Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...

kecy kecy kecy, tyhle zpravy jsou pouze pro slabomyslne, informacni hodnota nulova pouz viralni kampan
  • Jj,Activision se smeje vsem tem,kteri jim na to kazdym rokem skoci *1* .
  • Cahir

Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...

Internet očividně nereprezentuje realitu. Nerdi můžou na tu sérii kydat hnůj, co jim síly stačí, Activision se svejma tržbama stejně směje naposled...
  • ucho
    z toho bych takovo vědu nedělal, pořád jsou to indie tituly. a přeci jen se ten bundle jmenuje EA... :)
  • nejlepsi je to ze megavydavatel vydava svoje hry pod znackou"nezavislych vyvojaru" pritom vyvojari tech her jsou primo zavisli na EA
  • ucho

Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...

no nejlepší je spíš, že jedna z těch her vyžaduje Origin.
  • rancor1223

Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.

Levity jsem měl vždy rád, nic nevydrželi *1* Sakra, já se na tenhle XCOM tak těším! *16*
  • Ja bych rekl ze to byl nejzajimavejsi trailer na CoD co jsem v poslednich nekolika letech videl ale treba za to muze jen 'zmena' prostredi.
  • Produktový manažer Kevin O'Leary z EA označil Call of Duty: Black Ops 2 za ubohý a unavený a doporučil...

Nebudu hodnotit BO2 jako celek ale uvodni trailer byl obsahove tragicky a vizualne odpudivy.
  • Rocksteady Studios (Batman: Arkham City) pracuje na nové AAA hře pro příští generaci konzolí

tak doufám, že to je Arkham World :)
  • Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.

Artwork (2012) vypadá skvěle, ale ta herní podoba vypadá trochu jak od Pixaru.
  • Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.

ja som zvedavy na Mutonov a hlavne na Etherealov :)

No ja vam nevim... chapu proc odstranili tu spodni cast ale ty "turbiny" na zadech si klidne mohli odpustit.
  • Kliknutím na tlačítko „To se mi líbí“ na Facebook stránce Playstation Access získáte zdarma...

Tyhle výkalné prakticky se mi líbí.
  • Což doufám že v tom DLC napravěj *1*
  • MrSanta
    Ve Skyrimu nejsou pomeranče k dostání *15*
  • keby to bolo za max 14,99$ preco nie, ked to bude za 39,99, je to kradez
  • Zkoušel jsem třeba lepší textury - změna k lepšímu, ale celkový feeling se nemění, je to prostě zastaralá grafika, která mě sice od hraní DX nedokáže odradit, ale proč si to nezahrát v lepším provedení...
  • Snědl moc pomerančů.
  • to je tazka otazka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit