Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Ne, ale Blizzard ví, že mají dobře vychované zástupy fandů, kteří jim všechno zkousnou a budou je bránit před jakoukoliv kritikou.

Tak proč se otravovat s videama a grafikou, když ti to nějací týpci na netu moc rádi obhájí...
  • No jo..blizzard jsou takovy chudacci, ze si nemohou dovolit renderovat videa.
  • Ne, znamena to ze je to upravene wow. Stejny engine, temer stejny server, jen upravene a/v :-)
  • Ja na to cekal takhle dlouho. Jestli nekdo resetoval vyvoj me vubec zajimat nemusi. Ty modely jsem navic fakt nepochopil.
  • Hanzales
    Pokud bych někde chtěl v té grafice hledat chybu, tak by mne napadly asi taky snad jen ty modely postaviček. Ale přiznám se, že při hraní kolikrát nestíhám sledovat mnohem větší detaily. Každopádně nevím odkud všichni pořád máte, že se hra vyvíjela 10-12 let. Oficiálně ji vyvíjeli necelé 4 roky a to se to ještě překopávalo.
  • Spades

Australský pobočka obchodu EB Games láká k předobjednání PSV verze hry LittleBigPlanet Karting.

Ty videa jsou totiz dnes o necom drazsi nez tehdy... to bude tim, ze tyhle vypadaji temer fotorealisticky...

Navic mezi akty mas videa upravene pro classu a pohlavi - vis jak tezke by bylo to narednerovat?

Tady nikdo nema predstavu, kolik takova hra stoji. Vsichni si mysli, ze kdyz CoD vychazi kazdy rok, tak vsechny hry co vychazeji malokdy se museli celou dobu vyvijet, a tim padem musi byt nejlepsi... To ze je dlouha mezera mezi dilama neznamena, ze se to rtech 12 let vyvijelo. Vyvijelo se to tak 3-4 roky, hlavne proto, ze byl kompletni reset vyvoje.
  • Proc myslis ze to ze hra je "pouhy" klient znamena to ze je to nizkoprioritni bokovka? Ja bych teda rekl ze to znamena pravej opak :D
  • Kterou z těch tří myslíš?
  • Tvoje baba je bokovka...
  • Protoze na tom realne neni ani dva roky prace. Vypada to jako naprosta nizkoprioritni bokovka postavena na enginu z wow, za kratky cas. Odpovida tomu grafika a i to ze hra je pouhy klient, jinak se vse odehrava u nich na serveru. Odpovidaj tomu stejne graficke glitche.
    Je to poznat i na animacich, ktere jsou oproti predchozim hram kratke, velice strucne, pulka jich je jen okomentovany obrazek a zbytek co nejefektnejsi souboje, aby pridali dojem epičnosti.
  • Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...

kdo hru hrál, nemuže být nespokojen, lidi brečej že nemužou už 2 dny před vydáním stahovat z torrentu s tim typickym tupym nazorem " to je blbá hra, musí se za ní platit"

nebo jim první den nešla hra zapnout, za co se blizz omluvil a už to opravil
  • Ja jsem z toho fakt smutnej. Ja chapu ze deti maj rady kdyz ma vsechno velky zuby, drapy, je to hloupe disproporcni a tak ale taky se rika dobreho pomalu...
  • Spades

Odbyt PSV v Anglii je v porovnání s tehdejším zájmem o PSP třetinový.

Modely se mi taky zdaji fakt spatne, ale kdyz se zapnou stiny na nejvyssi level, tak to neni zas tak moc poznat :D
  • Ad Diablo 3

No tak rozhodne to neni tak spatny jak uplakanci na Metacritics tvrdi. Ja osobe hral od jedne hodiny rano s dalsima dvema lidma a nebyl problem. Nebudu se ted zaobirat vecma jako je hratelnost protoze ta je primerena tomu co jsem ocekaval i kdyz bych cekal trochu lepsi vybalancovani obtiznosti. To je porad jednoduchy, jednoduchy a pak jsem najednou mrtvej (nemyslim normal ten byl s prstem v nose as moc... hlavne u Diabla).

Co jsem ale vubec nepochopil je ze kdyz delam na hre 12 nebo kolik let tak proc ji udelam tak strasne osklivy modely postav. Od hrdinu az po prisery. A ted vem cert ultra nizky rozliseni textur (ktery alespon u hlavnich postav mohlo byl mnohem mnohem lepsi) ale myslim ti proste modely. Proc je sakra diablo takova vyzablina? Proc jsou vsechny monstra tak moc osklivy? Vsechno to diky tomu spis pripomina nejakou modifikaci na Warcraft 3 nez Diablo 3.
    A pritom prostredi se jim podle me docela povedlo....
  • Malleth

SCEA si zaregistrovalo doménu pro zatím neohlášenou hru Forsaken Souls.

Jestli tohle nemá nic společnýho s Dark Souls, tak ať jdou někam.
    Je ale divný že si to registrovalo Sony když DS je multiplatform. Leda že by šlo o spinoff pro VITU?
  • Mezi minimálními a maximálními detaily v Diablo III moc rozdílů nenajdete.

jedinej problem jsem mel predevcirem , myslim si ze to uz vyresili zatim jsem nemel jedinej problem se nalogovat. Je to bomba za me to splnilo vse moje ocekavani :) prozatim
  • braveman
    Myslíš zajímavé info, o kterém v bleskovkách bylo psáno již v ranních hodinách.... ?
  • Spades
    To ma bejt jako nakej fail pokus o trolling?
  • Nechápu za co mínusy.Nebylo to myšleno jako reklama,nejsem majitelem toho serveru ani s ním nejsem spřízněný,bylo to myšleno jako zajímavé info
  • Miserius
    Naprosto zbytecnej a nepodstatnej nazor, pokud jeste nejsi ani u skeleton kinga (poprve co jsem to hral me to k nemu trvalo 2 hodiny, podruhe necelou hodku)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit