-
Musel ist do obchodu kupit si Justinov novy song *12*
-
Stejně jako haters tady. Bylo by to úplně stejný, kdyby to hodnocení povolili uživatelům tady. Úplně vidim jak si tady někteří zarytí odpůrci s rudejma očima dělaj stovky účtů, aby mohli nakliknout nulu co nejvícekrát. Je vážně sranda, že jejich teméř neexistující sociální život a naprosto přeházené životní hodnoty umožní, že projevují tak hluboké emoce k virtuálnímu produktu. Většina těch hejtrů nade mnou jsou bohužel skutečně jenom mloci se zalepenejma očima, kteří mají své emoce napojené na internet.
-
Mělo to asi být "Cahir u mě má malé bezvýznamné +", aby se v diskusi dalo ještě aspoň trochu vyznat.
-
Líp bych to nenapsal. Máš u mě malé bezvýznamné + *3*
-
Taky si říkam že sem ho dlouho neviděl :-( Trochu by to tu oživil.
-
ROFL.. Zase mínuska místo argumentů.
-
Diablo III videoklip paroduje song Boyfriend od Justina Biebera.
Trola.diskuzního už na Games.cz konečně vaporizovali? Nebo si našel nové alter ego? (Autobusák mi příjde něják divnej) -
No tak to je drsný.
-
Novinky z GTC
Demonstrace NVIDIA Kepler a GeForce Grid
Pokud chcete zhlednout cele predstaveni, je to mozne na iStreamPlanet NV1. -
@Nemesus: Hrál jsem víkendovou betu. To mi tak nějak stačilo. Pro mě to Diablo není.
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
Kdyby jsi to nemohl spustit NIKDY (jako myslím ani za rok), tak ano, 1200 by letělo oknem. Ale technické problémy se určitě vyřeší a hráči se do hry dostanou určitě všichni. Jenom třeba ne hned. -
1)nie kazdy hrac Diabla hral diablo do utra mega endu(hell, inferno, oberzaver) takze customizacia mala zmysel. ze sa dal prejst zaver len 1 nastavenim postavy vzniklo az patchovanim
2)ano, len ze to je naviazane na online, single playerov to netankovalo, nech si sikmooki robili co chceli
3)scriptovane sceny: neznamena to, ze ked rozohras 10x hru, vzdy sa nieco stane na urcitom mieste? napr ta ista potvora a pod?
4)s pvp si suhlasil
5)s voice acting si suhlasil tiez(hra bola vo vyvoji 8? 12? rokov) takze to 300x je asi irelevantne
6)log outs vynecham aj ja, s tym suhlasim s tebou
7)ano, to ze ta ozivne za kazdym briezkom, je strasne causual, ked si v 2jke zomrel a si nespravil save load, tak si sa musel niekedy pracne dostavat k svojmu telu, stratil si cast penazi a semtam ta cestou zabili(a to nehovorim ked si zomrel pri nejakom bossovi)
8)DRM.. nemam slov, single online, s tym nikdy suhlasit nebudem, testuju na hracoch, kde az su ochotni zajst,som zvedavy kedy budu chciet vzorku dna, aby si sa mohol pripojit k hre
9)blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH - je to spekulacia :) -
Zatím ne, ale dlouho to určitě trvat nebude.
-
Já myslím, že se můžeme tak nějak shodnout na všem, páč hru hodnotit nemůžeme asi ani jeden z nás. Já ji nehrál a hrát nebudu a ty na to taky nevypadáš.
-
Tak na tom se asi můžeme shodnout.
-
Tak peer pressure je všude, to je jasný. To snad vidíš i v některých diskuzích tady.
Spíš mi taky jde o to, že u 4chan je navíc extrémně rozmanitej, ale do obecného povědomí se dostává jen ta jeho nejhorší část - /b/ a trolling.
Jsou tam i boardy jako /ck/, kde se dozvíš rady o jídle a vaření... /o/, kde ti poradí s nákupem auta... /trv/, kde se dozvíš zkušenosti lidí z různých zemí atd.
Ale mainstream média jako Fox News to vykreslila jako hnízdiště mladých cyberteroristů... ale tomu je snad lepší se i zasmát, než si s tím dělat hlavu. -
Tak to se shodneme, protože dnešní herní žurnalismus člověku připadá spíše jako další prostředek reklamy, než nějakého zhodnocení. Aspoň tedy u velkých vyhypovaných her. Navíc herní fanoušci často ani nehledají skutečné zhodnocení, ale jen potvrzení svého názoru...
Proto je důležité tvořit svůj vlastní názor, a hodnotit argumenty. Bezpochyby. A pak už je na každém, jaké argumety považuje a mdlé a pochybné.
Když přeskočím nakonec, tak s tebou souhlasím v obecné rovině, že argumentum ad populum je špatné, ale v případě her -> když se podívám na meta a je tam 1000 negativních hodnocení, tak mě to prostě trkne. A každého nezaujatého by mělo taky, aby si tedy zjistil, co lidem na hře tolik vadí. -
Ring: Jak říkám, vycházím z toho, jak o sobě sami mluví. Ale neříkej, že přítomnost v takovým prostředí nezmění časem každýho, na nějakej ten typickej obraz ostatních.
-
alespoň je tady po dlouhé době hra, kterou si nemůže nikdo upirátit...
-
Hmm, no někteří asi takoví jsou. Ale zas tak jednoduše neůžeš celej 4chan odsoudit. Chodí tam stovky tisíc lidí, takže to jen tak nejde.
Hmm2, jsem rád, že chlastaní taky považuješ za stejnou "troskovitost". Ona taky je. Ale to už je na jiné téma.