Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za půl hodiny (přesně v 17:00) dojde k odhalení prvních záběrů z God of War: Ascension. Buďte...

Co to je Diablo? Nějak mi to uniklo..
  • kostejnesmrtelny
    Přinesl ti někdo hovno, tak si užíváš, koproušku?
  • B.o.b

Codemasters popírá vývoj GRID 2.

Grid 2 budou přeci Launchovka pro nový konzole né. *1*
  • Jazz
    střík
  • GaradosCZ
    Jenom 14 dní do Diabla III .PS:Nebudu jediný kdo bude mít alabastrovou edici TSS....... *5* *5*
  • Codemasters popírá vývoj GRID 2.

Od ty doby co jezdim iRacing mi to uz je fuk a hec :D
  • montatatana

Codemasters popírá vývoj GRID 2.

Vsak v tom rozhovoru nic nepopiraji. Jen odpovidaji, ze k tomu aktualne nemaji co rict.
  • Codemasters popírá vývoj GRID 2.

Hlavne ze trapny DIRT ktery jsou dil od dilu horsi a arkadovejsi do nas cpu horem dolem. A na vybornej GRID serou. Asi by bylo moc pracny udelat poradnou hru, radeji za stejnou cenu vydaji DIRT showdown nebo jak se ten sh1t jmenuje
  • Dark Craft Studios Vás možná se svým Crysis 2 módem Sapience ohromí více než nový počin od...

Mno pusobi to zajimaveji nez cele crysis 2 a 3 dohromady.
    Na to,ze je to mod,tak to vypada hodne dobre.
  • NVidia odhaluje službu GeForce Experience, která za Vás zvládne nastavit všechny grafické detaily...

Nechce se mi věřit , že na něco podobného jsme měli čekat :( .
    "...V současné době je nejméně polovina osobních počítačů vybavena grafickým procesorem s nedostatečným výkonem ...." dokážeme vám že potřebujete nejnovější grafický subsystém právě od naší firmy ;) .
  • *1* Kupte si reklamní plochu na našem drakovi .... jo zvácené fantasy .
  • :) S rychlokurzy jsi začal sám ..... S těmi dotazníky to je už na server "Vyplňte mi moji .... " No pooffence ;D
  • On nemyslel *1* .
  • Nemyslels boArd? :)
  • braveman
    Škoda, s tím asi nic nenadělám *9* mažu...
  • Hráči pc her

Prosím o vyplnění, zabere to chvilku.
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdNcjdLWThkdl94QzQ0TDdZa0ppRmc6MQ#gid=0
  • jindra.veliky
    to je drak s reklamou na kridlech *4*
  • life28

Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...

opakovaný vtip nie je vtipom. To platí aj pre toto, pokiaľ bola skladba zo Skyrimu prevzatá a prespievaná, toto s ME sa jej absolútne nepodarilo a je to akoby som si pustil Enyu a ME3 OST dokopy.
  • Ten zpev to pro me osobne zabil.V te jeji Skyrim skladbe to bylo fajn,ale tady to imho nesedi.
    Nemluve o tom,ze udelat cover verzi je trochu neco jineho,nez slozit neco sam.
  • Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...

Dragonbord? WTF?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit