-
Ring: Kdepak, hodnotit konec ME3 je v rámci Metacritics v pořádku. Je to součást hry. Error v den vydaní nikoliv. *3*
Pro dnešek mám toho dost, proč já tu vůbec bráním hru, která mi je šumák. -
avp8: No a to je právě ta otázka - jak vlastně může hodnotit hru, kterou ani nehrál? To tu může rovnou recenzent na Games.cz napsat recenzi "do hry se mi nepodařilo přihlásit, takže dávám 0 bodů"
-
"Ale můžeš usuzovat jednu věc - pokud má hra tunu nízkých hodnocení, tak je s ní prostě něco špatně." HLOUPOST. To platí jen a pouze v případě kvalifikovaných lidí a ne bandy trapáků; dvanáctiletými fakany, kteří jsou naštvaní, protože jim ještě neroste pubické ochlupení počínaje a internetovými drsňáky z 4Chanu konče. Hodnocení na Metacritics pro mě neznamená nic a fanboy nejsem.
-
Slíbili ti, že auto budeš mít připravený o půl druhé. Bohužel, vyplňovali papír a auto ti bylo k dispozici až o 3/4. Kvůli tomu si už to auto nekoupíš. To je ten příměr na kterej jsem narážel, tak si tyhle hovadský analogie nech.
-
Bohužel, taková je dnešní internetová kultura.
Jakmile máš jakýkoliv nepozitivní komentář ke hře, tak jsi kokotskej troll. A naopak když se ti něco nelíbí, tak dáš 0 bez přemýšlení.
Prostě dnešní hráči jsou fanatičtí oboustranně. Své oblíbené hry brání proti komukoliv, kdo z nich není připosranej, a hry, kde se jim něco nelíbí hodnotí 0. -
Ringo: to máš jistě pravdu, signál to je. Moc fungovat ale asi nebude - někomu hra běží, někomu ne. A koupeno stejně mají. To už by spíš tu hru neměli vůbec kupovat.
Nemělo by se hodnocení hry týkat kvality hry jako takové (příběh, hratelnost, vývoj postavy apod.)? Kritika jakou zmiňuje ve svém příspěvku skaven je v pořádku, ale dávat nulová hodnocení, protože hra někdy nejde spustit a někdy jo? To už můžou rovnou dávat nuly každému MMO, které má jednou za čas servery dole kvůli údržbě a hráč taky nemůže hrát. -
Ale ty lidi by moc rádi hodnotili hru jako takovou. Bohužel se ji den snaží hrát a nic víc než login screen neviděli. Tak asi asi předpokládají že to je ta hra ... jinak by to museli jít vrátit jako nefunkční produkt.
-
Pokud Ti absolutně znemožní hraní singleplayeru tak ano. Je to vadný produkt.
-
Ale tam šlo o to, že hra nešla hned 0:01 ale až někdy o půl. Jinak s nefunkčností nevím, já to hrát nebudu, ale co to kluci hrají, tak jen říkali, že tam byl problém s EU - US, jinak s připojením problém nemají.
-
Prostě ME3 konec nepochopili, už je neřeš. *3*
-
Nefunkční a chybná analogie. Autosalon hodnotí auto jako produkt se vším všudy. Metacritics má hodnotit jakožto produkt hru samotnou . Žvásty ohledně distributora, připojení k internetu, ošklivé krabičky apod. patří jinam. Dát hře 0/10 za to, že se mi nejde připojit, je hodno jen a pouze FENOMENÁLNÍHO KOK*TA.
A už mi lezou krkem příměry s hadrama, pánvičkama atd. Lidi, hry nejsou autíčka na setrvačnost, jsou komplexní a bugy, případně porodní potíže se prostě vyskytují. Čím komplexnější produkt, tím spíš se něco může posr*t. A na některé věci se prostě přijde až při masivním releasu. Hráčská komunita už má tohle dávno vědět. Jenže jelikož se hráčská komunita nezadržitelně rozrůstá o casual hráče, vyrojilo se najednou spousta rozhněvaných chlapců a dívek, co si myslej, že je to stejný jak s blbě nalepenou podrážkou u novejch bot. Taková rozmazlená hov*da se pak urgentně dovolávají svých práv, nejlépe peníze zpátky, případně omluvný dopis. Pro takové mám jen jednu radu: Jděte ven hrát fotbal, tam se vám toho kromě píchnutého kopačáku moc nepos*re.
Normální člověk prostě jeden, dva dny počká, hysterky musej zaspamovat internet... *16* -
Což slouží jako jasný a srozumitelný signál, že se to lidem nelíbí a nemá to v hrách co dělat.
Každej bohužel není fanboy, kterej souhlasí se vším, co si Blizzard vymyslí. -
Charater customization was so confusing, so they removed it: - V D2 žádná reálná customizace nebyla, buď jsi jel aktuálně postavený buildy stažený z netu, nebo jsi na 70.lvlu zjistil, že tvoje postava je k ničemu a jel jsi znovu. U statů to bylo to samý.
Legalized gold selling, pay-to-win auction houses - To samý bylo v D2, akorát z toho neměl peníze Blizzard, ale Číňani. To je jedinej rozdíl.
Scripted scenes EVERYWHERE - Co znamená skriptovaná scéna? Že někam dojdu a něco se stane? Jo, je to tak. Hru netvoří jenom mydlení potvor, ale i nějakej ten rozhovor (těsně před nebo po mydlení potvor).
World PvP removed and the only PvP options is a WoW-clone arena (REMOVED TILL LATER, LOL) Jo, je to tak. D3 momentálně neobsahuje PvP.
Voice acting is HORIBBLE compared to D2 - Aha. Voice acting (a mluvení obecně) je co do rozsahu asi tak 300x rozsáhlejší a častější. Co se kvality týče, každej má vlastní vkus. Mě přijde v normě, s pár dobrejma (Witch Doctor, Templar) a špatnejma (Haedrig, občas Leah) výjimkama.
Timed log-outs in a game which its gameplay is based on being fast-paced (even on hardcore mode) - He? Nechápu. Jaký "log-outs"? Tím myslí 10s odpočet když se chci odlogovat z postavy? Asi chudák nemůže podvádět při hře s HC postavou, jako se to dělalo v D2 (něco zkurvim a hrozí mi že chcípnu -> insta logout). Mimo tohle si nedovedu představit, komu a kdy by to mohlo vadit.
FREQUENT CHECKPOINTS that revive you from where you are left off (how much more casual can they make a diablo game I wonder) - Takže místo chcípnout -> respawn v městě -> port z města na nejbližší waypoint -> doběhnout k mrtvole teď máme chcípnout -> respawn na checkpointu -> doběhnout tam, kde jsi chcípl. Strašnej rozdíl, hrozně casual a neuvěřitelný poškození nejzákladnějšího prvku hratelnosti *1*
region lock, DRM that requires you to be constanly online - region lock není, hrát můžeš kdekoliv. Vygoogli si "Diablo 3 global play". K tomu DRM - budiž (s přivřeným okem).
blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH - ničím nepodložená spekulace, na konkrétní příklady je možno odpovídat, jinak je to hospodskej žvást...
Shrnutí: s výjimkou zmínky o PvP a nutnosti být online je to snůška dezinformací, a brekotu nad tím, že v D3 jsou oproti D2 hratelnostní změny. Kdyby tam nebyly, tak ten samej člověk ječí, že je to okopírovaný D2 v novým engine...Takže kktské se mi na tom zdá prakticky všechno. Během včerejší herní seance se mi nezdálo hodně věcí a několikrát jsem opravdu obracel oči v sloup, ale to co tady skavene cituješ jsou fakt strašný kraviny. P.S: Jsem zvědavej, jestli někdo z těch mínuskářů se vůbec zmůže na nějakou kloudnou odpověď k tématu. Nebo je to všechno jenom můj osobní fanklub? -
Je otázka, zda forma DRM (ať si to Blizzard obhajuje jak chce, pro mě je nutnost být on-line pro hraní SP forma DRM) má mít vliv na hodnocení hry jako takové. A hodně těch malých hodnocení je právě jenom kvůli tomu, že byly (nebo jsou) problémy s připojením.
-
Máš pravdu, já bych zakázal mít proti Diablu 3 výhrady. A zavedl povinné daně pro Blizzard a pro Bioware za to jak skvělé hry dělají.
Jo, možná by nemuseli dávat 0, ale prostě mají proti Diablu výhrady. Kdyžtak si dej pár kol v ME3 mulťáku, pokud tě to nějak moc žere. *3*
Samozřejmě to znamená, že Metacritic hodnocení nemůžeš brát plně vážně. Ale můžeš usuzovat jednu věc - pokud má hra tunu nízkých hodnocení, tak je s ní prostě něco špatně. A pak si máš sám zjistit co, a posoudit jak moc fanboy seš, jestli ti to nevadí. -
Co nás čeká a nemine v nejnovější (16.5.2012) aktualizaci PS Store?
Dát 0 za to, že auto vyžaduje být nuestále napojeno na benzinovou pumpu, nebo že nejde nastartovat? Sorry, ale po tomhle je mi Autosalon pro smích. -
Dát 1200 za hru a nemít šanci si ji zahrát ani den po releasu, když chceš hrát jen single? To ti nepřipadá k smíchu? Já to dokáži pochopit, ale běžný hráč to nepochopí, pro něj to je vyhozených 1200 za produkt, který nefunguje.
-
Dát 0 za to, že hra vyžaduje připojení nebo že se jim nešlo připojit přesně 0:01? Sorry, ale po tomhle je mi metacritic pro smích.
-
To ze je to pravda a nekdo stim nesouhlasi.
-
co sa ti na tomto napr zda kktske?
A huge disappointment, and an unworthy sequel. - Charater customization was so confusing, so they removed it (no more skill points to distribute, no more attribute points to distribute, skills unlock automatically as you level up) - Legalized gold selling, pay-to-win auction houses - Scripted scenes EVERYWHERE 0Bland, one dimensional, WoW inspired skills -World PvP removed and the only PvP options is a WoW-clone arena (REMOVED TILL LATER, LOL) -Voice acting is HORIBBLE compared to D2 -Timed log-outs in a game which its gameplay is based on being fast-paced (even on hardcore mode) -FREQUENT CHECKPOINTS that revive you from where you are left off (how much more casual can they make a diablo game I wonder) -region lock, DRM that requires you to be constanly online -blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH Gee, I **** wonder what's gonna happen