Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GaradosCZ

Co jinýho než Diablo III

jj servery jsou fakt ale FAKT!! vytížený na maximum.Hra EPICKÁ,LEGENDÁRNÍ,MONUMENTÁLNÍ MEGALOMANSKÁ,Postavy supr ::hraju za demon huntra,nepřátele ....jo je s nima prdel,Bossove...to ešte nevim:Osobně se těšim na Skeleton Kinga.Prostředí promakaný,Itemy HUSTÝ,až najdu první legend.weapon , Skočim z okna.Prostě za to ČEKÁNÍ ukrutné mučící Zdloooouhavé nekonečné......ČEKÁNÍ to stojí:Kupte a uvidíte:Blizzard hodnocení odemně:9,5-Za to ČEKÁNÍ:End...........
  • EA Sport Gladiator

EA Sport prý chystá hru ze světa gladiátorů.Podle mě to bude absolutní pecka?Co myslíte
    Dovolím si přidat odkaz z konkurenčního webu
    http://www.zing.cz/novinky/11674/mrkneme-se-s-ea-sports-do-rima
  • GlaDOS
    Tady od některých lidí nelze čekat nic víc než mínuska ;)
  • Ooookyyy šéfe. :-)
  • Divotvurce
    Já mám zapnutý odtrolovač (bůh ti žehnej posilo *3* ), takže tohle neřeším.
  • Hairy_Ass
    Nevím to určitě, ale mám podezření na Lord_Blackadder. Na to, že se jeho objevení se na Games.cz až moc časově shoduje se zmizením Trola.diskuzního, je to moc velká náhoda. Nebo jsem ho tady ještě neviděl. *4*
  • Diablo3

Mam dotaz(od tych co ho hrali) uz ma niekto odsledovane kolko cca kB alebo MB priemerne prejde od peera k serveru za 1 h?
    *3*
  • rancor1223
    Autobusák je mnohem horší *7* *11*
  • rancor1223

LinkedIn (bývalých) vývojářů Codemasters prozradilo vývoj závodní hry GRID 2.

Tak to už nějaký ten pátek víme.
  • ucho
    no tak to jsem zvědav :) jistě to bude kvalita, asi jako cracklé servery na WOW :)
  • Ringwraith
    Tak jako neříkám, že nemáš pravdu. Jen mi přijde vtipný, jak suverénně se vždycky objevíš a nahlásíš jak jsou všichni trolled. *1*
  • kostejnesmrtelny
    Lůza, no :)
  • Nečetl jsem celou tu diskuzi nahoře, ale jak jsi v jednom tom komentáři psal, herní komunita (nejen ta games.cz, i když ta je více než zářným příkladem) je extrémně hysterická ohledně téměř všeho, co se v herním průmyslu děje, ať už pozitivně, negativně, nebo obojí naráz. (Já osobně jsem tenkrát ohledně SWTOR byl taky hysterickej, ale to jsem byl spíš nahajpovanej.) Každopádně se tomu dá jen smát.
  • Ringwraith
    Pohodička a cigárko, co? Musí se ti dobře sedět na obláčku. *1*
  • Já v tom jasno mám no. A nevim, kdy jsem vyváděl, já jsem narozdíl od vás nikdy rudej vzteky nebyl lol
  • Já bych byl taky nad věcí, kdyby ta práce nebyla tak nudná. *15*
  • Ringwraith
    Vrook je ten nad věci. Vždycky přijde až když je všechno hotovo a jen poznamená, jak komunita Games.cz zase dokázala jak se lehko nechá vytrollit.
  • kostejnesmrtelny
    1) Takže co vlastně ta customizace znamená. Možnost používat různý sety skillů? Momentálně máš k dispozici 6x4 aktivních skillů, každej z nich v šesti modifikacích, přičemž některý z těch modifikací (run) se hodí v určitých situacích a jsou nepoužitelný v jiných, a některý zase naopak. K tomu patnáct pasivních skillů. Z toho všeho si můžeš vybrat 6 aktivních a tři pasivní skilly a poskládat je každýmu jednotlivýmu encounteru na míru. IMO to naplňuje význam slova customization daleko líp, než lepit metodou dlouhej pokus - omyl jednu univerzální postavu.
    2)SP hráče to opravdu netankovalo, ti si prostě sehnali nějakej editor a upravili si postavu jak se jim zachtělo.
    3) znamená. A jak se to liší od D2? Blod raven na hřbitově, Rakanishu u Cairn Stones, Griswold v Tristramu, Smitty v klášteře... V D3 je to to samý, plus za osm hodin hraní asi dvě cutscény, který se dají přeskočit.
    5) to jsem teda nesouhlasil *1* . On říká, že je to oproti dvojce strašný. Já říkám, že je to v normě (takže srovnatelný, D2 nemělo nijak zázračnej VA).
    7) to jsme teda asi každej hráli jinou dvojku. "Pracný" dostávání k tělu jsem už popsal předtím, zabití během cesty se předešlo flaškou staminy a minimální dávkou kitování a u bossů každej vyhazoval preventivně portály. Jediný, co mohlo bejt problém, bylo nafasovat mrtvolu u Duriela, protože jí mohl zakrýt vlastním tělem. Což byla opravdu neuvěřitelná zábava a vůbec to nebyla chyba game designu *2* . Ona to navíc opravdu není každá břízka, jak tam ten rozhořčenej chudák perlí. Bývají to tak dva checkpointy na jeden waypoint, a pak samozřejmě před act bossem.
    8) samozřejmě, když se to postaví takhle, tak s tebou souhlasím. Pak je ale ještě druhá strana mince a to ta, že Blizz už při představení hry D3 představoval jako primárně co-op hru, a z toho pohledu nejde nutnost být online brát jako DRM. Chápu nicméně, že v momentě, kdy hraješ sólo a padne ti připojení, je to nahovno argument. Offline mód a nějakej sofistikovanej způsob ověřování nabytých předmětů by byl lepší.

Nicméně díky za seriózní odpověď *4*
  • vsetci su hateri, len ty si lietadlo, pravda *1*
  • No hlavně že Ty v tom máš jasno, po tom jak si vyváděl naposledy. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit