook
    >implying že timhle příspěvkem zase nerozpoutáš půlkilometrovou diskuzi několika hurrdurrů, kde se budou střídat názory, že D3 je nejlepší nebo nejhorší hra na světě. Jiný názory jsem tady totiž zatim víceméně nenašel. Každopádně avp8 je ze všech herpů nejderpovatější. *15*
  • Neznáte někdo název FPS hry z budoucnosti, která začíná pádem vašeho letadla. Dále si pamatuji,
    že jsou tam bugyny a myslím, že je to od ruských vývojářů. V Česku se to snad ani neprodávalo.
    Předem díky.
  • Ringwraith
    Ok, klidně obecně.

Takoví lidi zase trošku overreactují. Ale vrací se to k tomu, že Blizzard zase mohl prostě koupit více serverů. Ale moc dobře vědí, že se konečná čísla dlouhodobějších hráčů ustálí mnohem níže než budou prodaný kopie, tak proč se otravovat.
  • Tak pro hodně lidí je Diablo srdcová záležitost ....a když nezačne fungovat v první sekundě tak to může dost často znamenat že pro ně pojedou lékaři co jezdí vždycky pozdě. *1*
  • rancor1223
    Teď jsem to sem chtěl hodit (http://goo.gl/8rtqU).
    Já ji rozhodně chci i kdyby ji u nás neprodávali, objednám z Anglie. Je mi to jedno, tohle je nejlepší limitované edice za posledních několik let! A "jen" za 3000Kč! *1*

btw na xzone jsem napsal taky, snad nějaké seženou když uvidí nějaký zájem *3*
  • kostejnesmrtelny
    Proč furt myslíš, že je řeč o mě *1* ? Bavme se v obecný rovině.

Hele, a co třeba lidi, co chodí a říkají: Ta hra je úplně nahovno, protože mě nutí bejt pořád online? Nebo třeba: Je to sračka, v 00:00:01 v den relasu jsem se nemohl připojit a hrát?
  • PlanetSide 2

Pokud někoho zajímá (skoro) jediné MMOFPS , tu je video s gameplayem alfy od Cynical Brita: http://www.youtube.com/watch?v=x6HgC6Exs0U
  • Ringwraith
    Teze: Nutnost být pořád online je špatná, protože XXXX.
    Rozumný člověk: To ano, limituje mě to a svazuje pod bič Blizzardu, ale stejně si hru koupím, protože YYYY.
    Fanboy: Proč tu hru hatuješ!!!!!
    atd.

Sám posuď, na co se víc cítíš.
  • Borderlands collector's edition

Jo, je to tady, již sem psal na xzone, jestli bude dostupná i v čr. Uvidíme, co odpoví. Mám zájem o tu za $149.99. Ještě někdo? :)
    http://www.pcgamer.com/2012/05/17/borderlands-2-collectors-editions-announced/
  • kostejnesmrtelny
    A ty si evidentně myslíš že ne. Mě je to naštěstí úplně šumák, ale objasni mi laskavě: jak se takovej člověk pozná?
  • Ringwraith
    kostejnesmrtelny - ano, myslím, že můžou existovat i rozumní Blizzard fandové.

Jsi jedním z nich? Asi by jsi si rád myslel, že ano.
    *3*
  • kostejnesmrtelny
    Hele, mohl bys mi prosimtě objasnit jednu věc? Může mít - podle tvýho názoru - nějakej člověk prostě jenom rád Blizzardí hry? Prostě jen tak. Baví ho - dlouhý léta, už od dob Lost Vikings. Prostě jen tak sám od sebe. Žádná kletba na něj nesestoupila, nezaslepila ho...nepovažuje je za dokonalý, ale pozitiva prostě u něj výrazně převažujou nad negativama. Myslíš, že je něco takovýho možný? Nebo jsou to všechno zmanipulovaný, "dobře vychované zástupy fandů, kteří jim všechno zkousnou a budou je bránit před jakoukoliv kritikou"?
    Fakt bych to rád věděl *4*
  • Core
    Já osobně jsem ještě sběratelku Tuřína III ani nevybalil z krabice (sebemrskač +10). Čekal jsem, že budou problémy. Kdo ne, je čiročirý snílek. Počkám až to blizz odladí a do hry se pustím tak za týden, možná dva. Není kam spěchat. Jinak omluva Blizzardu mi přijde sympatická. V době, kdy jsou za přelepené cenovky na párcích odpovědní zaměstnanci a ne management, jsme se mohli dočíst, že za to můžou hráči :-) (a že jim to tudíž patří).
  • Jo, to už tak bývá.
  • Za vsim hledej Activision.Od te doby,co Blizz je pod nima,tak to s timto studiem jde dolu kopcem.
    To jen skalni fanousci(a ze jich je) si to nechou pripustit.Porad sice delaji slusne hry,ale kvality drivejsich her to nedosahuje ani nahodou.
  • Ringwraith
    U některých více než u jiných.
  • A není to tak skoro u každé společnosti? :)
  • Ringwraith
    Nebo jinak. Těch, co je brání zástupy nebudou, těch bude malé procento.

Ale zástupy budou těch, co si sice postěžují, ale pak rádi těch 60 éček stejně vysolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit