-
Za půl hodiny (přesně v 17:00) dojde k odhalení prvních záběrů z God of War: Ascension. Buďte...
Co to je Diablo? Nějak mi to uniklo.. -
Přinesl ti někdo hovno, tak si užíváš, koproušku?
-
Codemasters popírá vývoj GRID 2.
Grid 2 budou přeci Launchovka pro nový konzole né. *1* -
střík
-
Jenom 14 dní do Diabla III .PS:Nebudu jediný kdo bude mít alabastrovou edici TSS....... *5* *5*
-
Od ty doby co jezdim iRacing mi to uz je fuk a hec :D -
Vsak v tom rozhovoru nic nepopiraji. Jen odpovidaji, ze k tomu aktualne nemaji co rict. -
Hlavne ze trapny DIRT ktery jsou dil od dilu horsi a arkadovejsi do nas cpu horem dolem. A na vybornej GRID serou. Asi by bylo moc pracny udelat poradnou hru, radeji za stejnou cenu vydaji DIRT showdown nebo jak se ten sh1t jmenuje -
Dark Craft Studios Vás možná se svým Crysis 2 módem Sapience ohromí více než nový počin od...
Mno pusobi to zajimaveji nez cele crysis 2 a 3 dohromady.
Na to,ze je to mod,tak to vypada hodne dobre. -
NVidia odhaluje službu GeForce Experience, která za Vás zvládne nastavit všechny grafické detaily...
Nechce se mi věřit , že na něco podobného jsme měli čekat :( .
"...V současné době je nejméně polovina osobních počítačů vybavena grafickým procesorem s nedostatečným výkonem ...." dokážeme vám že potřebujete nejnovější grafický subsystém právě od naší firmy ;) . -
*1* Kupte si reklamní plochu na našem drakovi .... jo zvácené fantasy .
-
:) S rychlokurzy jsi začal sám ..... S těmi dotazníky to je už na server "Vyplňte mi moji .... " No pooffence ;D
-
On nemyslel *1* .
-
Nemyslels boArd? :)
-
Škoda, s tím asi nic nenadělám *9* mažu...
-
Hráči pc her
Prosím o vyplnění, zabere to chvilku.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdNcjdLWThkdl94QzQ0TDdZa0ppRmc6MQ#gid=0 -
to je drak s reklamou na kridlech *4*
-
Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...
opakovaný vtip nie je vtipom. To platí aj pre toto, pokiaľ bola skladba zo Skyrimu prevzatá a prespievaná, toto s ME sa jej absolútne nepodarilo a je to akoby som si pustil Enyu a ME3 OST dokopy. -
Ten zpev to pro me osobne zabil.V te jeji Skyrim skladbe to bylo fajn,ale tady to imho nesedi.
Nemluve o tom,ze udelat cover verzi je trochu neco jineho,nez slozit neco sam. -
Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...
Dragonbord? WTF?