-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
"Hráči" jsou kok*ti. -
Hráči Diablo III berou Error 37 (chyba při přihlášování) optimisticky, na internetu se to jen...
EU nejsou v pořádku večer, když se lidi vracej z práce. -
-> http://video.tiscali.cz/the-last-of-us-the-sky-has-turned-grey-trailer-6042 <-
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
Myslím že problém s logováním se týká jen US serverů, EU jsou v pořádku. -
Vyšlo nový video z The Last of Us a vypadá to kurevsky dobře. Ale musíte si ho najít sami, protože když jsem ho sem postnul, tak to na YT napsalo, že video je nedostupné (možná, proto, že je to zatím ,,neuvedené video" či co, nevím...).
-
Dost dobrý video, konečně sem se po dlouhé době pobavil a ty efekty jsou opravdu povedené. -
To je zajímavý co všichni mají s tím logováním... Já odehrál včera tři "sessions" a ve všech případech jsem se nalogoval bez problému, a hra mě ani jednou nevykopla.... Chápu nicméně, že jestli to někomu nejde, dokáže to opravdu hodně nassrat.
Mimochodem, odehráno cca 7,5 hodiny s Witch Doctorem, jsem na začátku v Caldeum a u intra k druhýmu aktu jsem málem uronil bohatýrskou slzu *13* -
Nuda, o půl noci bylo 3.1 :-D -
Korejští hráči zvládli dohrát Diablo 3 na normální obtížnost za necelých 5 hodin.
Tak to nebyli normalni hraci, ale korejci - Preskakovali vsecko co se dalo... jen bosse malem zabijeli :D -
>implying že normální obtížnost někoho na tý hře zajímá
Navíc jestli se naequipovali na předchozích runech, tak chápu, že dát to za 5h neni problém, když jedeš čistě vpřed a neprolejzáš nepovinný dungy. -
JJ zlvast ked na to isto cakali niekolko rokov ako na zmilovanie Bozie :D.... Ale ratam , ze ten ich 5 hodinovy play bol az potom co hru raz dohrali....prvy krat za 6hodin... :D... teraz pri tom aj tak stravia mesiace, co to budu drtit znovu a znovu a znovu.....a znovu :)
-
Korejští hráči zvládli dohrát Diablo 3 na normální obtížnost za necelých 5 hodin.
to si tu hru fakt asi uzili... *1* *1* -
Nintendo nabídne majitelům Wii U 512 MB cloud úložiště pro ukládání pozic a hráčův profil.
Jako kdyz si vezmes UE3, tak tenhle engine uz byl v FPS, TPS, RPG, MMORPG, zavodech, RTS, a buhvi v cem jeste...
Blizzardvoskej engine je v topdown RPG, topdown/third person RPG a RTS
A myslim, ze D3 a WoW ma stylem daleko vic jak GoW a Tom Clancy's EndWar
Muzeme se tu hadat do nekonecna, ale muj nazor je proste ten, ze je uplne jedno jakej engine hra pouziva, a kde byl pouzitej, kdyz to vypada dobre. D3 vypada skvele, a s wow ma podle meho nazoru pramalo spolecneho. Mozna sdily nejake casti kodu, ale proste nechapu lidi co se na to podivaji a rikaji ze je to klon WoW, coz je naprosty nesmysl. -
Pssssst ! Dnes se hraje : "Přihlašovací obrazovka ":DDDDDD
-
Metacritic lepsi :D
-
Daiblo 3 a Amazon
http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0030DH9R6/ref=cm_cr_dp_hist_one?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0 -
Ano, jenze Steam overlay funguje na jakekoli hře, nejsou tam jen hry Valve. Proto je to řešené tak aby to bylo univerzální a funkční všude. Blizzard to dava jen na sve hry taksi to může dovolit.
-
Pred chvili jsem psal a uvadel priklady ze vyvojari normalne recykluji jeden engine, pokud je vhodny pro danou vec. Biware recykluje NWN engine pro RPG hry, ale nestavi na nem Mass Effect protoze je to vice FPS, stejne tak na nem nepostavila SWTOR protoze neni urceny pro MMO ( i kdzy tak byl puvodne vyvijen ), ale je neco jineho vzit MMO a udelat z nej....single player MMO ktere je oriznute na par lidi v MP.
-
No prave. Overlay. To je to co mi vadi. Blizzard ma primo do hry zabudovany cross-realm a cross-game chat. Zadnej overlay, ale primo v normalni ingame chatu. Veskere informace ma pak zabudovane primo do UI, taktez bez jakehokoliv overlaye. To se mi ve hrach libi.
Zatim nejlepe to mel udelany HOMAM 6, kterej mel ingame menu udelane jako windows plochu, melo to vlastni taskbar na okna, aplikace (skype, FB...). Bohuzel tam to byl docela overkill vzhledem k tomu, ze HOMAM je spis hotseat multiplayerovka, nez ze by to nekdo nejak moc hral pres net. Tenhle system by se mi ale hodne libil v Settlers 7, kde byl always on drm takovy podivny. -
Tak samozrejme tato cast je stejna, ale blizz nemohl jen udelat ctrl +c a ctrl + v. Musel ten system upravovat, takze to nebylo tak jednoduche a levne jak vsichni furt rikaji.
Jinak chcu znat vas nazor - to si jako fakt myslite, ze kazda firma by mela vyvyjet pro kazdou hru novej engine, novej MP system, proste vsechno od piky? Mozna i vyvojarksy software, aby se nereklo, ze pouzili stejnej jako u jine hry? Ja tenhle divnej nazor fakt nikdy nepochopim...