Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě znamená a určitě to je i tím, že vážně v pozadí té hry něco zahnívá. O tom žádná a u toho se není o čem bavit.
    ALE pořád si mylsím, že by se tam měla hodnotit čistě jen hra, ne to, co je pro samotný hraní nepodstatný, jako spuštění o půl hodiny později, hype nebo že autoři hry žerou štěňátka.
    ALE2 pokud někomu ta hra nejde spustit, padá a jsou s ní problémy do teď, je to oprávněný, ale to já nevím, vím jen o tom problému s pozdějším spuštěním.
  • Cahir
    Ring: Podívej, hodnotit hry je obtížné. Snad se shodneme alespoň na tom. Takže čeho jediného se můžu chytit? Argumentů, toť vše. Argumentů v recenzi, argumentů v diskuzích. Co se týče ME3, hledat argumenty mezi vším tím hatem je opravdu jako hledat jehlu v kupce sena. Já sám považuji konec za perfektní a klidně přiznám, že ME3 se přesunulo do mé topky, která je skoro 10 let stará. S jedním sečtělým klukem (on měl názor opačný) jsem si tady o tom dobře pokecal, některé věci jsem přehodnotil, v jiných jsem se utvrdil - ze všech těch tezí a antitezí vznikla synteze, něco víc, tzn, že jsem z oné diskuze odcházel obohacen. A tak to má být, tím to pro mě hasne. Víc takových lidí a obohacení bude ještě větší.

Neignoruji Metacritics, 99% blogerů, diskutérů a tvůrce "vtipných" videí na youtubu proto, že bych byl arogantní machýrek, který má potěšení z toho, že může brojit proti většině. Igonruji je proto, že většina prostě nemá argumenty, resp. argumenty mdlé.

Obecně řečeno, kvantita názorů neznamená nic a já se prostě s tvým názorem, že "rojí-li se negativní ohlasy, něco je špatně", nedokážu ztotožnit. Hráčská komunita není vyhlášená skupina sofistikovaných expertů, kteří svému oboru výborně rozumí. Počet názorů v tom případě prostě neznamená nic. Kdybych měl dát na počet názorů diskutérů ze serveru Novinky.cz, tak je ze mě komouš. *7*
  • Já je kritizuju za to, co o sobě často sami říkají. Teda, osobně znám jenom jednoho člověka, co tráví hodně volnýho času na 4chanu, ale kromě toho, že to je normálně parádní, ale dost morbidní a nepochopitelnej, člověk, říká o sobě sám, že je asociál, má málo přátel a že ho baví štvát na netu lidi. Z toho vycházím.
    Ne, chlastání s kámošema není žádnej stereotyp opaku, popravdě když se vožereš a pak někde vysypáváš odpadkáče nebo v bandě pěti lidí vypiskujete na jednu slečnu, příjde mi to stejný, jako chování lidí z 4chanu.
  • Ne. To nerikam. Jen rikam ze pokud se hra lisi o +-2 body na MC tak to něco znamená. :-)
  • Ringwraith
    Nesnažím.

Jen se podivuju, že někoho kritizuješ, že anonymně vyjadřuje svůj názor a přitom v zásadě děláš to samé.

Na: https://boards.4chan.org/v/
    Najdeš tam témata o Diablu 3 plná trollů, fanboyů a trollů, co se vydávají za fanboye. Ale najdeš tam i spoustu dobře artikulovaných názorů, které ti pomůžou se o Diablu 3 rozhodnout. Chce to se trocha v tom prohrabat.

Chlastání s kámošama jsem zmínil, protože je to stereotyp opaku toho, co dělají lidi na 4chanu. Tak když je tak kritizuješ, tak jsme myslel, že se o nich chceš vzdálit co to jen jde. Tak flašku do ruky a hurá blejt do příkopy!
  • Nemrhám tu čas jako troska, jen diskutuji, nemusím si tu totiž nic dokazovat tím, že si budu hrát za klávesnicí na drsňáka a využívat toho, že se mi nic nestane, když budu svůj ubohej život ventilovat štvaním lidí na internetu.
    A to s chlastáním a kámošama...to je dost ubohý i na asociály z 4chanu, od tebe ještě jednou tolik, když se snažíš tvářit inteligentně.
  • Ringwraith
    Bohužel, takhle fungují očekávání a hype.

V tomto musím Blizzard pochválit, protože sami říkali fanouškům ať se klidní. Ale oni se nesklidnili, a když hra pak nejde, tak prostě švihnou nulu... to je jejich zkušenost.
  • Jenže chování vývojářů ani přehnaný hype není to, co hodnotí hru. A šupnout tomu 0/10 kvůli hype a napsat "worst game ever"...no..to nepříjde ani tobě jako správná reakce k chování vývojářu, ne?
  • MrSanta
    Reakce na "Gotham" příspěvek - problém s tou hrou neznám, ani tu recenzi jsem možná nečetl. Ale to je část hry, která funguje špatně. V případě D3 tu hru někdo nemůže hrát kvůli technickým problémům ze strany Blizzardu, tak jí hodnotí nulou. Podle mě je mezi těmito problémy rozdíl. Ale to už se dostáváme hodně mimo mojí myšlenku z původního příspěvku jestli a případně jak moc by se měli technické problémy s DRMkou zobrazovat v hodnocení hry.
  • To: Cahir, to že hra nefunguje v den vydání kvůli přetíženosti serveru je jen a jen chyba Blizzardu. Myslíš, že kdyby hru prodávali postupně s dvou dením spožděním po regionech by takovéto porodní bolesti nastaly?

PS: Už mám taky dost mameluků s patentem na pravdu.
  • Ringwraith
    *3*

Máš možnost dokázat, že jsi lepší a číslo ignorovat a přemýšlet o těch psaných komentech.
  • Ringwraith
    Proč tady mrháš čas na netu jako nějaká troska a nechlastáš se svýma kámošama?
  • Obecně pokud se hra na metacritic liší více jak o 2 body mezi recenzi a uživ. hodnocením, je něco okolo té hry špatně. A nemusí to být samotná hra, ale prostě chování vývojářů, přehnaný hype a podobně.
  • kostejnesmrtelny
    Ano, tomu v posledním odstavci se říká trolling, přímo ukázková definice. Jsem rád, že jsi to konečně sám přiznal *3*
  • Proto jsem rád, že 4chan umožní životním troskám se alespoň někde ostatním lidem vysmát, když na ulici nemůžou. pak ten jejich život snad nevypadá tak bídně.
  • to MrSanta: .. něco jako http://games.tiscali.cz/tema/magicka-se-prodava-jak-rohliky-ale-kde-je-nase-recenze-54883 ? Tak schválně, nechtě odpoví někdo z redakce, jak by se zachoval v případě že by měl mít hotovou recenzi singleplayer části hry, do které se nemůže přihlásit....
  • Ringwraith
    MrSanta - Games.cz recenze Gotham City Impostors - hra má 3/10, protože na recenzované konzolové verzi nešel dobře matchmaking atd. V době vydání recenze to na Pc verzi bylo už napatchované a bez problému. Ale recenzent hodnotil osobní zkušenost a dal 3/10.
  • Volition (Saints Row) se připravuje na novou generaci konzolí a pracuje na třech neoznámených hrách....

Bohužel ne, auto už mám doma, ale ne a né ho nakopnout.
  • S tím docela souhlasím. Stačí si přečíst většinu toho hodnocení. Dřív možná platilo, že hodně negativního hodnocení značilo něco špatnýho, dneska už to značí jen to, že se o hře hodně psalo a moc lidí chce nasilu vyjádřit svoje opovržení hype. Což je prostě strašně špatně a vůbec nic se o hře nedozvíš.
  • Ringwraith
    Máš pravdu, všichni, kdo se nechali unést a dali 0 jsou automaticky fakani a trapáci. Mass Effect 3 má geniální konec!

Je hezké, že ignoruješ názory ostatních lidí, to jsi už prokázal mnohokrát. Ale je nehezké, že jim bereš právo ten názor říct.

Víš, na tom 4chanu to většinou funguje tak, že lidi píšou do textu skutečné problémy, které ve hře cítí. Případně zhodnotí hype vs. realitu. A pak dají 0, aby se spolu s ostaními mohli zasmát, jak je to číslo nízké a jak se fanboyové vztekají a týpci jako ty to okázale ignorují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit